- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми има косми отдолу :((
ebi mu maikata TFA E ujasno be????? kvo mu e normalnoto vie ste ludiiiii! lele az takova ne sum imala ot kakto mi porasnaha purvite kosmi ebasi ujasaПървоначално написано от Ornella
Абе това е много, много, много ...
2т. забрана за ползване на профил
И се ебеш оттогава, нали!Първоначално написано от MidnightScream
почнете да се гушката и леко си вкарай ръката и почни да е гъделичкаш по космите, може и да е посскубиш малко белкем вдене да си ги махне, а ако не ги махне вземи една ножица и и кажи, че исакш да си имаш спомен и е окълцай на криво и тя ще си ги махне, защото ще и е кфоти да са и грозни.
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24
tva beshe typo i ne na mqsto ;pПървоначално написано от `Death`Whore`
abe nai dobre e da i kaje6 ne da i namekva6 a da i kaje6 4e 6te ti bade po priqtno da si gi mahne ........nepriqtno e ama kosmi da ima tam e malko nehieni4no ot edna gledna to4ka
бе вий наистина сте малоумни бе, скъсах се да се смея![]()
аз от колко време търся супер космата мацка, ма немога да намеря, пич що не ми я дадеш тая?
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Първоначално написано от protoss
Е ти не си ли мацка ?
какво пък те накара да сметнеш така?Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
Първоначално написано от protoss
Бъзикам се, защото търсиш "космато" момиче![]()
еемии кажи й че ти пречат тия косми и да ги махне...така ще е по добре и за двамата.
Ами кажи и,че ще ти е по-приятно,ако е гладка и и кажи,че не ти е приятно.
mi namekni primerno gledate snimki na nekvi goli zvezdi i kaji kefi li te taka na obrasnatata putka i ako kaje da i kaji 6to ne se napravi6 i ti taka,6te se useti ama to nqma dr na4in
Nie moje6tite,vodeni ot neznae6tite,var6im nevazmojnoto za kefa na neblagodarnite.I sme napravili tolkoa mn.,s tolkova malko,za tolkova dalgo vreme,4e ve4e sme se kvalificirali da pravim vsi4ko ot ni6to.
Офф фащаш я и я избръсваш в банята за 10мин работа е кво са ебаваш. Ако не е някоя проста нищо няма да ти каже даже сиг ще се изкефи на ентусиазма тиПървоначално написано от Flash
![]()
И ако я пореже, тя ще го пребие. Я не давай садистични съвети!
Stra6no vuzbujda6to e za mujete da brusnat kateri4kite na momi4etata si.![]()
Kakvo tolkova vuzbuda6to ima ne znam.......
Ами по добре и кажи пък вие ако се обичате няма да има проблеми поне според мен
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
ти ме разтреля ...
А за момчето с космата приятелка...,мойте искрени съболезнования
. Кажа й директно , или просто си хвани ..."остригано" маце
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
За повечето момичета, обръсването на интимните части си е голямо изпитание. Сега.. коя от вас ще излъже, че първит път, когато се е обръснала не я е било страх да не би случайно да се пореже(особено около вагината). Моето мненние е, че не трябва да и казваш: обръсни се обръсни се, тя когато сама реши, че е готова ще се усети, че е нужно.
![]()
ами няма да гледаш на долу и така хаха
ebal sum go
Отиваш при нея и и казваш дума по дума - Ей косматата хващай бикчето и веднага да си махнеш пудела между краката да не го направя аз!![]()
Be Cool...
e kakvo kato ima kosmi tei i xaresva mi neka da ima ve pi4 ti pak ebasi gada det si tuka da pishesh za priqtelkata si ti malko uvajenie nqmash li
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
=D> =D> \Първоначално написано от Rok
/
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
кажи и че те гадиличкат като я лижешили и кажи да ходите на плаж там вече няма как да не си ги махне ...е предполагам де ....
олее защо ми толкова смешно е маина ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Остави си я космата бе, кво ви пречи на всички незнам![]()
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!