- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта в чата?
Първоначално написано от sanuvam
da az sum6to sum ta tvoito mnenie ne bih se dovereila ili obiknala nqkoi dokato ne go vidq no kakvo kajaha po nagore ne ne se nzea koi sedi ot drugata strana ima gi vsqkakvi nenormalnici i za tova az li4no 4atq samo ei taka za udovolstvie i nikoga ne bih otishla na 4at sreshta ! no mojebi ima hora koito sa se zapoznali po 4atoovete i se obi4at no spored men tezi hora sa rqtkosti !!
Ами да,може.Аз и приятеля ми сме жив пример за това.Запознахме се в чата,не бяхме се виждали,видяхме се и се влюбихме един в друг.Адски много сме щастливи вече 8 месеца.И не можем да живеем един бед друг.
ne vqrvam.tvarde izkustvena sreda e za da se poluchat realni chustva.
да се запознаеш с някой в чата - може
да се влюбиш в чата - не![]()
след това ако започнете да излизате и се опознаете, може и да се получи нещо
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
da ama samo ako sluchish na choveka zashtoto az puk ot lichen opit znam che vsichkite(pochti) lujat kak izlgejdat na kolko sa dori mi se e sluchvalo da me izlujat kak se kazvat...abe liubov po irc nqma..a dori i da ima qko suX!!!!Първоначално написано от Axxxel
Мисля, че времето, когато всеки се правеше интересен в нета отмина...все още ги има такива, ама тва са си пишлеметаПървоначално написано от BeBencEto
.Неможеш дълго да поддържаш една лъжа...Не виждам смисъл в това да се криеш какъв си
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi