- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Нормалнно ли е да бия по 2-3 чикии на ден?
Аз съм момче на 14 и искам да ви попитам дали е нормално да бия по 2/3 на ден чикии.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
ти ако щеш и по 10 си бии е бахти тъпата темаПървоначално написано от MC-DOS
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
много ясно че е нормално![]()
се едно че не мойеш да искараш и без тия 3 пъти аз съм на 12 и бия по 3-4 не че не мога и без тях
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
normalno e we....vse pak e lqto...spoko...kogato ve4e ne si devstven ve4e nqma da izpitva6 takova 6tastie ot 4ikiite.....![]()
![]()
ne e normalno...... normalno e po 10-20![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
mi moi6 i bes tes 2-3 pyti...as primerno prez den \/ \
/ \
/
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
a be vie normalni li ste be.?.kakvo znachi normalno??
pri vseki e ralichnoo egati.. ako 6tesh i ako ti e kef po 100 si bii..leleeeee.
kak moje dori da pitash.. v sexa i v liubovta normalni raboti nqma![]()
![]()
Zavisi ot nivoto na testosterona, konkretniq etap na puberteta v koito se namira6 i obkrajenieto. Normalno e.
Ти човеко какво говориш не виждаш ли че тоя дето е направил темата е мозъчен инвалид ...Първоначално написано от Snoopy_
Не това е момченце което се спича защото се мисли за ненормален като лашка по 3 пъти бастуна на ден. Не забравяй че до преди години и ти си бил такъв, вместо да нареждаш...
Е тва беше най дорброто заглавие във форума
Кърти мивки направо.
Както каза някои по горе- ко щеш по 10 си бии ама се се научи да четеш
То пише че там трябва да сложиш заглавие а не пунктуационни знаци.
Ако умрът тарикатите будалите само ще измът!!!
LANCIA DEDRA 2.0TDI-Този двигател толкова си може.
to e normalno za tvoita vuzrast..ama az bqh chela nqkude che e vredno poveche ot 3 puti v sedmicata..zashtoto neshto si...ama ne se zachetah mnogo i ne pomnq ako go otkriq shte vi go pusna da go viite![]()
Bolocks!Първоначално написано от ragingbull
Тва е спорт ве!![]()
Among the things I've lost I miss my mind the most..
Look for me
АХХАХАХАХАХ. ВРЕДНО БИЛО ПОВЕЧЕ ОТ 3 ПЪТИ НА СЕДМИЦА?! Много от младите хора със сериозна връзка, а и без, правят секс по 3-4-5 пъти на седмица и то поне по 2 тека. Чикията трае м/у 2 и 7 минути тека да го сложим между 15 и 50 минути. Да изчислим максимата - кое е по вредно 21 минути чикий или 500 минути секс?
Ми, кат имаш к'во да празниш и по 30 на ден си бий![]()
abe luskai i nesa pritesnqvai ve gaze ako mojesh dori i po 4 5 nqma losho kolkoto tolkova bate
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
I Za6to Ne...Ne ti li hubavo,4e pita6 dali e normalno.Smqta,4e ako ne ti be6e hubavo nqma6e da go pravi6
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
лол, ти много разбираш нещоПървоначално написано от ragingbull
сигурно не си девствен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
ti si nqkuf PULEN!!! nameri si momi4e kvi sa tez 4ikii..... ebahti + tva si mn zlie 6to sa izdva6 4e bii6 4ikii amaha\
/
Izqj za da ne bude6 izqden izprevari za da ne bude6 izprevaren taka e v pri horata i pri jivotnite razlika nqma
[quote="MC-DOS"]Аз съм момче на 14 и искам да ви попитам дали е нормално да бия по 2/3 на ден чикии.
ami da normalno e![]()
Първоначално написано от miracul
Чикиите за удоволствие, секса за престиж![]()
2т. забрана за ползване на профил
Не е нормално! Сега по-добре ли ти е?
Хормоналните ти нива явно избиват тавана и трябва да те приберат в диспансер за освидетелстване.
Освен това, явно си някакъв безделник, който умира от скука през ваканцията и се сеща само да си подръпва пишонката.
Е, това ако наричаш нормално... Заеби!![]()
Животът е БРЯГ!
аз като загрея мога и по 12.. ама след 3тата вече "течността" става прозрачна като вода..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !