- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Koe e povajno ???
първо - темичката не е за тук
и второ - има хиляди такива теми в "Любов"![]()
А кое е по-важно - да пиеш вода или да ядеш? И без двете ще умреш.
zavisi s kogo. po princip priqtelite sa zavinagi,a gadjeto e vremenno,no puk az mn si gi obi4am i kato se zamislq imam dosta malko priqteli koito sa po-vajni za men ot gadjeto mi,da ne kaja samo 1-2ma.![]()
moq nevinnost i greh.....
Зависи колко силно е приятелството и колко силни са чувствата към момичето.![]()
ako i priqtelite i gadjeto te obi4at nqma da te karat da izbira6
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
зависи..от приятеля от гаджето..но това няма значение ако този приятел ти е истински ,а гаджето те обича тогава няма да те кара да избираш кое е по важно нали така..аз немога да определя..![]()
Първоначално написано от niGGa
to si e taka,no po-dobre e da gi ima i dvete zaedno
И двете са много важни естествено,но това,което питаш зависи от много неща.От това някой колко добър приятел ти е и от това какви чувства имаш към гаджето си все пак.Ако аз сега трябваше да избирам между гадже и приятелка бих избрала приятеля си 100%,защото адски много го обичам.Но защо трябва да се избира???Можеш да имаш и двете.![]()
по-съгласна никога не съм билаПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
за мен приятелството БЕШЕ по важно но явно моята приятелка избра гаджето от страх да не и го взема![]()
то4ица ми е най добрата френдка.оба4е олинеза така я мраза.
Значи всичко е относително. Зависи от ситуацията - ако те е предал приятел избираш гаджето и обратно , но ако да кажем приятеля/приятелката ти те накара да изоставиш всичките си приятели , да не излизаш повече с тях , тогава знай , че този човек не държи на теб и не трябва да забравяш хората , които обичаш и те обичат и да се превръщаш в роб на гаджето си. Ако пък приятелите ти имат нещо против гаджето ти и не искат да се срещат с него , значи не са ти приятели ине държат на теб , следователно трябва да се отдръпнеш от тях.
Абсолютно точно казаноПървоначално написано от In4iTu_
![]()
А и не може да има избор м/у приятелството и любовтаВсяко си съществува отделно, като второто съдържа и първото. След като някой ти поставя условия - имаш едно на ум (жълт картон), обясняваш, разясняваш, а ако пак се провини - червен картон и му биеш дузпата
![]()
I dvete sa mnogo vajni!!!![]()
Priqtelstvoto e nai vajnoto ne6to v jivota pone spored men![]()
priqtelstvoto 6oto moze da ima6 priqteli za cql zivot a gadje za 1 den!
=D> =D> =D> =D> =D> Евала!!Много добре казано!Първоначално написано от unfaithful
и аз така мисля!![]()
И аз така мисля! =D> Няма какво друго да кажа...Първоначално написано от JoeyStarr
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Естествено, че приятелството! Както се казва Гаджетата идват и си отиват, но приятелите остават![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Spored men ako priqtelite ti te uvajavat i gadjeto ti su6to,to togava nikoi nqma da te nakara da izbira6.Bih kazala,4e i dvete sa vajni,za6toto edinstveno s priqtelite si moje6 da spodelq6 nqkoi ne6ta i s gadjeto si razbira se...o6te po-dobre e ako gadjeto ti e i nai-dobriqt ti priqtel(togava ne se nalaga da izbira6).Iska mi se da kaja,4e gadjeto e po-vajno,no kato se zamislq ne e taka,za6toto v pove4eto slu4ai to ni razo4arova i nie ti4ame pri priqtelite si da ni ute6avat(razbira se ima i izklu4eniq ot strana na priqteli ili gadjeta)...prosto trqbva da preceni6 edno priqtelstvo i otno6enieto s gadjeto i da razbere6 dali i dvete 6te ti ostanat za cql jivot ili sa samo mimoletni.
Obi4am te prez ledove i buri,obi4am te prez ogun i voda!Surceto mi dokrai e tvoe,dokrai dori i sled smurtta!Kakvo sa vekove i eri,kakvo e vsu6tnost ve4nostta?I v drug jivot 6te te namerq i pak surceto si 6te ti darq!
много относително е
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Приятелството . ако е истинско .... Гаджетата са преходно не6то докато приятелите остават за цял живот ...
Случвало ли ти се е да гледаш в нищото и да виждаш себе си !? Да тъгуваш без да разбираш мъката!?Случвало ли ти си е да се сгушиш кротко в болката си и да намериш мирда чуеш мислите си и да се уплашиш от истината в тях .. !?
естествено че приятелството ....и за миг не мога да си помисля отговора да ми е друг !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
priqtelstvoto
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!