.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74

Тема: Koe e povajno ???

Мега фен Аватара на iiirish
    първо - темичката не е за тук
    и второ - има хиляди такива теми в "Любов"

Мега фен
    А кое е по-важно - да пиеш вода или да ядеш? И без двете ще умреш.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    zavisi s kogo. po princip priqtelite sa zavinagi,a gadjeto e vremenno,no puk az mn si gi obi4am i kato se zamislq imam dosta malko priqteli koito sa po-vajni za men ot gadjeto mi,da ne kaja samo 1-2ma.
    moq nevinnost i greh.....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Зависи колко силно е приятелството и колко силни са чувствата към момичето.

Фен
    Град
    burgas
    ako i priqtelite i gadjeto te obi4at nqma da te karat da izbira6
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

зависи..от приятеля от гаджето..но това няма значение ако този приятел ти е истински ,а гаджето те обича тогава няма да те кара да избираш кое е по важно нали така..аз немога да определя..

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Зависи.Зависи колко е истинско приятелството и колко е истинска любовта.Което надделее - към него.
    to si e taka,no po-dobre e da gi ima i dvete zaedno

Мега фен Аватара на koalka
    И двете са много важни естествено,но това,което питаш зависи от много неща.От това някой колко добър приятел ти е и от това какви чувства имаш към гаджето си все пак.Ако аз сега трябваше да избирам между гадже и приятелка бих избрала приятеля си 100%,защото адски много го обичам.Но защо трябва да се избира???Можеш да имаш и двете.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Зависи.Зависи колко е истинско приятелството и колко е истинска любовта.Което надделее - към него.

a, ако и двете са достатъчно истински,мисля,че няма да има нужда да се избира
    по-съгласна никога не съм била
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

кати's friend
    Guest

приятелство-ПРЕДАТЕЛСТВО

за мен приятелството БЕШЕ по важно но явно моята приятелка избра гаджето от страх да не и го взема

цецка 'friend
    Guest
    то4ица ми е най добрата френдка.оба4е олинеза така я мраза.

Значи всичко е относително. Зависи от ситуацията - ако те е предал приятел избираш гаджето и обратно , но ако да кажем приятеля/приятелката ти те накара да изоставиш всичките си приятели , да не излизаш повече с тях , тогава знай , че този човек не държи на теб и не трябва да забравяш хората , които обичаш и те обичат и да се превръщаш в роб на гаджето си. Ако пък приятелите ти имат нещо против гаджето ти и не искат да се срещат с него , значи не са ти приятели ине държат на теб , следователно трябва да се отдръпнеш от тях.

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Ако Приятелят е истински и държи на теб, няма да те кара да избираш между него и гаджето ти. Същото е и с Гаджето ти..ако те обича, няма да те подлага на това...
    Абсолютно точно казано
    А и не може да има избор м/у приятелството и любовта Всяко си съществува отделно, като второто съдържа и първото. След като някой ти поставя условия - имаш едно на ум (жълт картон), обясняваш, разясняваш, а ако пак се провини - червен картон и му биеш дузпата

I dvete sa mnogo vajni!!!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Priqtelstvoto e nai vajnoto ne6to v jivota pone spored men

amigo

priqtelstvoto 6oto moze da ima6 priqteli za cql zivot a gadje za 1 den!

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    Цитирай Първоначално написано от unfaithful
    Zdravei
    I priqtelstvoto s nqkoi chovek i gadjeto sa mnogo vajni,no bi bilo nai-dobre v liceto na svoeto gadje da vijdash edin ot nai-dobrite si priqteli.A kogato trqbva da izbirash mejdu priqtel i gadje vsichko e mnogo otnositelno i e nai-dobre da slushash syrceto si.
    =D> =D> =D> =D> =D> Евала!!Много добре казано!
    и аз така мисля!

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Цитирай Първоначално написано от JoeyStarr
    Приятелството!Каквато и връзка да имаш,смисъл колкото и да се обичате и да се разбирате с даден човек,гаджетата рано или късно си заминават и идват други.Докато едно истинско приятелство може да трае цял живот.
    И аз така мисля! =D> Няма какво друго да кажа...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Естествено, че приятелството! Както се казва Гаджетата идват и си отиват, но приятелите остават
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Spored men ako priqtelite ti te uvajavat i gadjeto ti su6to,to togava nikoi nqma da te nakara da izbira6.Bih kazala,4e i dvete sa vajni,za6toto edinstveno s priqtelite si moje6 da spodelq6 nqkoi ne6ta i s gadjeto si razbira se...o6te po-dobre e ako gadjeto ti e i nai-dobriqt ti priqtel(togava ne se nalaga da izbira6).Iska mi se da kaja,4e gadjeto e po-vajno,no kato se zamislq ne e taka,za6toto v pove4eto slu4ai to ni razo4arova i nie ti4ame pri priqtelite si da ni ute6avat(razbira se ima i izklu4eniq ot strana na priqteli ili gadjeta)...prosto trqbva da preceni6 edno priqtelstvo i otno6enieto s gadjeto i da razbere6 dali i dvete 6te ti ostanat za cql jivot ili sa samo mimoletni.
    Obi4am te prez ledove i buri,obi4am te prez ogun i voda!Surceto mi dokrai e tvoe,dokrai dori i sled smurtta!Kakvo sa vekove i eri,kakvo e vsu6tnost ve4nostta?I v drug jivot 6te te namerq i pak surceto si 6te ti darq!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    много относително е
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Град
    Сандански Пловдив
    Приятелството . ако е истинско .... Гаджетата са преходно не6то докато приятелите остават за цял живот ...
    Случвало ли ти се е да гледаш в нищото и да виждаш себе си !? Да тъгуваш без да разбираш мъката!?Случвало ли ти си е да се сгушиш кротко в болката си и да намериш мирда чуеш мислите си и да се уплашиш от истината в тях .. !?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    естествено че приятелството ....и за миг не мога да си помисля отговора да ми е друг !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

priqtelstvoto
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си