- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Правих му свирки, той започна да пъшка и аз спрях.
zna4i s priatelia mi bqhme zaedno i az mu pravih svirki, ta... na nego za 3-ti put mu pravih i po edno vreme toi zapo4na da pu6ka vse edno e svur6il i pomislih 4e e svur6il i sprqh.... i mu kazah kak be6e!! toi izlezna i si izhvurli prezarvativa nz dali be6e svurshil kakvo da napravqmnogo li se izlojih?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
hahahha .....to4no e zapo4nalo da mu haresva...kak si mogla
![]()
ti svirki prez prezervativa li mu praish?![]()
хахахахха е кво човек не се ражда научен ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
emi mai naistina e zapochnalo da mu stav qko... dokato toi ne te spre po-dobre nedei da spirash![]()
daaa pravq mu s prezarvativПървоначално написано от `Silvester`
xa to taman qko mu e po4nalo da stava da pushka ama shtot sas prezarvativ mu pravish
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
losho li e tva? t.e sa na nego gadno li mu e shtoto sum 4uvala 4e sega vse edno se e razdraznil... i mu stava kofti![]()
![]()
mnogo li se izlojih?? ako na vas nqkoi taka vi napravi kakvo 6te napravite? kakvo 6te si pomislite?
Оргазмът да не би да трае половин секунда? Точно когато пъшка, не трябва да се отдръпваш.
Vie kakvo bihte napravili ako nqkoe momi4e taka vi napravi? Kakvo 6te si pomislite za neq?Shte q potursite li pak ??? V momenta se 4ustvam ujasno
Първоначално написано от Анонимко
4E NE RAZBIRA NISHTO no puk nikoi ne se rajda nau4en
malko si go izvozila .. tamun choveka e pochnal da stiga 7moto nebe i si sprqla ... ba tva umishleno da se naprai nqma se setq![]()
stiga puk ti tolkova li e gadno ?Първоначално написано от Paduan`
ami ...... ako ti trugnesh da svurshish i toi kaje : q da ida da si namaja edna filia s margarin za 1 lev .... kak she se pochuvstvash ?! ti si mu sprqla poleta kum stratosferata
nedei taka drugiq put che chak jal mi stava za picha![]()
Ами прави са хората,то4но когато му е станало яко,споко ще добиеш опит,друг път да знаеш да не спираш:П
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
A kakvo zna4i kogato nqkoi muj si slaga prezervativ zada mu pravqt svirki??? zashtoto be6e s prezarvativ za tva taka izburzah ot kude da znam 4e ne e svurshilsega sigorno me misli za nqkoia nekadurnica
ne te misli za glupa4ka stiga!! moje6 da sgre6i6 suvsem 4ove6ko e,dano da te razbere no gledai sledva6tia put da se predstavi6 mn dobre da kompensira6 za tazi taka nepriatna slu4ka![]()
![]()
хубаво е че сте използвали презерватив, защото освен от забременяване той предпазва и от ППБ (полово предавани болести) или поне така бях чела
adi_crazy
.........
malko trudno shte zabremenee sled svirka ne mislish li ?![]()
za tova li slaga prezarvativa? 4e kakvi bolesti moje da hvane ako mu pravq svirki ?Първоначално написано от adi_crazy
хахаха как си го преебала
Не той ами ти може да хванеш нещо - представи си един хубав трипер как ще ти се отрази... Презерватива не е лошо нещо особено, ако не познаваш добре партньора си.
Е споко де какво нападнахте момичето.първо мила свирка с презерватив-хм,нещо не е добре.Не знам как твоя пич се чувства,ама не ти ли е гаден вкусът на латексът.Пробвай без.Второ ако пичат ти е на място и е наясно,че не искаш да гълташ поколението му,тогава преди да свърши ще ти каже и няма да го правиш-ще ползвате салфетка или нещо там,което е под ръка.наистина е гадно да спреш точно на най-хубавото,но пък така дразниш партньора си и той иска още и още.така,че и в това си има добра страна.И мила,вие секс правите ли-защото аз не съм привърженичка на това да се свършва по време на свирка,а по време на секс.най-малкото виждаш партньора си и четеш удоволствието в очите му.Айде успех-след като момчето нищо не е казало-нищо не е станало!
haha i 6to???Slu4sino da ne zeme6 da zabremenee6???Първоначално написано от Анонимко
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..