- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Izneverqvali li ste?
Не. Ако съм с някого няма да му изневеря или поне ще се постарая.Когато не съм сигурна,че мога,значи не го обичам...значи не съм с него...значи няма изневяра...
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
естесвено постояно, всяка възможност...немога да съм верен на една ...Невъзможно е на 17 съм и с едно момиче та аз да не би да се женя за нея !?! чак когато се оженя тогава
иначе постояно всяка възможност кадето и да е в кафе ресотратн на плажа ... не ми пуа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
До сега не ми се е случвало .. нямам и намерение да ми се случи в бъдеще![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Изневерявала съм и не съм съжълявала, че съм го правила.Импулсивна съм, действам на момента,според това, което чувствам.
Но в момента гледам да не го правя, защото приятелят ми не заслужава такова отношение, а и аз самата не си го позволявам![]()
Ми веднъж ама ме хванаха .. и несмятам повече да опитвам![]()
vse edno opisva6 moq slu4ai......absolutno sa6toto se slu4i i pri menПървоначално написано от Kid
da zashtoto bqh otegchena ot vrazkata si
Ами не не съм и няма да го направя.А пък и още по-малко да причиня такава болка на любовта на живота ми.НИКОГА!Адски много го обичам и това,както казах е немислимо.
Da no samo vednuj i mnogo sujelqvam no prosto se slu4i![]()
Da,zashtoto wryzkata mi otiwashe na nikyde,a i se bqh ponapila.Sled edna sedmica skysahme...syshtiq den se zasqkohme na edin kupon,az se napih i mu kazah za drugoto momche i pak trygnahme...sled oshte dwe sedmici se razdelihme okonchatelno.Tozi chowek ujasno mnogo mi lipswa,no ne syjalqwam,zashtoto ne iznewqrata beshe prichinata da se razdelim![]()
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Сладурко ти си мухлио. Правиш се на Дон Жуан а си признаваш публично че ходиш с едно момиче само заради секс-а. Като си толкова голям сваляч чукай ги без да ходиш с тях бе, замайвай ги като им казваш искрено какво искаш от тях, да те видим до къде ще стигнеш. Не е геройство да излъжеш момиче което си пада по теб че и ти я харесваш да я натъпчеш и да я хвърлиш!
az li? mi dneska izleznah s drugo momi4e na kino dokat moita kifl a e namore. Tva iznevqra li e kato se ima predvid, 4e s drugoto momi4e sme ot edin klas i izleznahme kato priqteli i samo sme gledali typiq film? btw gadjeto mi mi izneveri, prizna si i az i prostih! I vypreki, 4e sum misli da i go vyrna nqma da go naprava!
не не съм изневерявала и не бих могла(освен ако нямам никакви чувствам към човека до мен)
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
poslednia maloumnik zaslujava neshto mnogo losho![]()
Да. 2 пъти на един и същ човек. Защото съм тъпа кат офца и не се контролирам като пия![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Ne i nemislq da go pravq
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
НЕ!Никога не бих го и направила..особено ако знам,че момчето държи на мен,защото ще е супер гадно от моя страна...
Не и не мисля да го правя, ако не ми е добре с него ще си дадем почивка и тогава, ще се натискам с други, но до като съм с него : Не!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
AWE MNOO GADNO POSTAPIX NO "DA" IZNEVERQVALA SAM I TO PO MN DOLEN NA4IN ...OBA4E SI PRIZNAX I NE6TATA NE SE PROMENIXA OTNO6ENIQTA NI SI BQXA SA6TITE I ADEJ SI IMAXME VE4E PO-GOLQMO DOVERIE
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
ne i ne bih go napravila ima po lesni na4ini da se razdelq s nqkoi 'kakuv e smisula da karam nqkoi da strada dokato toi me obi4a kakuv e smisula da razbivam surceto na nqkoi s koito dobrovolno sam izbrala da buda kakuv e smisula !![]()
Ne i ne mislq da go pravq ne zavisimo pri koe mom4e!!Mislq 4e nikoi ne zaslyjava towa!!Mnogo boli ako nqkoi ti izneveri!!![]()
izneverqvala sm samo na 1to mi seriozno gadje,pri4inata be6e 4e i toi go napravi i iskah da mu go vurna,tova be6e predi 3-4 godini nqkude i sled kato se razdelihme zaradi tova,si kazah 4e nikoga pove4e nqma da iznevera na 4ovek koito cenq tolkova mnogo..i do den dne6en ne sm si naru6ila dumata :P
da,izneveriaval sam i mn pati.zaedno sme ot godina,obi4ame se,razbirame se,tia mi dava vsi4ko ot koeto imam nujda.no nemoga da sam samo s edna,imam nujda ot raznoobrazie
Целта оправдава средствата