- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Izneverqvali li ste?
Категорично НЕ и не бих го направила
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ne i ne bih iskala da naranqvam 4oveka do men osobeno ako go obi4am
Изневерявал съм, да.И то не веднъж или два пъти...
MNEEE!!!!!
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
tva da izneveri6 e mn t1po. az ne sam izneverqvala i nqmam namerenie da go pravq. spored men ako nqkoi izneveri zna4i ne obi4a i ne uvajava dostata4no 4oveka do sebe si i za tva NQMA PRO6KA za iznevqra!!!!!!!
Да но само с целувка и обарвания тук и там до секс не се стигна но само заради ГАДНИЯ ви ЦИКЬл![]()
Emi da makar da beshe samo za malko i edin edinstven put i to samo s celuvane i obarvaniq..........Tova beshe greshkata mi v jivota za koeto mnogo sajalqvam..I tochno zaradi tazi greshka zagubih lubimiq si chovek :{{{{{
"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"
Не и не бих го направила
Неее и никогаа не бих посмяла![]()
Не,не бих го направила.Пък и човек като е влюбен в някой не иска друг(е има някои изключения може би)
da i to za6toto i toi mi be6e izneveril koeto vposledstvie otkrih sa mega lape6ka postapka da si otma6tavam nooo kakto i da e po dobre nedeite pravete ne6to napuk...6te sajalqvate kakto i ako izneverite togava fr vi gubi sqkvo doverie vav vas kaf e smisala togava![]()
![]()
![]()
{By Nionio}
Ами всъщност ми се случи веднъж.Моментен импулс му викам аз на това.Просто не чувствах,че с приятеля ми сме един за друг,а и си мислех,че е тръгнал с мен просто ей така.И тогава бяхме излезли с един приятел..и просто така стана,че се целувахме,натискахме се и така излязохме няколко пъти.При което аз се почувствах супер тъпо и казах на гаджето ми,а на другото момче обясних,че няма как да сме заедно.И така.Това е нядявам се единствения път,в който правя нещо толкова глупаво и необмислено..
А това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
Не съм изневерявал никога на никоя моя приятелка и не бих изневерил.Просто предпочитам ако обичам някое момиче да бъда с него а когато спра да изпитвам нещо към нея да скъсаме дори и да е временно за да преосмислим положението и ако решим да скъсаме окончателно и всеки по пътя си.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
i zashto go napravihte a? i zaslujavashe li si?Първоначално написано от Анонимко
Аз не съм и няма да го направя