.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

Kak da se durjim s nedostupnite momcheta?

Taka vuprosut e iasen. Momicheta kak se durjite s niakoe momche, koeto se pravi na nedostupno, momche, koeto e tolkova krasiv i gotin, che nai-veroiatno ima mnogo obujatelki. Ne kazvam che ima goliamo samochuvstvie ili e niakoi nadut, samochuvstvie v normalnite granici.
    Kak bi triabvalo edno momiche da se durji s nedostupnite momcheta, koito ne pokazvat che haresvat dadeno momiche? Da se durjim i nie li po nedostupno ili da si pokajem chuvstvata i toi da smiata che moje da ni ima?

Ами ти сама го каза! Ако разкриеш, че го харесваш, на него няма да му направи впечатление, защото ще бъдеш "поредната". Но, ако и ти се държиш недостъпно, няма да ти обърне голямо внимание, защото ще мисли, че явно не го харесваш. Трябва да е нещо средно. Стой на страна от него, но, когато се видите пусни някоя шега, нещо за облеклото му, за прическата, ама небрежно. Направи така, че да си му симпатична, но бъди и непукист. Покажи му, че той не е единственото момче на този свят. И така той сам би трябвало да те потърси. Успех!

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен каквото и да е момчето (недостъпно или готово да се хвърли в краката ни) не трябва да излагаме чувствата си на показ, защото така приповдигаме самочувствието на момчетата и те започват да си мислят, че могат да ни имат по всяко време

Отговор
    Guest
    По-скоро му покажи,че го харесваш или се интересуваш от него,защото момчето точно това чака :P Поне аз до преди известно време докато се правех на недостъпен(доста тъпо,ама ко да правиш),точно това търсех.

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    според мен каквото и да е момчето (недостъпно или готово да се хвърли в краката ни) не трябва да излагаме чувствата си на показ, защото така приповдигаме самочувствието на момчетата и те започват да си мислят, че могат да ни имат по всяко време
    Аблахахахахаха...за пореден път се смея на подобни простотии. ...ноу комент...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен
    Град
    Memphis
    m ubiii malko samo4ustvieto na toq vse shte izmislish neshto da go smajesh leko sladko
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Аблахахахахаха...за пореден път се смея на подобни простотии. ...ноу комент...
    и по-добре, че не правиш коментар

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Нещо подобно...
    0БиЧайТе СЕ!!!

смех...
    Walk with me now, fly with me later...

mda mda osobeno ao e s takuv harakter
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Много си права
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от piska_
    Много си права
    ААААХАХАХА, колко сте зле - милите те...
    Жените са велики, те не трябва да се хвърлят в краката... хахах, да карат на скречове тогава.

И много вероятно е, точно вас двечките всеки да може да ви има по всяко време. Просто с тоя детски акъл няма да е усобено сложно.

Цитирай Първоначално написано от bilka
    Ами ти сама го каза! Ако разкриеш, че го харесваш, на него няма да му направи впечатление, защото ще бъдеш "поредната". Но, ако и ти се държиш недостъпно, няма да ти обърне голямо внимание, защото ще мисли, че явно не го харесваш. Трябва да е нещо средно. Стой на страна от него, но, когато се видите пусни някоя шега, нещо за облеклото му, за прическата, ама небрежно. Направи така, че да си му симпатична, но бъди и непукист. Покажи му, че той не е единственото момче на този свят. И така той сам би трябвало да те потърси. Успех!

Ето един отличен отговор - нещо, което рядко се среща тук. =D>

Момичето го е написало перфектно, само по същество ще ти доуточня нейният пост. Значи - ако започнеш да го преследваш и да му разкриваш, че го харесваш и т.н. - сваляш Ранга си прекалено много - Никой не обича лесните неща (и дори да ги вземе - не ги цени и задържа за дълго). От друга страна, ако и ти се държиш супер надменно и наперено - Ранга ти е прекалено висок - и си прекалено "трудна" за да се занимава с теб... Идеята е да калибрираш такова поведение, че да си интересна, забавна и готина (не само на него - а на цялата компания) без да се показваш като лесна и с нисък Ранг.

