Досега никога не съм имала херпес.Но вчера ми се появи съвсем незабележима подутинка на горната устна и една приятелка ми каза че е таковаЗапочнах да я мажа с какво ли не и днес като че ли няма нищо освен лека червенина.Въпроса ми е като не се е подуло мога ли да се целувам с приятеля ми без да го заразя?А също вярно ли е че докато има някакви признаци на херпес не трябва да се прави не само орален,но и нормален секс?Вярно ли е?
Не го целувай! Орален секс не трябва да му правиш, защото може да предадеш херпеса на пениса му. Иначе секс мисля, че можете да правите.
Една приятелка ти казала, баба ти ти казала, отиди на лекар да те видят. Са ще се чудиш кво е, а може и нищо да не е. Ако е херпес по-добре се излекувай първо преди всякакви други дейности.
Мерси,че ми отговори толкова бързоНо в момента нямам нищо и ако не беше приятелката ми нямаше да го забележа!Но като го намазах с паста за зъби ме позаболя
Въпроса е,че приятеля ми учи във военното и се виждаме рядко,а сега мислехме да изкараме една седмица заедно
а трябва да му кажа ами няма да ме целуваш
просто не е честно
(((
1.oralen seks-vuv nikakuv slu4ai!!!
2.normalen seks-nikakuv problem![]()
3.moje6 da go celuva6,est,za da go zarazi6 trqbva toi da ima malka rana ili prosto napukani ustni i tvoq herpes trqbva da se e spukal v-u ustnite mu 4e da mu stane ne6to.ina4e ne.imam nabludeniq
4.a za da se predpazite edinstveno otbqgvaite kontakt na ustnite vi s mrusni predmeti(himikalki,4ujdi ve6ti,mrusni ruce) tva e ot men .ne se bezpokoi![]()
Благодаря ти мнтова е най-хубавото нещо от 2-3 дена насам
Щом като мога да го целувам без да го заразя,другото няма страшно
благодаря ти пак
![]()
PAK ZAPOVQDAI
![]()
Купи си ЕРПАЛ, прекрасно лекарство. Спира размножаването на вируса и ако е мазнато навреме, предотвратява появата на херпеса![]()
а каква му е цената?Първоначално написано от Анонимко
TOVA ZA SEXA SA PULNI IZMISLICI.MOJE6 DA GO ZARAZI6 PRIQTELQ SI,NO MOJE I DA NE GO ZARAZI6.OBIKNOVENO HERPES SE POLU4AVA OT MRUSNI RACE ,PRITESNENIQ ILI NASTINKA.MAJI SE S PASTA ZA ZUBI,TQ IZGARQ HERPESA.
Абе,ако пък нямаш нищо под ръка го намажи със сол,веднага го спича,малко ще щипе,ама поне веднага ще ти мине.
5.67 stotinki my e cenata na erpala