- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Koe e povajno ???
mi za men li4no e po vajno priqtelstvoto![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
зависи ...ако и двете на Истински мисля че трябва да се съчетаят![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
ako naistina obi4ash nqkogo si gotov da mu dadesh nai skupoto za teb neshto ako toi te obi4a istinski nikoga nqma da posegne da ti go vzeeme... i dvete neshta sa edkavo vajni (e razbira se ako te uvajavat i obi4at)
Stignala sum do izvoda, che priqteli nqma ili pone az nqmam takiva.Vsichko e do vreme..obshti interesi i takaMalko sa horata, koito imat istinski priqteli i to s godini.
Taka che izbiram gadjeto:P
zavisi ot mn ne6ta.istinsko li e priqtelstvoto.....seriozna li e vrazkata....po princip mislq 4e priqtelstvoto e po vajno za6toto mn malko vrazki na na6ata vazrast prosa6testvuvat v pove4eto slu4ai priklu4vat barzo.i ako se skara6 s priqtelite ti zaradi gadjeto,sled kato skasate ostava6 sam.nqma koi da te podkrepi...nqma koi da e do teb.no pak ot druga strana ako sa ti istinski priqteli ne biha pozvolili da se skara6 s gadjeto si ako znaqt 4e darji6 na nego i tova 6te te narani.abe nakratko i dvete sa super vajni)
За мен най важно е приятелството!Но трудно се намират истински приятели![]()
To po tvoita logika ima vruzki,koito vodqt do brak i priatelstva,koito se razpadat.Първоначално написано от JoeyStarr
Първоначално написано от f@nt@zi@
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Първоначално написано от TaRaNTyLa
ami kogato gadjeto te zareje kvo prai6 ???? mnogo mi e 4udno
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Умея да съчетавам и двете неща, а и моите приятели са и негови приятели. Разбираме се отлично с приятелите си от двете страни, така че няма нужда да правя избор.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
П Р И Я Т Е Л С Т В О Т О !!!![]()
Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.
priqtelstvoto zaduljitelno...nikoga ne bih izbrala gadjeto pred nai-dobrata si priqtelka..tq sushto..a nashta vruzka e mnogo silna...dori momche nemoje da ni razdeli
еми и според мен зависи от това до колко ти е истински приятелството и до колко-любовта!аз съм на мнение че ако са истинки и двете не би трябвало да става въпрос да избираш м/у тях или поне хората-въпросния приятел и гаджето не би трябвало да те карат да взимаш някакви такива решения (ако за това става дума де) [/b]
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
mi ako nqkoi priqtel me popita kogo shte izbera,dali nego ili gajeto,estestveno shte mu kaja 4e priqtelite sa po vajni.obache ne e tochno taka,bih se zamislila seriozno po toq vapros![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Приятелството!!!
определено приятелството.според мен като тръгваш с някой той преди всичко ти е приятел,а не просто някой който случайно си срещнал на улицата.
priqtelstvoto, za6totо priqtelite vinagi 6te sa do teb, dokato gadjeto utre moje da go nqma!
На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!
mi izv ma s priqtelite si se poznava6 ot mnogo vreme predi da si s gadjeto- s godini,a s gadjeto ot malko vreme.Priqtelite vinagi 6te sa do teb,ot kade moje da si siguren kakvo 6te ti e gadjeto.Za men predi si4ko sa priqtelite.....moite sa ve4e 18 godini do menПървоначално написано от Obitax
Мисля...че бих избрала приятелите(може би,защото в момента не съм обвързана или нещо от тоз род),стига те да са истински.Гаджета много идват и си заминават.Но ако приятелството и любовта са истински няма място за избор
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Хъх...с гаджето човек повече се кара,а пък и колкото и да се разбираме с него,все ще стане нещо което няма да се хареса на другия,затова може би ще се присъединя към хората който твърдят,че приятелството е по-важно,но трябва да се има предвид,че хората не могат да живеят без някое от тях...
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
priqtelstvoto mn qsno gadjeto tie do edno vreme
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
emi,priqtelstvoto e nai-vajno,no ne ,i ako zlupotrebqvat s tebe.
![]()
Еми..би трябвало да кажа приятелството, но..гаджето, осъзнавам,че това е грешка, но...не мога да променя начина си на възприемане на едните и другите, абе... сложноооо![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love