- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- portmoneta
kak izglejdat portmonetata vi kakvo ima vutre osven pari ?
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Думата е пОРтмоне и идва от френски език. Такова нещо нямам в гъзарския му вид - кожено и с отделения. Имам едно, шито от баба. Зеленко. Вътре стоят парите ми, документите ми, ключа и телефона.
sujelqvam za gre6kata koqto bqh dopusnala
az li4no ne nosq portmone,no za edna poznata tova i e celiq svqt-slaga v nego osven pari,karti4ki,kalendar4eta,kartinki na jivotni,buklu4eta,4e daje i opakovka ot bonbon,s koito edin pi4 q po4erpi na r.d.-to si.razni hora razni ideali![]()
V moito ima vs,koeto sam re6ila,4e tr da e tam-pari,dokumenti,karti ot biblioteki i videoteki,lepenki,kalendar4e,1 snim4ica na fr,1 miniaturno bg znamence,ne6to kato amulet,1 molitva i 1 mn cenna za men kartinka.Maleeeeeee,kato se zamislq-tr da mahna ne6to ot tova portmone
![]()
Искам ги YOUR EYES,
защото са VERY NICE.
Първо LOOK AT ME,
после DON'T FORGET ME.
Моето е комбинация от дънкови и койени части....цялото е издраскано с кво ли не-и вън и вътре... Вътре има...всякакви флаери, картички, календарчета, интересни изрезки......една обеца за пъпи така...
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
of moito e pulno s nay-razli4ni ne6ta,pari,dokumenti,snimki,karti4ki,kalendar4e,vi zitki,orbit,1 nosna kurpi4ka za vs slu4ay,4etirilistna detelina ami may tova e,ina4e e sinio kojeno s munisteno sindjir4e
Сиво е на цвят,вътре си държа снимки,карти за мобилния ми телефон,визитки.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Имам 1 портмоне черврно(купих си го от sabotage и много му се радвам) в него освен парите си нося 2 много сладки хартиени рибки-черна и червена и някви други глупости...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
moito e edno takova dunkovo sus jinsov plat ima kvi li ne bokluci vutre snimkite na priqtelq mi,semeistvoto i priqtelite mi su6to sa tam
Моето е Rossignol, зеленко абе много готино, подарък от една приятелка.
Вътре има пари, лични документи, дебитна карта, ключ, дъвки(орбит), снимки, касови бележки(събирам ги от всички по големи неща които купувам)и сега напоследък влача и една игличка за топка.![]()
Аве тука стана една голяяяяма реклама за дувки орбит![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
az pak ne izpolzvam portmone.vsi4ko slagam v djobovete siimam edno staro i go polzvam samo kogato hodq izvan grada(da si sloja parite i dr gluposti)
![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
i az ne izpolzvam portmone parite vinagi si gi slagam v djobovete a si4kite dr bokluci gi tup4a v 4antata i ve4o nqmam mqsto![]()
![]()
moito e nqkvo tumno sinio (az pove4e takuv cvqt nosq) i v nego ima : pari, li4nata karta i razni dr boklu4eta...![]()
![]()
![]()
![]()