Zdraveite.Nqma6e kum kogo da se oburna taka 4e 6te izloja problema s nadejdata eventualno da otkriq otgovor.Imam priqtel ot po4ti mesec,tova e nerealiziranata mi golqma liubov ot predi 2 godini.sega hodim i na pruv pogled vsi4ko e nared.i vpreki tova 4ustvam 4e neshto lipsva, vsi4ko vsqkash e vkarano v nqkakvi ramki.i e kakto TRQBVA.a az li4no smqtam 4e trqbva v edna vruzka vinagi vsi4ko da e na skorost...da ima neprekusnatata trupka obrushta6ta neshto v stomaha...v slu4aq ne e da nqma nishto ,no ne e taka kakto bih iskala.ne moga da kaja 4e sum vliubena i neshto tazi trupka mi ubqgva...A i mom4eto prekaleno mnogo gi misli neshtata za kakvoto i da bilo i nikoga ne se puska prosto po te4enieto a az sum to4no takuv tip 4ovek.priqtno mi e da sme zaedno....no s prqiteli si prekarvam kude kude po dobre i po zabavno.......4e dori i sravnqvaiki s edno drugo mom4e kum koeto imah 4ustva.....nqkak si e kude kude po bledo. I sega nz kakvo da pravq,jiveeh do sega s ideqta kak sum s 4oveka koito vinagi sum iskala....no postepenno se poqvqva6e sumnenieto .imam prekrasen 4ovek do sebe si ...i sushtevremenno me e strah 4e sled vreme razli4iqta v temperamenta ni 6te zadulbo4i problema...to4no kato puzel sqkash sme 2 par4eta ama ne edno do drugo.......ama......puk znam li.....dali ako se razdelim nqma da osuznaq 4e sum sburkala i da sujalqvam........A i sushto ne iskamda go naranq ....a ne znam dori dali 6te namerq sili da mu kaja vsi4ko.......