- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми има косми отдолу :((
ОМФГ! Кофтитова си е хигиена....
![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
kaji i .. moje bi purvo 6te i stane adski gadno, no tochno zaradi tva 6te te poslu6a.. tq ne gi maha , zashtoto si misli, 4e 6tom ne i kazvash znachi nqmash protiv....... moje bi za tva....
spored men trqbva da i kajesh.
Един въпрос: Приятелката ти на колко е години??? Защото, ако е няква малка е по-разбираемо (все пак сега започва сексуален живот). Ама ако е вече голяма.....няма друг начин освен направо да й кажеш - по-добре без заобиколки - кажи й го направо ( е не някво супер грубо де) После ще ти е благодарна!
Koгато човек иска - намира начин,когато не иска - намира причина!
уфффф нз ама е мн.неприятно,дано реши да ги махне,а момичето го обичам
![]()
17,вече почти на 18Първоначално написано от ice^girl
![]()
А ти твоите махаш ли ги? Ако не, обръсни ги и се предполага,че тя ще се усети най-накрая и без да и казваш нищо.Ако пък си ги махнал вече и нереагира май нямаш друг избор освен да и кажеш,че би ти било приятно ако го направи заради теб!
lele na po4ti 18 s kosmi stranno... da q kaji ti mahash li gi?![]()
Love you Kris !!!
направи й плиткии![]()
от тези цветните
"...прави се на тежка, а е лека.Долу с прическа като Аспарух преди 13 века..."
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Признавам - при лизане наистина космите много ми пречат :/ Слава богу досега не съм попадала на ангорска мацка :> Мяк. Поне леко да ги подреже.. Даже да не ги бръсне.. Но подрязанки да са поне храстите. В едно стихотворение даже се споменаваше ”нежния прасковен мъх”![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Много се радвам на такива момичета, за мое огромно съжаление обаче останаха много малко...пич, огромен късметлия си...
...Arbeit macht frei...
Мнение по темата няма да дам, защото всеки има право на собствено мнение по въпроса и никой не може да я задължи, ако не иска. Но Много ми хареса изказването на Mike-Jones:
Каза го много правилно.Първоначално написано от Mike-Jones
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
prosto e : kazvash i da gi mahne i to4ka po vaprosa ... !Първоначално написано от Flash
![]()