- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да признаеш или да отречеш?
priznavaite si be hora![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Според мен винаги трябва да си признаваш,макарче аз така и не събрах смелост...но това е друг въпрос.Все пак винаги всичко трябва да казваме в очите без да се страхуваме от реакцията на човека срещу нас,защото никога нищо не се знае и може тя да не е такава каквато сме очаквали![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
mi pri men momi4eto koeto obi4ah (obi4am) hode6e s drugo mom4e i az ni6to ne sym i kazal no sega te skysaha i 6te i razkriq 4uvstvata mi sledovatelno mnogo zavisi ot situaciqta![]()
est,4e da priznaesh-vse pak obi4ash
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
аз съм на мнението,че трябва да си признаваш чувствата!
но друг е въпроса че някой хора(давам себе си за пример)доста често така и не събират смелостта да го направят!
е...при всички положения ако не пред човека то тогава поне пред себе си трябва да си признаваш чувствата,няма смисъл да отричаш за нещо което е факт
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Няма смисъл да криеш чувствата си. Да, знам че е лесно да го кажа, но да го направиш е трудно, но наистина, много по-добре е човека, в когото си влюбен/а да знае какво изпитваш. Току-виж някой ден да се замисли върху теб...
za6to trqbva da otri4ame.. vse edno da se otre4em ot sebe si![]()
да признаеш че обичаш е ем красиво ем готино :P
zaduljitelno da si priznaesh..i da se borish zaduljitelno za liubovta na choveka koito obichash....
Мдаааа така е съгласна съм...Първоначално написано от kimi_raikonen
Чесно казано незнам кое е по-правилното.. Ако му признаеш и неговите чувства не отговарят на твоите.. може да се промени държанието му към теб и чувствата да охладнеят,но може и да не стане така...
Ако отричаш,но го обичаш,нараняваш себе си
и ти се иска да му признаеш за да ти олекне,но знаеш,че не трябва...
Незнам,несподелената любов е гадно нещо..![]()