.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Hybrid View

Izneverqvali li ste?

Mom4eta imomi4eta,da vi popitam-izneverqvali li ste na priqtelite si,i ako da za6to,kakva be6e pri4inata???

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

christina aguilera
    Guest
    ne i ne bih go napravila

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    NemzZz i nikoga nqma da go naprava
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

damm samo 1 put i to shtoto choveka s koito bqh ne me radvashe

Да изневерявал съм на приятелката си,,- с дясната ръка..

Никога не казвай Никога. Не съм изневерявал, но понякога се случва ...
    2т. забрана за ползване на профил

Kid
    Guest
    защото заради един човек когото още обичм, бях ограничила всичките си други контакти, не излизах, не общувах с никого и един ден се намери един който да ме подлъже. След това съжалявах...Ограниченията водят до изневяра според мен...

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    ne
    imam suvest ...
    a dori i da nqmah - priatelkata mi dava vsichko koeto koeto jelaq i ot koeto se nujdaq .. da ne govorim che e prekrasen chovek
    zashto mi e da hodq pri nqkva fliorca ?

Yupeeee !

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi ne sum i ne mislq da go pravq!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Фен
    Град
    Sofia
    Ne nikoga s nikoi i nikoga...
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Не. До сега не съм изневерявала, а и нямам намерение да го правя. Просто не виждам смисъл. Ако искам да съм с друг - късам със сегашния за да бъда с другия. Иначе на мен ще ми е гузно и трябва да крия. А ако пр ми разбере ще се скараме мн и ще е гадно и за двамата. Така че, винаги само с един.
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не съм-задоволена съм и обичам момчето си!

Град
    някъде там
    НЕ! Понеже се чувствам добре с него и понеже Не бих направила нищо, което би го наранило ... Любов ...

da...6ot bqh piqn,6ot ne izdurjah na izku6enieto,i 6oto sum tupo kopele!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    За сега не
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    Za tezi koito kazvat 4e ne sa i nikoga nqmalo da izneverqt - po dobre da zamul4at. Na VSEKI moje da mu se slu4i - bilo nevolno ili pod vuzdeistvieto na alkohola. Izneverqvala sum 1 na nai qkoto gaje koeto sum imala i veroqtno koeto nqkoga 6te imam - bqh se napila i edin glarus se poqvi...kofti slu4ka. Sled mesec skusahme ;\

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    за сега не съм

Ами ти ако обичаш някои или си с него или не.Изневериш ли един път значи във връзката ви нещо куца.И тогава просто трябва да си кажат истината и да не се нараняват допълнително...

Майн
    Guest
    Хехех... хахаха

ОТ отговорилите има ли някой на повече от 17-18 години. Това, че всеки от вас ще изневери на партньора си поне веднъж е толкова сигурно, колкото това, че слънцето изгрява от изток, и че циганите краднат. Любовта и секса се покриват в голяма част от случайте, но не във всички. Ще порастнете и ще видите, че съм прав.

Повече от фен
    Да. Причини - лош секс, кратък секс, рядък секс, липса на секс, моментно привличане към друго момиче, глупави скандали. Нямам 20 години, не мисля че сега ми е времето да се закотвям в 1-2-3-4 годишни връзки, очертава се да прекарам половината си живот с 1 жена сега ми е времето да лудувам. И мнението ми - докато партниора не знае и не узнава никога не е проблем изневярата. Аз вече с 2 приятелки, мн разбрани момичета, съм се разбирал, че ко се изневерява трябва ама никой да не узнава за да не се поставяме в неловки ситуации пред самите нас и пред други хора.

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    zavisi ako e samo fizi4esko privli4ane i edin prsot sex...mda....moje da se slu4i ina4e dosega ne sum.......nto fizi4eski nito psihi4eski

Да. Колко пъти не мога да кажа, защото единствено в настоящата си връзка не съм. А защо.. сега като се замисля и това не мога да кажа. За спорта, за разнообразие, за себедоказване < пред самия себе си - че мога, видите ли, е тая да я забия, да и изчукам калниците, да и разбия амортисьорите, един вид да си направим готиното един на друг за една вечер и после да се забравим >. Сега не съм, защото от едно известно време започна да ми се струва безсмислено. Такива неща въобще не ме вълнуват вече < макар, че всеки си има изблици на малоумие де.. >.
    Among the things I've lost I miss my mind the most..

Look for me

Цитирай Първоначално написано от christina aguilera
    ne i ne bih go napravila

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Да,защото имам чувства към момчето със което му изневерих отдадох се на собствено удоволствие...съжалявам за това дето ноправих...

Фен
    Град
    sofia
    ne sum!!!a i nikoga ne bih go napravila poradi prostata pri4ina 4e go obi4am neveroqtno mnogo i darja na nego adski mnogo!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си