- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подиграват ли ви се?
Подиграват ли се приятелите ви с вас,когато родителите ви не ви позволяват нещо?
emi vapreki 4e na6te sa to4ni i ne mi zabranqvat vsi4ko mi se e slu4valo da mi se izsmeqt kato kaja 4e sam do 10
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
не ми се е случвало..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
MISLQ 4E AKO NAPI6E6 PO-KONKRETNO ZA KAKVO STAVA V1PROS 6TE E PO-LESNO DA TE POS1VETVAME! DA SI PI6EM OB6TI PRIKAZKI, NQMA SMIS1L![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Не, не се сещам.
Ами мисля,че от въпроса,проблема ми се подразбира.Първоначално написано от х
ne shtoto i pri tqh moje da se sluchi! ama taq tema e mn typa shtoto ako ne sa mi istinski priqteli 100% shte mi se podigravat ...
Не
ne mi se e sluchvalo ama sa mi se podigravali kogato az ne iskam neshto naprimer dali da ida na diskoteka.Puskat me ama az ne iskam i te kazvatbebenceto trqbva da spinka ,a az visq s edni priqteli pred bloka do 12 dokato te ,,spinkat,,
Ако аз искам нещо го постигам, следователно когато не ме пускат някъде аз не съм направила достатъчно, за да ме пуснатмен не ми се ходи, а и не съм пети клас,че да ми се "подиграват"
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
i na men ...Първоначално написано от valantain_love
Като бях по-малък наще ми забраняваха някои неща, но сега не. До колкото знам приятелите ми не са се бъзика ли с това.
Не,не смеят.Защо ли...?[/b]
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
пфф..ебаваха ме за вечерния час, не ме ебеше
смених компанията просто![]()
Не бих казала точно че се подиграват...ама е нещо от тоя род.Примерно щото аз се пребирам преди някои други от компанията и те почват да се заяждат...че съм била бебе незнам си кво незнам си що.Но на мен не ми пука особено...предпочитам да се прибирам в 10:30 и другите да ме мислят за бебе...отколкото да ходя по цели нощи с разни на по 20 год. да обикалям дискотеките,прибират се 4-5 часа и т.н.Еми на 13-14 год са все пак...както казва баба ми разпасана работа.Не искам да съм като тях...и да се носят сякви глупости из квартала че съм уличница или т.н. както се говори за тяхПървоначално написано от fergieson
![]()
Мен ме дразнят като ми кажат мама/тати даде ли ти да излезеш?Аз питам първо майка ми или баща ми дали мога да излязя,защото съм на 14 и не мисля,че съм дорасла да си правя каквото си искам.![]()
![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
hahaha i az takaПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Първоначално написано от mravu4kata
Same story![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
хах ми на мен ми се е случвало като по малка другите ги пускаха по центъра пък мене
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Мне,не ми се е случвало,защото когато аз имах вечерен час, приятелите ми също имаха.
Само си спомням в 6 клас,че 1-2 приятелки ми се подиграваха,че съм "плоска", а те носеха сутиени,ама това не е по темата...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Браво,браво! =D> =D> =D>Първоначално написано от Elektra_x