Това за "шегите" ми направи много силно впечатление =D>... Билка (респект) да не си учила Пикап някъде

Това, което Билка има предвид са НЕГ хитовете. Тоест, когато ти се надуе този "невероятен" пич - използвай НЕГ за да го върнеш на земята. Примерно: "хей имаш нещо между зъбите" или "хей, нослето ти помръдва - много смешно като говориш" или "малиии, какви забавни бобърски зъбки имаш - да не си излязъл от рекламата на бленд-а-мет" или "по-леко се смей - плюеш всичко наоколо, а нямам чадър" или "лелей, каква прическа - производителите на брилянтин сигурно правят милиони от теб" . Всички тези разбира се забавно и готино - стейт playful&funny, а не като неква обида - да го смазваш (нали все пак го искаш )

Успех,
    -Slayer

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Прави се и ти на недостъпна, карай го да ревнува(но не прекалявай) и ще видиш,. че той сам ще дойде при теб... :P
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

mm

ми моите самочустие не може да се дигне заради момиче предоплагам че и повечето момчета са така

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    по принцип с такова момче не може да излезе нищо сериозно и се държа така, както той
    щом ми харесва флиртувам с него, но ясно показвам, че не очаквам да ми даде невъзможни неща като сигурност, връзка и т.н.
    избирам просто удоволствието от кратък флирт

просто се настройвам на неговата вълна
    знам, че не може да ми предложи много и аз от своя страна нито предлагам, нито изисквам нещо сериозно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от bilka

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    по принцип с такова момче не може да излезе нищо сериозно и се държа така, както той
    щом ми харесва флиртувам с него, но ясно показвам, че не очаквам да ми даде невъзможни неща като сигурност, връзка и т.н.
    избирам просто удоволствието от кратък флирт

просто се настройвам на неговата вълна
    знам, че не може да ми предложи много и аз от своя страна нито предлагам, нито изисквам нещо сериозно
    Мн. си права !
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    miii pravq mu nameci che imam chuvstva kum nego i posle stavam i az nedostupna taka che da probudq interesa mu

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Прави се и ти на недостъпна, карай го да ревнува(но не прекалявай) и ще видиш,. че той сам ще дойде при теб... :P
    Самата аз действах точно по този принцип и успях.Лошото е че когато имах възможност да бъда с него, когато той не спираше да ме кани по заведения и някакви купонче...аз вече бях си намерила друг, когото обичах повече.

Опитай се чисто приятелски да се спрЕЯделиш с него. Пак после изчакай да видип да видиш дали той ще ти се обясни нещо .. ала-бала . Ако и тогава е като камък ... накрай го да ревнува не отстъпвай, но до едното време, ако наистина нищо не ти предложи просто му признай за чувствата ти. От опит глава не боли!

P.S. Аз поне така виждам нещатата отстрани иначе никога не ми се е налагало да свалям такъв тип момчета. Тия са ми нещи анти. Айде късмет.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Ти си култ. По-яка дума от "спреяделиш" не бях чела скоро.

ne si gubq vremeto s nego.kato se pravqt na nedostupni da sedqt i da luskat pred pc-to i po cql den da si igratq tupite igri.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми заебавам го. Какво да си хабя времето за някой, който зад гърба му има 1000 пикли, които му се натискат. По-хубаво някое добро примерно момче, което си няма мн мн обожателки. Да си е само мой.
    HardC0re and BDSM forever

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    kato se pravi na nedostupen prosto mu kaji abe q si gledai rabotata i prosto ne mu obru6tai vnimanie 6toto ako ti4a6 samo sled nego 6te zloupotrebqva i 6te si pravi kakvoto si poiska

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си