.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: 4asovnici

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

4asovnici

kakvi 4asovnici pritejavate malko obqsneniq ili snimki?az imam mnogo tova za men e maniq imam 2 swatch i edin mnogo hubav kojen

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Re: 4asovnici

Вече не ги помня.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Град
    In Your Dreams...
    Преди носех часовници, но от около 2-3 години спрях.. Вече не ми харесва не знам..дразнят ме даже хмм като се замисля що пък?!

Еми аз не нося часовници все пак имам телефон и не ми трябва ръчен часовник....
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kristini4ka
    Еми аз не нося часовници все пак имам телефон и не ми трябва ръчен часовник....
    i az taka
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Повече от фен
    3 swatch i 2 kato punkarski grivni ;p

Голям фен
    Град
    sofia
    4asovnicite sa moita strast hah..imam 5 za sega 3 sa s formata na triugulnik i sa rozov sin i zelen a dr mi e ot tezi golemite det bqha moderni 4eren e a petiq e elipsoviden ama ne me kefi mn mn

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    1 класически на Реймънд Вейл, 1 Луксор, 1 Кандино и 1 спортен Касио.
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mi az ne sam nosila ot dosta otdavna no sega sam si haresala nqkolko i mislq da si kupq mn qki 4asovnici ima sega
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Сега , не се смей като ти кажа. Имайки впредвид , че музиката която слушам е само и единствено хард-рок и тук-таме рок , аз имам часовник на лигавата Парис Хилтън с много много камъчета по него , малък циферблат , ужасно изискан и като за жена с висока длъжност в Европейския съюз , която се облича само в официални костюми в черно и носи остри обувки в черно с тънко токче , като ходейки с тях , нежно трака по пода Това ми е представата за моя часовник ( каишките му м/у другото се сменят - има черна и бяла от естествена кожа към самия часовник )

Какво да се прави - това е вкусът на най-добрия ми приятел от детството Аз не го нося , но го пазя за спомен

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Сега , не се смей като ти кажа. Имайки впредвид , че музиката която слушам е само и единствено хард-рок и тук-таме рок , аз имам часовник на лигавата Парис Хилтън с много много камъчета по него , малък циферблат , ужасно изискан и като за жена с висока длъжност в Европейския съюз , която се облича само в официални костюми в черно и носи остри обувки в черно с тънко токче , като ходейки с тях , нежно трака по пода Това ми е представата за моя часовник ( каишките му м/у другото се сменят - има черна и бяла от естествена кожа към самия часовник )

Какво да се прави - това е вкусът на най-добрия ми приятел от детството Аз не го нося , но го пазя за спомен
    И аз имам нещо подобно, но не го нося изобщо.

П.П. ThePainIsReaL, забелязвам, че имаме горе долу еднакви фигури, разбирания за мъжки бански, любим стил музика, а сега и часовници! Да не сме близначки?

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL

aaauuuuu iskam gooooo zavijdam tii

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Град
    Yet to be revealed
    @ThePainIsReaL - не че нящо, но дамите, описани от теб, никога няма а сложат подобен часовник...

Guest
    Nai-qkiq za men e na JL -damskiq hronograf,mnogo iskam da si go kupq no mai trqbva da pospestq do 300lv

Град
    gotiniq grad

Re: 4asovnici

az imam 2 4asovnika no pove4e sa kato grivni

Фен
    Град
    SOFIA
    imam samo edin 4asovnik no az i ne go ne polzvam ,tei kato imam GSM
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

Град
    Yet to be revealed
    Хаха, ми т ов наши дни часовниците са повече аксесоар към облеклото, а не за гледане на времето

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    Хаха, ми т ов наши дни часовниците са повече аксесоар към облеклото, а не за гледане на времето
    Съгласна съм с теб. Макар че аз изобщо не нося часовници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си