- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв мъж предпочитате (за момичетата/жените)
Какъв мъж предпочитате? Обрязан или НЕобрязан?![]()
toest
bulgarin ili turchin ?
Yupeeee !
Да ти кажа има и българи, които се обрязват. Но иначе българин.
На жената мисля, че И е все едно. Така или иначе, както съм казвала и преди, пенисът се забелва в нея.
da, no na jenata ne i li e malko "konfuzno" kato vidi penisa na momcheto s koja? I kak tochno se zabelva... kato si vkarash penisa v ...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Не е сконфузно. По-добре изглежда без, наистина, обаче пенисът не е предназначен за гледане.
Напротив ...Първоначално написано от `Death`Whore`
2т. забрана за ползване на профил
Аз малко не съм наясно с това кой какъв е.Някакъв линк към снимки с,на които си личи разликата може ли?![]()
iztrqbval ti e krem4e
imash si si gadje - nadqvam se bulgarin
mani gi turchalqta - izvrateni vuv vsichko , daje i v tva
basi religiqta
Yupeeee !
Ah mamka mu prestanete da puskate vse edni i su6ti temi ili porsto izpolzvaite ksapaniq buton tursene lele ebati nadrusanite hora.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Турците и евреите го правят от гледна точка на хигиена.Първоначално написано от Paduan`
No pak e gando kakvo mi puka na men az i s koja pak si imam higiena i nqmam problemi da im pikam na nojicite...
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
i az imam higiena tui che... turcite moje da go d*h*t
ne e ot higiena ... specialno za musulmanite sum siguren che go pravqt zaradi korana i islqma .. v tova sum 100% siguren
za evreite ne znam
Yupeeee !
Първоначално написано от Paduan`
Да правят го и двете нации заради религията. До колкото знам е то гледна точка на хигиена. Бил съм в Турция и козметичните салони са през една крачка в буквалния смисъл на думата.
На мен ми е мн интересно защо си по-хигиеничен кат си одрежеи кожата на чурата?Все едно да отвориш рана да я мажеш с мръсотия и да кажеиш че е хигиенично.Аз не виждам нищо хигиенично в тва.Колкото повече кожа толкова по-добре защотот шанса за инфекция от вън е по-малка.Ако нещо съм сгрешил в тфа да ме поправи
Аз ще се наема да те "поправя". Под хигиенично се разбира да се мие по-лесноПървоначално написано от ВААВААС
![]()
ПодкрепямПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Усмихвайте се - утре ще бъде по-зле.