.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71

Hybrid View

Не. Ако съм с някого няма да му изневеря или поне ще се постарая.Когато не съм сигурна,че мога,значи не го обичам...значи не съм с него...значи няма изневяра...
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Сладур_Сладурков
    Guest
    естесвено постояно, всяка възможност...немога да съм верен на една ... Невъзможно е на 17 съм и с едно момиче та аз да не би да се женя за нея !?! чак когато се оженя тогава иначе постояно всяка възможност кадето и да е в кафе ресотратн на плажа ... не ми пуа

Голям фен Аватара на thirteen
    Не не не не!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    До сега не ми се е случвало .. нямам и намерение да ми се случи в бъдеще
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Изневерявала съм и не съм съжълявала, че съм го правила.Импулсивна съм, действам на момента,според това, което чувствам.
    Но в момента гледам да не го правя, защото приятелят ми не заслужава такова отношение, а и аз самата не си го позволявам

Ми веднъж ама ме хванаха .. и несмятам повече да опитвам

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kid
    защото заради един човек когото още обичм, бях ограничила всичките си други контакти, не излизах, не общувах с никого и един ден се намери един който да ме подлъже. След това съжалявах...Ограниченията водят до изневяра според мен...
    vse edno opisva6 moq slu4ai......absolutno sa6toto se slu4i i pri men

Повече от фен
    abe nqma6e li ve4e takava tema za6toto vse si mislq 4e sym pisala na taq tema...

da zashtoto bqh otegchena ot vrazkata si

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не не съм и няма да го направя.А пък и още по-малко да причиня такава болка на любовта на живота ми.НИКОГА!Адски много го обичам и това,както казах е немислимо.

Da no samo vednuj i mnogo sujelqvam no prosto se slu4i

Град
    nqkyde dale4e
    Da,zashtoto wryzkata mi otiwashe na nikyde,a i se bqh ponapila.Sled edna sedmica skysahme...syshtiq den se zasqkohme na edin kupon,az se napih i mu kazah za drugoto momche i pak trygnahme...sled oshte dwe sedmici se razdelihme okonchatelno.Tozi chowek ujasno mnogo mi lipswa,no ne syjalqwam,zashtoto ne iznewqrata beshe prichinata da se razdelim
    Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...

Повече от фен
    Сладурко ти си мухлио. Правиш се на Дон Жуан а си признаваш публично че ходиш с едно момиче само заради секс-а. Като си толкова голям сваляч чукай ги без да ходиш с тях бе, замайвай ги като им казваш искрено какво искаш от тях, да те видим до къде ще стигнеш. Не е геройство да излъжеш момиче което си пада по теб че и ти я харесваш да я натъпчеш и да я хвърлиш!

az li? mi dneska izleznah s drugo momi4e na kino dokat moita kifl a e namore. Tva iznevqra li e kato se ima predvid, 4e s drugoto momi4e sme ot edin klas i izleznahme kato priqteli i samo sme gledali typiq film? btw gadjeto mi mi izneveri, prizna si i az i prostih! I vypreki, 4e sum misli da i go vyrna nqma da go naprava!

Повече от фен
    Град
    Mars
    не не съм изневерявала и не бих могла(освен ако нямам никакви чувствам към човека до мен)
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

poslednia maloumnik zaslujava neshto mnogo losho

Фен
    Град
    In your nightmares
    Да. 2 пъти на един и същ човек. Защото съм тъпа кат офца и не се контролирам като пия
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Фен
    Град
    Pazardjik
    Ne i nemislq da go pravq
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Фен
    Град
    In your mind~
    НЕ!Никога не бих го и направила..особено ако знам,че момчето държи на мен,защото ще е супер гадно от моя страна...

Не и не мисля да го правя, ако не ми е добре с него ще си дадем почивка и тогава, ще се натискам с други, но до като съм с него : Не!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

AWE MNOO GADNO POSTAPIX NO "DA" IZNEVERQVALA SAM I TO PO MN DOLEN NA4IN ...OBA4E SI PRIZNAX I NE6TATA NE SE PROMENIXA OTNO6ENIQTA NI SI BQXA SA6TITE I ADEJ SI IMAXME VE4E PO-GOLQMO DOVERIE
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    ne i ne bih go napravila ima po lesni na4ini da se razdelq s nqkoi 'kakuv e smisula da karam nqkoi da strada dokato toi me obi4a kakuv e smisula da razbivam surceto na nqkoi s koito dobrovolno sam izbrala da buda kakuv e smisula !

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Ne i ne mislq da go pravq ne zavisimo pri koe mom4e!!Mislq 4e nikoi ne zaslyjava towa!!Mnogo boli ako nqkoi ti izneveri!!

Фен
    Град
    sofia
    izneverqvala sm samo na 1to mi seriozno gadje,pri4inata be6e 4e i toi go napravi i iskah da mu go vurna,tova be6e predi 3-4 godini nqkude i sled kato se razdelihme zaradi tova,si kazah 4e nikoga pove4e nqma da iznevera na 4ovek koito cenq tolkova mnogo..i do den dne6en ne sm si naru6ila dumata :P

Град
    Пазарджик
    da,izneveriaval sam i mn pati.zaedno sme ot godina,obi4ame se,razbirame se,tia mi dava vsi4ko ot koeto imam nujda.no nemoga da sam samo s edna,imam nujda ot raznoobrazie
    Целта оправдава средствата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си