- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da pravq?
nqkoi moje li da mi kaje kak da napravq taka 4e edno mom4e koeto dori ne me poznava da me zabeleji?pls kajete mi za6toto az mn go haresvam!!!
amiii lesno e...prosto si postavi nqkakva cel..edin ot dobrite varianti e da vleznesh v negoata kompaniq ottam predpolagam che shte mojesh da deistvash...ili prosto nqkoi den kato go vidish go zagovori..ne e trudno! kusmet!
Ami purvona4alno se zapoznai s nego!ako te e mnogo sram, nakarai nqkoi ob6t poznat da vi zapoznae...posle ... ami posle..... haha moje da go pokani6 na kafe, ne6to takova....bla bla...tam si znae6 ti
![]()
Ми навъртай се около него,усмихвай му се,хвърляй му отвреме-навремя някой поглед и направи първата крачка и се запознай с него :P
Ами като се държиш добре с нея.Говорите си и сте приятели първо.Правиш и комплименти и т.н.
mi naprimer ako imate nqkoi ob6t poznat go nakarai da vi zapoznae...a po natatuk e lesno....kaji mu 4e go xaresva6 a i toi moje da ima 4uvstva kum teb...uspeXXxx
MI ZAPOZNAITE SE ... NAPRIMER AKO SE ZASE4ETE V DISKOTO ILI NA DR MQSTO...
объркала си се. става въпрос за момче, а не за момичеПървоначално написано от koalka
![]()