- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудно ми е да говоря открито
Има едно момче, което много харесвам от дълго време. Той не веднъж ми е показвал, че също не е безразличен към мен. Всички казват, че трябва да му кажа, че го харесвам, но не мога.. Когато съм самичка си казвам 'Какво толкова, не сме малки. Ще поговорим и ще се разберем. Няма да се измъчвам повече и ако има да става нещо - ще стане.' Да обаче като го видя изгубвам способността си да говоря. Просто стоя и го гледам и съм щастлива от факта, че го виждам. Някакъв съвет?
Да му кажеш , па дори и заеквайки.
Първоначално написано от FiGhtuNTiLTheEnD
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Еми заговорете се първо, недей директно. Примерно седнете някъде да си говорите и от дума на дума му кажи примерно..."Може ли да те питам нещо, ала-бала...харесваш ли ме туй онуй, или какво мислиш за мен". Говорите ли си иначе или винаги кат изтукана стоиш пред него?
Нее винаги има какво да си кажем и си говорим много. Добри приятели сме. Почти всеки ден сме заедно, само че винаги става така че има още някой при нас.![]()
кажи му без да говориш \Първоначално написано от skate_warrior
/
А защо ти трябва да говориш? Той не е бебе, ако те харесва, може да поеме поне малко инициативата, виждайки, че ти се притесняваш. Не вярвам да не вижда, че го гледаш и се усмихваш...или някой да не му е казал, че го харесваш.
Тези неща с разговори не стават - Вие да не сте делови партньори.Първоначално написано от Гост.
Щом сте неопитни и двамата просто ескалирай кинестетиката. Когато сте двамата седни близко до него и започнете да си говорите. Усмихвай му се много - това са достатъчни знаци (IOIs) за да покажеш твоето привличане. Ако момчето е много неопитно - със сигурност го е страх не по-малко от теб и не знае какво да прави. Прояви разбиране - и не се ядосвай, че е такъв - никой не се е родил научен. Хвани ръката му (докато си говорите) и я задръж в твоята. Виж как отговаря на тази КИНО стъпка - ако Ви е приятно така продължи още повече... Погледни го в очите и приближи главата си до неговата - изгаряй го с поглед и език на тялото. Ако пак нищо не прави - просто ти го целуни и ти ескалирай... и не му се сърди - всеки е бил неопитен...
-Slayer
п.с. няма по голяма глупост от това да губите ценното си време /не сте вечни все пак/ в стеснителност породена от Социалното програмиране. Но и в никакъв случай не прави детското да се "разбирате" с думи - това са несериозни работи прилягащи на децата от 1-ви до 3-ти клас...
preodolei go be basi nemoi da pozvolqvash na sraama da ti prechi!otpusni si ako trqa izpii 1 vodka i mu kaji sichko koeto ti e na sarceto![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
macka samo edno 6te ti kaja... ne gubi vreme ami mu kaji kolkoto moje po-skoro kakvo misli6 i kakvo 4uvstva6.. i az bqh taka.. sramuvah se..ili moje bi se strahuvah da ne me otblasne i az neznam.. no kakto Slyer kaza ne sme ve4ni i nqma smisal da gubim cenno vreme v stesnitelnost i sram...samo nesam saglasna s nego za tova, 4e ne trqbva da se govori.. naprotiv TRQBVA!!! Za tova obadi mu se, kaji mu 4e iska6 da go vidi6 i kato izlezete mu kaji... kaji mu 4e ti e priqtno s nego.. kaji mu 4e go haresva6... pitai go toi kakvo misli... vsa6tnost ti znae6 nai-dobre kakvo da mu kaje6!!! kaji vsi4ko koeto 4uvstva6!!! v kraina smetka ni6to ne gubi6...ako ne se polu4i pone 6te znae6 4e si napravila tova koeto trqbva... amii tova e koeto te savetvam az... ne izpuskai momenta... prosto malko smelost trqbva... haide.. kraino vreme e da preodolee6 tozi sram... vednaj napravi6 li go posle e lesnoaide mnogo kasmet i da pi6e6 kakvo e stanalo..
))
Ясно е,че се притесняваш,а и нали го харесваш.Но и той може да е срамежлив и така нищ.кой няма да направи първата крачка.За това трябва да превъзмогнеш срама си.Нали не искаш да го изпуснеш?![]()
И брачетка ми по същия начин ама беше малко по различно...ама хем тя е срамежлива хем той..и така 4-5 месеца бяха на здравей-здрасти...докъто веднъж той не и писа някфи смс-и...ае може като за начало му земеш номера щом и той не е безразличента пиши му там нещо после може да се по отпуснеш и да говориш с него очи в очи...
![]()
Predi da mu kaje6 pie6 edna Peshterska i sled tova vs e Ok
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !