.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Guest

Moderated:Правих му свирки, той започна да пъшка и аз спрях.

zna4i s priatelia mi bqhme zaedno i az mu pravih svirki, ta... na nego za 3-ti put mu pravih i po edno vreme toi zapo4na da pu6ka vse edno e svur6il i pomislih 4e e svur6il i sprqh.... i mu kazah kak be6e!! toi izlezna i si izhvurli prezarvativa nz dali be6e svurshil kakvo da napravq mnogo li se izlojih?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

sweetcat
    Guest

hahahah

hahahha .....to4no e zapo4nalo da mu haresva...kak si mogla

Повече от фен
    ti svirki prez prezervativa li mu praish?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хахахахха е кво човек не се ражда научен ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

emi mai naistina e zapochnalo da mu stav qko... dokato toi ne te spre po-dobre nedei da spirash

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    daaa pravq mu s prezarvativ

Голям фен
    Град
    Memphis
    xa to taman qko mu e po4nalo da stava da pushka ama shtot sas prezarvativ mu pravish
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Guest
    losho li e tva? t.e sa na nego gadno li mu e shtoto sum 4uvala 4e sega vse edno se e razdraznil... i mu stava kofti mnogo li se izlojih?? ako na vas nqkoi taka vi napravi kakvo 6te napravite? kakvo 6te si pomislite?

Мега фен
    Оргазмът да не би да трае половин секунда? Точно когато пъшка, не трябва да се отдръпваш.

Повече от фен
    e veche znaesh che si se izlojila :P

Guest
    Vie kakvo bihte napravili ako nqkoe momi4e taka vi napravi? Kakvo 6te si pomislite za neq?Shte q potursite li pak ??? V momenta se 4ustvam ujasno

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vie kakvo bihte napravili ako nqkoe momi4e taka vi napravi? Kakvo 6te si pomislite za neq?Shte q potursite li pak ??? V momenta se 4ustvam ujasno

4E NE RAZBIRA NISHTO no puk nikoi ne se rajda nau4en

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    malko si go izvozila .. tamun choveka e pochnal da stiga 7moto nebe i si sprqla ... ba tva umishleno da se naprai nqma se setq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    malko si go izvozila .. tamun choveka e pochnal da stiga 7moto nebe i si sprqla ... ba tva umishleno da se naprai nqma se setq
    stiga puk ti tolkova li e gadno ?

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    ami ...... ako ti trugnesh da svurshish i toi kaje : q da ida da si namaja edna filia s margarin za 1 lev .... kak she se pochuvstvash ?! ti si mu sprqla poleta kum stratosferata

nedei taka drugiq put che chak jal mi stava za picha

Ами прави са хората,то4но когато му е станало яко,споко ще добиеш опит,друг път да знаеш да не спираш:П

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest
    A kakvo zna4i kogato nqkoi muj si slaga prezervativ zada mu pravqt svirki??? zashtoto be6e s prezarvativ za tva taka izburzah ot kude da znam 4e ne e svurshil sega sigorno me misli za nqkoia nekadurnica

Boy_Joroo
    Guest
    ne te misli za glupa4ka stiga!! moje6 da sgre6i6 suvsem 4ove6ko e,dano da te razbere no gledai sledva6tia put da se predstavi6 mn dobre da kompensira6 za tazi taka nepriatna slu4ka

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    хубаво е че сте използвали презерватив, защото освен от забременяване той предпазва и от ППБ (полово предавани болести) или поне така бях чела

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    adi_crazy
    .........
    malko trudno shte zabremenee sled svirka ne mislish li ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    хубаво е че сте използвали презерватив, защото освен от забременяване той предпазва и от ППБ (полово предавани болести) или поне така бях чела
    za tova li slaga prezarvativa? 4e kakvi bolesti moje da hvane ako mu pravq svirki ?

тъп
    Guest

тъп

хахаха как си го преебала

Guest
    Не той ами ти може да хванеш нещо - представи си един хубав трипер как ще ти се отрази... Презерватива не е лошо нещо особено, ако не познаваш добре партньора си.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е споко де какво нападнахте момичето.първо мила свирка с презерватив-хм,нещо не е добре.Не знам как твоя пич се чувства,ама не ти ли е гаден вкусът на латексът.Пробвай без.Второ ако пичат ти е на място и е наясно,че не искаш да гълташ поколението му,тогава преди да свърши ще ти каже и няма да го правиш-ще ползвате салфетка или нещо там,което е под ръка.наистина е гадно да спреш точно на най-хубавото,но пък така дразниш партньора си и той иска още и още.така,че и в това си има добра страна.И мила,вие секс правите ли-защото аз не съм привърженичка на това да се свършва по време на свирка,а по време на секс.най-малкото виждаш партньора си и четеш удоволствието в очите му.Айде успех-след като момчето нищо не е казало-нищо не е станало!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    daaa pravq mu s prezarvativ
    haha i 6to???Slu4sino da ne zeme6 da zabremenee6???
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си