.

Виж резултатите на анкетата: koe e po vajno za vas?

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • seks1t

6 11,32%
  • emocionalnata vr1zka

47 88,68%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен Аватара на macy_day_parade

razkajete mi za svoqta du6evnost....

iskam da vi popitam koe e po vajno za vas:seks1t ili emocionalnata vr1zka?Za6to?
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Мега фен
    Ох...пак сложни проблеми. Като се замисля, емоционалната връзка е по-важна за мен. Но ако сексът не е хубав, емоционалната връзка отива по дяволите.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    tuk pi6ete i za me4tite si s lubimiq vi 4ovek,kokvo iskate i o4akvate ot nego i tn.
    Az li4no predpo4itam emocionalnata vr1zka,za6toto za men seks1t e bez zna4enie!!!Predpo4itam da leja v obqtiqta na lubimiq si,da si govorim,da use6tam kak bie s1rceto mi,zalepeno za negovoto...za men tova e istinskoto 6tastie...
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    И двете за важни,защото когато между вас има силна емоционална връзка и двамата сте готови за това,обикновено се стига до секса.И двете правят връзката пълноценнна!Но определено емоционалната връзка е по-важна

Мега фен
    Ами щастието да гушнеш любимия след невероятен секс? Или да осъзнаеш как двамата не можете да се движите след дълго изтощение, което е доставило удоволствие и на двамата? Невероятно приятно е просто да го гушкам, обаче физическото удоволствие не е без значение, поне за мен.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    И двете за важни,защото когато между вас има силна емоционална връзка и двамата сте готови за това,обикновено се стига до секса.И двете правят връзката пълноценнна!Но определено емоционалната връзка е по-важна
    i az mislq taka

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Фен
    Град
    ahtopol
    и аз мисля така
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    За да е пълноценна връзката трябва да има и от двете неща...нищо не е за пренабрегване..трябва да има баланс м/у секса и душевната връзка
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    ami az li4no smqtam taka: moje da se zablujdavam no sqka6 v pove4eto slu4ai jenite gledame ot po-emocionalnata strana na liubovta, dokato za muja sqka6 seksa e po-vajen. ili s drugi dumi za nas e nujna emocionalna vruzka za da pravim seks, a za mujete seks e nujen za da ima v posledstvie emocionalna vruzka, pak kazvam moje i da burkam, no estestveno kakto vinagi vsqko pravilo si ima izkliu4eniq. osven tova smqtam su6to 4e ima momenti v koito dori hora koito nikoga ne se poddavat na spontannosta, v smisul na edin neobmislen neobuzdan seks naprimer, use6tat vutre6na nujda da napravqt gre6ka...za6toto nqkoi gre6ki prosto trqbva da budat napraveni
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    За мен са от значение и двете,но предпочитам емоционалната връзка

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами за мене е по важна емоционалната връзка защото искам първо да познавам добре човека да му имам доверие и да знам че той ме обича.чак след като го познавам добре може да стане въпрос за секс.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    sex-bt
    get off.

Guest
    Еми и двете неща са важни за мен. По-важното за мен е емоционалната връзка от добрия секс, но наистина без секс не може. Обречени сме на него. =] Всеки рано или късно си го иска. Май няма място за сравнение. И двете неща са много важни за изграждането на една стабилна връзка.

kogato dulgo se chustvash naranen to sobstvenite si emocii ostava samo fizicheskata naslada,zashtoto ot drugoto ni e strah.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Sophie se izkaza nai-dobre spored men i q podkrepqm.. emozionalnata vrazka-za jenite e na parvo miasto dokato pri myjete e seksa!

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено,че емоционалната връзка.Няма спор за мен.Но според мен двете вървят ръка за ръка.Ако обичаш един човек ти и го желаеш,но ако търсиш само секс не го обичаш.Но,ако секса не върви,въпреки че не е най-важен може да разруши точно такава емоционална връзка.

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    I dvete sa hujni edno ot drygo....Ako nqma Sex nqma i emocionalna vraska! Se pak sexa okrepva edna vraska! [/i]

Ако питаш мен и двете са от значение за една връзка!Не може само емоционална връзка без секс и неможе само секс без емоционална връзка-те трябва да вървят заедно.

Повече от фен
    emocionalnata vruzka e po - vajna
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен нито секса е пълноценен без емоционална връзка, нито тя без него. трябва да чувестваш един човек достатъчно близо до себе си за да му отдадеш и тялото и душата си

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    seksa e edin vid udovolstvie na edna emocionalna vruzka.....a samo tq moje da q zadurji za po-dulg...taka che emocionalna vruzka!!!

Цитирай Първоначално написано от freaky_FK
    kogato dulgo se chustvash naranen to sobstvenite si emocii ostava samo fizicheskata naslada,zashtoto ot drugoto ni e strah.

ABSOLUTNO SAM SAGLASNA S TOVA MNENIE AZ LI4NO SAM OBI4ALA VEDNAJ I 4ESTNO KAZANO V BLIZKITE 5 GODINI NE JELAQ DA OBI4AM OTNOVO -TOLKOVA SAM NARANENA TAKA 4E SPORED MEN VE4E 4ISTO FIZI4ESKITE OTNO6ENIQ SA PREDPO4ITANI OT MEN KOLKOTO I GLUPAVO DA ZVU4I
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Фен
    Град
    In your mind~
    Емоционалната връзка...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Естествено,че емоционалната връзка.Няма спор за мен.Но според мен двете вървят ръка за ръка.Ако обичаш един човек ти и го желаеш,но ако търсиш само секс не го обичаш.Но,ако секса не върви,въпреки че не е най-важен може да разруши точно такава емоционална връзка.
    Напълно те подкрепям
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си