.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Вярвате ли в любовта в чата?

Ами.. според вас може ли да намериш любовта в чата, ако не - защо? Ако имате някви такива преживявания разкажете ги.. е?
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Dam apsoliutno sam za Az lichno namerih moqta lubof ot Flirtche.com ))) i sam vlubena do ushi :} ei taka na shega na maitap i se sluchi ) No se kriqt vsqkakvi hora ! Badi vnimatelna!

Amm Bih iskala da dopulnq...az lichno ne se doverqvam dokato ne se sreshtna sas samiq chovek ..tai che dumite 'Obicham te!' prez monitora ne gi priemam osobeno navatre...

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Da moje da ima!

Guest
    любовта рядко пламва от първия поглед... ама онази любов която може да продължи много време. в чата и изобщо онлайн можеш да срещнеш много хора, можеш да ги опознаеш, дори да ги харесаш, но да се влюбиш - това е несериозно. предполагам винаги има изключения но те са рядкост. за да обикнеш някои истински, трябва да бъдеш с него, да го докосваш, да го гледаш, да виждаш езика на тялото, очите му / й, изобщо трябва да има личен контакт.

не можеш да се влюбиш само в някакви буквички които ти излизат на екрана

Голям фен
    Град
    Бургас
    Както обичам да цитирам една много готина книжка "Човек никога незнае"...каза малкият принц...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

мда.. така е.. аЗ мисля, че в чата е много по-лесно да напишеш нещо, което на живо няма да кажеш и така споделяш с даден човек нещо и се сближавате.. и след това кат се видите спред има шанс да останеш с този човек, защото вече сте се опознали и знаете всичко за себе си. А имаа и хора, които се притесняват да говорят на живо и затова предпочитат да пишат според мен съществува тази любов.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Guest
    ама разбери това не е любов, наречи го привличане, харесване, интерес, флиртуване, закачки... но любов не. несериозно е да кажеш - "обичан един от чата ама никога не съм го виждала" всеки може зад екрана да се представя за нещо или някой друг и да пише всякакви неща.

плюс това има хора които са по 1-2 години заедно и може още да не са изпитали любовта за която ти говоря. да си влюбен в някой и да го обичаш са две много различни неща. може 5 години да си влюбена в някой но още да не го обичаш.

надявам се разбираш какво искам да ти кажа

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Любов в чата няма.Черни букви на бял фон.Никаква емоция,нищо истинско,просто двама души,които пишат всевъзможни глупости,за да впечатлят другия.
    Запознанство в чата,това вече е съсем нормално в днешно време.След това се виждате и ако пламне искрата,може и връзка да направите.Но такива,които ходят години наред с монитора на компа...глупости.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Фен
    Град
    In your nightmares
    Любов в чата? Малко общо ми звучи, защото поне за мен това могат да бъдат две различни неща... те не са различни,но просто са в различен период от време... Едното е да обичаш някой с който чатиш и не познаваш лично. За мен това е невъзможния вариант, направо си е пълна простотия. Не докоснеш ли един човек, не видиш ли какво се крие в очите му, няма как да го обикнеш. Другото е когато си чатил с някой, запознали сте се и си го обикнал след определен период от време. Това е възможно, то даже си е като нормалното влюбване, само дето сте се запознали от чата
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Da moje6.....sas sega6noto mi gadje se zapoznaxme po 4ata i takamzzZ
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Любов в чата няма.Черни букви на бял фон.Никаква емоция,нищо истинско,просто двама души,които пишат всевъзможни глупости,за да впечатлят другия.
    Запознанство в чата,това вече е съсем нормално в днешно време.След това се виждате и ако пламне искрата,може и връзка да направите.Но такива,които ходят години наред с монитора на компа...глупости.
    От личен опит си знам, че такава любов съществува...чатите си, човека отсреща ти става адски приятен...решавате да се видите и нещата стават...както казват едни тв водещи - НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    ПО-скоро съм настроена скептично към такива истории,ама не мога да твърдя нещо,което не съм изпитала,че е истина.Живото общуване си е къде-къде по-добър начин да си намериш нови приятели.Друго си е да виждаш реакциите му,поведението му...

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    ПО-скоро съм настроена скептично към такива истории,ама не мога да твърдя нещо,което не съм изпитала,че е истина.Живото общуване си е къде-къде по-добър начин да си намериш нови приятели.Друго си е да виждаш реакциите му,поведението му...
    То от чата, при добро желание и до срещи се стига

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Мега фен
    Дали ще се запозная с мъж в тролея, дали ще ни запознаят общи познати, дали ще се забием на купон или ще се запознаем в чата, няма никакво значение.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Ами вярвам, но не се случва много често
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Супер фен
    Не

Супер фен
    Не

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Nai golqmata mi lubov beshe ot chata,...no pri nas beshe malko po razlichno,az go poznavah ot selo no v chata stana vsichko...no za jalost lubofta mi beshe nespodelena

mi mom4eto v koeto sam hlatnala se opoznahme v 4ata.predi tova sme se vijdali i sme si govorili no oficialno ne se bqhme zapoznavali.ta spored men moje

emi da za jalost i tova e vuzmojno... taka se vlubih do bolka v edno mom4e no razbirase sled kato se opoznahme i za jalost o6te mi se sly4vat takiva ne6ta da hlutvam po nqkoi ot 4ata kato go vidq na jivo sled tova....no da se vlubi6 e rqdkost vupreki 4e mi se sly4i 1 put
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Може аз я намерих чрез интернет и чатене....
    и сме заедно вече година

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    ахха това "любов" по чата не е истинско влюбване...сега вече друго е ако сте се запознали по чата и после сте се срещтнали и сте се харесали...
    аз преди уж се бях влюбила в едно момче от чата...и от тогава никакво влюбване по чата!

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Всичко е възможно на тоя свят

ATAKABG
    Guest
    Ако се запознаете на живо след като сте си чатили - да. Но само от чата - не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си