.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Na priglushena svetlina
    Еми взе ми приказката. Работата е там, че на светло някак .. не ми допада толкоз много, но го предпочитам пред тъмното понеже искам да гледам изражението на партньора си, ако ще и да искам да му гледам бенките по гърбЪ. По-добре е да има все някаква светлина в тунела.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Na zatamneno!!!!

Spored men nai qko e da se vijdat silueti!!!Ne na tamno da se blaskate tam.... ne i na svetlo 6tot si4ko ne trq se vijda.......!!!Ama vij da ima nqkoq sve6t ili nqkoq no6tna lampa koqto ne sveti mn za po romanti4no ,no i za da vijda6 kakvo prai6!!!!Taka udovolstvieto e palno!!!
    Taka kaza Alize!!!!

Супер фен
    Град
    София
    Еми тъмно,ама да не е баш толкова тъмно,че нищо да не се вижда...предпочитам от някъде дискретно да пада светлина да мога да видя как се наслаждава

Ако се налага да има светлина бих го направил на лунна светлина или може би на черна лампа... иначе твърдо за тъмното

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Еми тъмно,ама да не е баш толкова тъмно,че нищо да не се вижда...предпочитам от някъде дискретно да пада светлина да мога да видя как се наслъждава
    подкрепям с две ръце!
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Фен
    Град
    София

Re: Na svetlo ili na tamno?

Цитирай Първоначално написано от Kotetoto
    kak predpochitate da pravite sex vecher....na svetlo ili na tamno?Lichno na men poveche mi haresva na svetnata lanpa..
    На приглушена светлина. Например - нощна лампа в другия край на стаята.

Майн
    Guest
    На тъмно ? Кой какво има да крие ? Айде крокодилите марш у реката.

Е...не толкова тъмно,че да се чудя кво става...Средна работа..Хем да е тъмно,хем да мога и да се кефя на някои гледки от време на време...Смрачаване?! Точно като почне да се стъмва да се почне и до когато откараме ?
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Guest
    ако става за въпрос най си ме кефи на свтлината на лагерния огън на поляната, ама и на свещи става. В краен слу4ай на лунна светлина.
    На тъмно не 4е не може, но се губи 4аст от удоволствието

Фен
    Град
    Sofia
    na tamnoo

Мега фен
    Явно хората тук имат на разположение камина, ходят по лагери сами или имат възможност да правят секс на лунна светлина. Естествено, че е яко, обаче и в стаята става, когато нямаш възможност за такива романтики.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мисля че на тъмно ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

На тъмно...
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

хах ами на мен ми е все тая - както дойде

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    На тъмно Е по добре 1-во защото момичето се отпуска повече ....
    2-ро спирате да мислите че телата ви имат някакви недостатъци ... (щото почти не се вижда)
    3-то >.... Тъмнината компенсира ... .Смисал Зрението ви Хич го няма .... за сметка на това наваксвате с други усещания ... емоции ... Възбудата е по голяма ..... по лесно падат задръжки .... ( само че тез дето немогат да се възползват от Тъмнината им се налага на светло ((((((

Голям фен
    zavisi ot mnogo ne6ta......

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Това за приглушената светлина важи...воал в/у лампата или още по-яко-свещи из стаята...

според мен дали ще е на тъмно или на светло зависи от това как ти сам усещаш нещата- в смисъл, дали се притесняваш от тялото си и т.н.Аз лично преди време имах един приятел, който много го беше срам на светло - даже на пуснат телевизор....според мен това е глупаво - защо да се притеснявам от тялото си при положение, че партньора ми ме харесва такава, каквато съм!Въпрос на личен избор все пак....

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Дам, точно. И аз никога не съм се притеснявала от приятеля ми. Нямам перфектно тяло, но не ме ебе особено. Пък и в крайна сметка нали затова се обичаме? Нз до такава степен съм опознала всяко кътче от приятеля си, че ми е все тая каква ще е светлината. Пък и друго е да му виждам възбудения поглед.. Оф това ме подлудява. А и обичам да гледам как ми го вкарва. Супер ме възбужда това.
    HardC0re and BDSM forever

za men nqma zna4enie dali 6te pravq sex na svetlo ili na tumno

Град
    София
    ako e nekfa plasheshta na tumno

И двете ме кефят. На тъмно, както вече казах е много по-романтично и възбуждащо. На светло също е готино, защото имаш възможност да гледаш човека до себе си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си