- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- what boys you like?
v smisal kato vanshnost i molq bes "shiroki ramene i golemi bicepsi" ne moje vsichki da sme takiva Smile i vie ne ste idealni
е имало е 4369804386 такива теми.. иначе какво ценя .. много държа на чувството за хумор, на това дали е интелигентен, да е мил с мен, но тва се вижда кат се опознаеш с него.. иначе.. на външен вди, лично аз, харесвам по-смъкнати момчета, които да са различни от другите и да ми правят впечатление по някакъв начин.. иначе за мускулите не държа на тях, ама да не е некъв гейеми тва е
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
awe ti hem pita6, hem ni kazva6 kakvo da ne kazvame..kakto i da e
az primerno haresvam sporten tip mom4eta, smisul da ne sa super napompani ludi futnes maniaci, noo da si imat normalno mujkko teloslojenie...jelatelno e da sa po visoki, za6toto az sum dosta visoka i trudni4ko si namiram muj podhodq6t razmer)) ina4e v lice...nz tupo e ma nqkak si vinagi po4ti me privli4at okeansko sinite o4i i zlatno russata kosa...bati filma napravih...em mai nai ve4e si zavisi ot cqlostnoto izlu4vane na pi4a
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
sry ако темата е банална но влизам за 2-ри пат в форума![]()
aaaaaaaaa да и аз УМИРАМ СИ ЗА СИНИ ОЧИ ехех как можах да забравясъщо харесвам кат е с къдрава коса.. абе трудно е да намреиш човека по твоите представи
![]()
Първо добре дошъл във форума![]()
Незнам до колко си огледал всичко,ама в горния ляв ъгъл на страницата пише"Търсене".Тва е търсачката на форума и преди да пуснеш някоя тема,няма да е зле да поровиш там за подобни или същи теми.Вече малко хора я използват по предназначение![]()
Ето ти такива теми,ако все пак си любопитен какво са писали момичетата:
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...F1%E2%E0%F2%E5
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...F1%E2%E0%F2%E5
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...4eta+haresvate
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...4eta+haresvate
мерси много![]()
abe stia s teq tapi vaprosi ne sichki si padat po manekeni samo i tn !
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Аз харесвам...кви харесвам...харесвам хубави момчета есетествено...аве не знам различни по вид момчетанямам точно определен тип...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
pi4 nesa pritesnqvai za bicepsite i ramene vajno e joba ti da e pulen vish tova po shte ti pomogne
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
sas silen harakter
Visoki,slabi tumnokosi i tumno o ki.Mili,zabavni i pe4eni.
padam si po romanti4ni,4arovni,dobri,razbrani,smeli....ROMANTI 4NI
Toest po v1tre6nata,a ne po v1n6nata krasota si padam![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Някой не е научил как се формулира въпрос в сегашно просто време. Лошо, лошо!
Triabva da e hubavo-niama da opisvam po-podrobno,zachtoto lubovta moje da te halosa po glavata savsem neochakvano!Umno,inteligentno,da znae kak da me razsee i kak da se darji s men vav vseki edin moment,triabva da e milo s men,da me revnuva,v dopustimi kolichestva,razbira se,da se griji za men,da me uvajava...Abe vaobchte-mom4e-me4ta,takova edva li ima,a az edva li chte srechtna!![]()
Има доста такива теми4ки.....разрови се!![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами такива с каквито съм преди всичко приятелка и мога да им се доверя. Но ако става въпрос за външен вид си падам по смъкнати :Р
виж пич имаш грешка в заглавието what boys DO you like?Първоначално написано от Анонимко
s edna duma shte go kaja - razlichnite.
Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...
Abe ne sa nai-vajnoto parite, pone ne i za men. Vajno e da si "pasne6" i da useti6 4e mu puka za tebe![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир