.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

Подиграват ли ви се?

Подиграват ли се приятелите ви с вас,когато родителите ви не ви позволяват нещо?

Супер фен
    emi vapreki 4e na6te sa to4ni i ne mi zabranqvat vsi4ko mi se e slu4valo da mi se izsmeqt kato kaja 4e sam do 10
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Mен всичко ми е позволено

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не ми се е случвало..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Mен всичко ми е позволено
    Пък аз съм Буги Барабата...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

MISLQ 4E AKO NAPI6E6 PO-KONKRETNO ZA KAKVO STAVA V1PROS 6TE E PO-LESNO DA TE POS1VETVAME! DA SI PI6EM OB6TI PRIKAZKI, NQMA SMIS1L
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Не, не се сещам.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от х
    MISLQ 4E AKO NAPI6E6 PO-KONKRETNO ZA KAKVO STAVA V1PROS 6TE E PO-LESNO DA TE POS1VETVAME! DA SI PI6EM OB6TI PRIKAZKI, NQMA SMIS1L
    Ами мисля,че от въпроса,проблема ми се подразбира.

Повече от фен
    ne shtoto i pri tqh moje da se sluchi! ama taq tema e mn typa shtoto ako ne sa mi istinski priqteli 100% shte mi se podigravat ...

Супер фен
    Не

Guest
    ne mi se e sluchvalo ama sa mi se podigravali kogato az ne iskam neshto naprimer dali da ida na diskoteka.Puskat me ama az ne iskam i te kazvat bebenceto trqbva da spinka ,a az visq s edni priqteli pred bloka do 12 dokato te ,,spinkat,,

Ами не. Мислят си, че ги лъжа и то най-често е така. Правя го, когато ме мързи или просто не ми се ходи някъде...

Ако аз искам нещо го постигам, следователно когато не ме пускат някъде аз не съм направила достатъчно, за да ме пуснат мен не ми се ходи, а и не съм пети клас,че да ми се "подиграват"
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    не ми се е случвало..
    i na men ...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Като бях по-малък наще ми забраняваха някои неща, но сега не. До колкото знам приятелите ми не са се бъзика ли с това.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    не ми се е случвало..
    i na men ...

Не,не смеят.Защо ли...? [/b]
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

fake
    Guest
    пфф..ебаваха ме за вечерния час, не ме ебеше
    смених компанията просто

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Подиграват ли ви се?

Цитирай Първоначално написано от fergieson
    Подиграват ли се приятелите ви с вас,когато родителите ви не ви позволяват нещо?
    Не бих казала точно че се подиграват...ама е нещо от тоя род.Примерно щото аз се пребирам преди някои други от компанията и те почват да се заяждат...че съм била бебе незнам си кво незнам си що.Но на мен не ми пука особено...предпочитам да се прибирам в 10:30 и другите да ме мислят за бебе...отколкото да ходя по цели нощи с разни на по 20 год. да обикалям дискотеките,прибират се 4-5 часа и т.н.Еми на 13-14 год са все пак...както казва баба ми разпасана работа.Не искам да съм като тях...и да се носят сякви глупости из квартала че съм уличница или т.н. както се говори за тях

Мен ме дразнят като ми кажат мама/тати даде ли ти да излезеш?Аз питам първо майка ми или баща ми дали мога да излязя,защото съм на 14 и не мисля,че съм дорасла да си правя каквото си искам.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Ами не. Мислят си, че ги лъжа и то най-често е така. Правя го, когато ме мързи или просто не ми се ходи някъде...
    hahaha i az taka

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от mravu4kata
    Мен ме дразнят като ми кажат мама/тати даде ли ти да излезеш?Аз питам първо майка ми или баща ми дали мога да излязя,защото съм на 14 и не мисля,че съм дорасла да си правя каквото си искам.

Same story
    Хакерка с пистолет !!!

хах ми на мен ми се е случвало като по малка другите ги пускаха по центъра пък мене
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мне,не ми се е случвало,защото когато аз имах вечерен час, приятелите ми също имаха .
    Само си спомням в 6 клас,че 1-2 приятелки ми се подиграваха,че съм "плоска", а те носеха сутиени,ама това не е по темата...
    I`m trying to make your dreams come true...

Guest

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Цитирай Първоначално написано от fergieson
    Не бих казала точно че се подиграват...ама е нещо от тоя род.Примерно щото аз се пребирам преди някои други от компанията и те почват да се заяждат...че съм била бебе незнам си кво незнам си що.Но на мен не ми пука особено...предпочитам да се прибирам в 10:30 и другите да ме мислят за бебе...отколкото да ходя по цели нощи с разни на по 20 год. да обикалям дискотеките,прибират се 4-5 часа и т.н.Еми на 13-14 год са все пак...както казва баба ми разпасана работа.Не искам да съм като тях...и да се носят сякви глупости из квартала че съм уличница или т.н. както се говори за тях
    Браво,браво! =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си