.

Виж резултатите на анкетата: Да признаеш че обичаш или да отречеш?

Гласували
67. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да признаеш

59 88,06%
  • Да отричаш

8 11,94%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Фен
    Град
    In your nightmares

Да признаеш или да отречеш?

Как мислите кое е по-добре, когато страшно много обичаш човек, който не отговаря на чувствата ти? Да му признаеш ли, че го обичаш или да отричаш до края, докато го забравиш? По-добре ли е да сме искренни с хората и какво изпитваме към тях или е по-добре да се самозалъгваме, да залъгваме и тях?
    Може темата да се е повтаряла или да е малко тъпичка незнам, но точно сега съм в нещо като подобна дилема и някак си си мисля, че е по-добре да си казваме всичко в очите и всичко да е ясно...
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Винаги съм твърдяла,че не можеш да обичаш някого,ако чувствата ти не са споделени.Можеш да си влюбен в него,да те привлича,да си дори вманиачен в желанието си да сте заедно,но да го обичаш...определено не.За обич трябва съвсем друг вид емоционала връзка,която не се постига с едностранни емоции.
    Колкото до въпроса,по-добре да си признаеш.Ако не пред него,поне пред себе си.Любовта избледнява с времето,но отричайки я,само подсилваш мъката си и се задълбаваш в нещастието си.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Фен
    Град
    BG
    И аз съм на мнение, че няма смисъл да отричаш нещо, което е факт...Просто е безсмислено да залъгваш себе си...Пък и нищо не губиш да кажеш на човека срещу теб какво изпитваш, дори той да те отблъсне...Защото така поне ще си опитала...Много по-голяма е болката когато не си направила всичко от себе си, за да спечелиш дадения човек...Защото ако премълчиш чувствата си или дори ги отречеш...ти дълго след това ще се питаш какво би станало ако му беше казала...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    след като чувствата са несподелени, каквото и да кажеш или направиш ще е безсмислено, защото няма как изведнъж той да те заобича така че какъв е смисълът да признаваш? пред себе си да, но пред този човек...

така само можеш да му дадеш повод да си мисли, че вечно си на негово разположение и че му е позволено всичко.. дори да те манипулира както си иска

не казвам, че всеки би го правил, но когато имаш чувства към някого, ставаш прекалено наивен и често грешиш в преценката си за него
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    Бургас
    Каквото и да става е по-добре да си кажеш...може и на гъз да те направят, ама важното е да си откровен...поне ще ти олекне, че не го таиш...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен
    Vinagi e po dobre da kajesh ,,Obicham te''....Inache vinagi shte se chudish kakvo bi stanalo,dali naistina tozi chovek e bil tolkova bezrazlichen...Vypreki che e mnogo gadno kogato razkriesh chustvata si ,i nasreshta nqma nikoi,no pone si spokoen che si napravil kakvoto e bilo vazmojno
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    "Да признаеш", макар че понякога се отрича
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Зависи от ситуацията!Ако е свободен е по-добре да му го признаеш,защото е много трудно да прикриваш нещо,което просто те изгаря от вътре.Дори той да не отвърне на чувствата ти,поне ще знаеш че си опитала и че си направила всичко възможно.СЕга ако този човек вече е зает,има си сериозна приятелка и си личи от километри че са щастливи,тогава е по-добре да не заставаш между тях и да търсиш щастието някъде другаде.Гадно ще е да се опитваш да разделяш хора,които се обичат

Голям фен
    Град
    софия
    Признаваш винаги

Супер фен
    Зависи от ситуацията...

Фен
    Град
    ahtopol
    зависи от ситуацията,но най-добре е да кажеш че го "обичаш" ще ти олекне жъпреки че е трудно да се изрече такова нещо
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Супер фен
    sprored men trqbva da priznae6...pone 6te si probval makar i ni6to da ne stane..pyk moje i 4oveka na koito go kaje6 sy6to da ima 4uvstva kym teb no da ne priznava.Taka 4e e po-dobre da si priznae6
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от slan4evo_momi4e
    И аз съм на мнение, че няма смисъл да отричаш нещо, което е факт...Просто е безсмислено да залъгваш себе си...Пък и нищо не губиш да кажеш на човека срещу теб какво изпитваш, дори той да те отблъсне...Защото така поне ще си опитала...Много по-голяма е болката когато не си направила всичко от себе си, за да спечелиш дадения човек...Защото ако премълчиш чувствата си или дори ги отречеш...ти дълго след това ще се питаш какво би станало ако му беше казала...

napulno vqrno
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Трябва да бъдем искренни с хората, за това според мен е по-добре да му кажеш какви са ти чувствата, така ще ти е по-леко на теб, дори и той да не отвърне на тях,все пак ще си опитала и ще знаеш, а не ако не му кажеш да се чудиш "а какво щеше да стане ако му бях казала"
    .

vinagi trqbva da priznaesh chuvstvata si nezavisimo dali sa spodeleni ili ne vinagi na chovek mu stava po leko kogato si iskaje ili pokaje lubovta si.

Супер фен
    Странно че го казвам точно аз но по принцип ТРЯБВА човек да знае за чувствата ти към него...но за съжаление самата аз не си спазвам мнението

Да признаеш, но не винаги защото човекът, в който си влюбен може да откликне на чувствата Ви но и да има чувства към Вас, но да се стресне от откровението което се случва и то не рядко и да "избяга" макар че му се предлага вузможност...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

emi zavisi ako toi me mrazi ili iska da razbere dali go obi4am samo za6toto me sajalqva 4e sa nespodeleni 4ystvata 6te otreka no ako ima nqkakvi dobri namereniq 6te priznaq
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    ако той не изпитва никакви чувства към мен няма да му празня и аз мойте!

Фен
    Град
    stara zagora
    Винаги истината в очите.Колкото и отговора от другата страна да е гаден.

Град
    Благоевград
    eta mn qsno 4e trqbva da si kaje6 vsi4ko....mislq 4e v tova nqma ni6to lo6o ni6to sramno....

Фен
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    Винаги истината в очите.Колкото и отговора от другата страна да е гаден.
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Фен
    Град
    In your mind~
    Независимо дали любовта е споделена или несподелена...цхувствата тряаа да се признаят щот така на човек малко или много му олеква

Повече от фен
    trqbva da priznaesh razbira se kav e smisala da otrichash ?>
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    на мнение съм, че трябва да признаваме чувствата си, особено ако те са по-силни от това, което сме изпитвали до сега. дори да не ни бъде отвърнато със същото, нито света ще се срине, нито ще се свърши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си