.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Голям фен
    Категорично НЕ и не бих го направила
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Мега фен Аватара на iiirish
    никога

Фен
    Град
    sofia
    ne i ne bih iskala da naranqvam 4oveka do men osobeno ako go obi4am

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Изневерявал съм, да.И то не веднъж или два пъти...

Повече от фен
    MNEEE!!!!!
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

tva da izneveri6 e mn t1po. az ne sam izneverqvala i nqmam namerenie da go pravq. spored men ako nqkoi izneveri zna4i ne obi4a i ne uvajava dostata4no 4oveka do sebe si i za tva NQMA PRO6KA za iznevqra!!!!!!!

Да но само с целувка и обарвания тук и там до секс не се стигна но само заради ГАДНИЯ ви ЦИКЬл

Град
    Etropole
    Emi da makar da beshe samo za malko i edin edinstven put i to samo s celuvane i obarvaniq..........Tova beshe greshkata mi v jivota za koeto mnogo sajalqvam..I tochno zaradi tazi greshka zagubih lubimiq si chovek :{{{{{

"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"

Не и не бих го направила

Повече от фен
    Неее и никогаа не бих посмяла

Не,не бих го направила.Пък и човек като е влюбен в някой не иска друг(е има някои изключения може би)

da i to za6toto i toi mi be6e izneveril koeto vposledstvie otkrih sa mega lape6ka postapka da si otma6tavam nooo kakto i da e po dobre nedeite pravete ne6to napuk...6te sajalqvate kakto i ako izneverite togava fr vi gubi sqkvo doverie vav vas kaf e smisala togava
    {By Nionio}

Guest
    Ами всъщност ми се случи веднъж.Моментен импулс му викам аз на това.Просто не чувствах,че с приятеля ми сме един за друг,а и си мислех,че е тръгнал с мен просто ей така.И тогава бяхме излезли с един приятел..и просто така стана,че се целувахме,натискахме се и така излязохме няколко пъти.При което аз се почувствах супер тъпо и казах на гаджето ми,а на другото момче обясних,че няма как да сме заедно.И така.Това е нядявам се единствения път,в който правя нещо толкова глупаво и необмислено..

Град
    Варна,морето...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами всъщност ми се случи веднъж.Моментен импулс му викам аз на това.Просто не чувствах,че с приятеля ми сме един за друг,а и си мислех,че е тръгнал с мен просто ей така.И тогава бяхме излезли с един приятел..и просто така стана,че се целувахме,натискахме се и така излязохме няколко пъти.При което аз се почувствах супер тъпо и казах на гаджето ми,а на другото момче обясних,че няма как да сме заедно.И така.Това е нядявам се единствения път,в който правя нещо толкова глупаво и необмислено..
    А това бях аз
    Нещо,което не те убива те прави по-силен!!

ne to4no...

Повече от фен
    Град
    Луната
    Не съм изневерявал никога на никоя моя приятелка и не бих изневерил.Просто предпочитам ако обичам някое момиче да бъда с него а когато спра да изпитвам нещо към нея да скъсаме дори и да е временно за да преосмислим положението и ако решим да скъсаме окончателно и всеки по пътя си.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Да за мое огромно съжаление и сега много съжалявам за тази моя грешка

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Kid
    защото заради един човек когото още обичм, бях ограничила всичките си други контакти, не излизах, не общувах с никого и един ден се намери един който да ме подлъже. След това съжалявах...Ограниченията водят до изневяра според мен...
    vse edno opisva6 moq slu4ai......absolutno sa6toto se slu4i i pri men
    i zashto go napravihte a? i zaslujavashe li si?

Аз не съм и няма да го направя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си