.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: kakvo da pravq?

^_sladur4eto_^
    Guest

kakvo da pravq?

nqkoi moje li da mi kaje kak da napravq taka 4e edno mom4e koeto dori ne me poznava da me zabeleji?pls kajete mi za6toto az mn go haresvam!!!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    amiii lesno e...prosto si postavi nqkakva cel..edin ot dobrite varianti e da vleznesh v negoata kompaniq ottam predpolagam che shte mojesh da deistvash...ili prosto nqkoi den kato go vidish go zagovori..ne e trudno! kusmet!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Ami purvona4alno se zapoznai s nego! ako te e mnogo sram, nakarai nqkoi ob6t poznat da vi zapoznae...posle ... ami posle..... haha moje da go pokani6 na kafe, ne6to takova....bla bla...tam si znae6 ti

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми навъртай се около него,усмихвай му се,хвърляй му отвреме-навремя някой поглед и направи първата крачка и се запознай с него :P

Мега фен Аватара на koalka
    Ами като се държиш добре с нея.Говорите си и сте приятели първо.Правиш и комплименти и т.н.

mi naprimer ako imate nqkoi ob6t poznat go nakarai da vi zapoznae...a po natatuk e lesno....kaji mu 4e go xaresva6 a i toi moje da ima 4uvstva kum teb...uspeXXxx

MI ZAPOZNAITE SE ... NAPRIMER AKO SE ZASE4ETE V DISKOTO ILI NA DR MQSTO...

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами като се държиш добре с нея.Говорите си и сте приятели първо.Правиш и комплименти и т.н.
    объркала си се. става въпрос за момче, а не за момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си