.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sanuvam
    Amm Bih iskala da dopulnq...az lichno ne se doverqvam dokato ne se sreshtna sas samiq chovek ..tai che dumite 'Obicham te!' prez monitora ne gi priemam osobeno navatre...

da az sum6to sum ta tvoito mnenie ne bih se dovereila ili obiknala nqkoi dokato ne go vidq no kakvo kajaha po nagore ne ne se nzea koi sedi ot drugata strana ima gi vsqkakvi nenormalnici i za tova az li4no 4atq samo ei taka za udovolstvie i nikoga ne bih otishla na 4at sreshta ! no mojebi ima hora koito sa se zapoznali po 4atoovete i se obi4at no spored men tezi hora sa rqtkosti !!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да,може.Аз и приятеля ми сме жив пример за това.Запознахме се в чата,не бяхме се виждали,видяхме се и се влюбихме един в друг.Адски много сме щастливи вече 8 месеца.И не можем да живеем един бед друг.

ne vqrvam.tvarde izkustvena sreda e za da se poluchat realni chustva.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    да се запознаеш с някой в чата - може
    да се влюбиш в чата - не
    след това ако започнете да излизате и се опознаете, може и да се получи нещо
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Любов в чата няма.Черни букви на бял фон.Никаква емоция,нищо истинско,просто двама души,които пишат всевъзможни глупости,за да впечатлят другия.
    Запознанство в чата,това вече е съсем нормално в днешно време.След това се виждате и ако пламне искрата,може и връзка да направите.Но такива,които ходят години наред с монитора на компа...глупости.
    От личен опит си знам, че такава любов съществува...чатите си, човека отсреща ти става адски приятен...решавате да се видите и нещата стават...както казват едни тв водещи - НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА...
    da ama samo ako sluchish na choveka zashtoto az puk ot lichen opit znam che vsichkite(pochti) lujat kak izlgejdat na kolko sa dori mi se e sluchvalo da me izlujat kak se kazvat...abe liubov po irc nqma..a dori i da ima qko suX!!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    da ama samo ako sluchish na choveka zashtoto az puk ot lichen opit znam che vsichkite(pochti) lujat kak izlgejdat na kolko sa dori mi se e sluchvalo da me izlujat kak se kazvat...abe liubov po irc nqma..a dori i da ima qko suX!!!!
    Мисля, че времето, когато всеки се правеше интересен в нета отмина...все още ги има такива, ама тва са си пишлемета .Неможеш дълго да поддържаш една лъжа...Не виждам смисъл в това да се криеш какъв си

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си