.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Фен
    Град
    In your nightmares
    Не, никога не съм ходила със скейтър. Изглеждат ми готини хорица, даже някои от тях доста ме дивеят, но това не е определящ фактор за една връзка...
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

ATAKABG
    Guest
    Аз не мога да разбера какво значение има дали някой е скейтър или не? Без да се обиждате някои,но за мен скейтърите са пълни прошляци...Не всички,винаги има изключения,но голяма част са ми меко казано СМЕШНИ. И само някакви грозни мацки - скейтърки или метълки им се кефят. Готина мацка да се кефи на скейтър не съм видял досега.

Мега фен Аватара на koalka
    Не не е скейтър и не кара скейт.

Еми не е, но аз супер много се кефя на скейтърите и повечето ми приятели карат...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    кефят

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Аз не мога да разбера какво значение има дали някой е скейтър или не? Без да се обиждате някои,но за мен скейтърите са пълни прошляци...Не всички,винаги има изключения,но голяма част са ми меко казано СМЕШНИ. И само някакви грозни мацки - скейтърки или метълки им се кефят. Готина мацка да се кефи на скейтър не съм видял досега.

Били обяснил защо мислиш че скейтърките и метълките са грозни,защото това ти твърдение ми стана интересно
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi ne ne e

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    Цитирай Първоначално написано от onzi__
    Бях скейтър..Бахти тъпата работа заклевам се! Плюйте ме,мразете ме, ма скейтърите са надути позьори..В БГ скейта няма съдба няма смисъл от него..Истината е в Фрийръна.
    Parkour & Freerun FUCKING ROCKS !!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Абе то и фрийрънърите вече на 1 милиард...а миналото лято бяхме 20тина едва ли не...Харесвам го при прилагане все още.
    Тъй ми гаджето ми не е скейтър-бивш блейдър е.Ходи с широки дрехи и кецове.Аз не се кефя на скатерската раса по принцип макар че съм хойла с 2-3:/

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Ae stavat,ama za men po princip basketballerz are the best! ne 4e edno mom4e zaduljitelno trqbva da e basketbolist za da me kefi ama nai-4esto kat si haresam nqkoe mom4 ei se okazva 4e e basketbolist :P

Повече от фен
    tfa za gotinite macki che ne se kefqt na sk8-ari ne mojesh da go tvurdish shtoto ne e vqrno

Не е скейтър, но съм имала гадже-скейтър!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, и Слава Богу .. като цяло не ги понасям тези позьори...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    София
    Ми сложна история е .. Рано или късно се ще разбереш То траа да се види клип примерно така с приказки не може да се опише
    Еееее,гризе ме любопитството....дай някое линкче...на лично примерно

Guest

Re: gadjeto vi sk8-ar li e?

Ами не съм имала гадже скейтър.На външен вид ми харесват,но съм чувала,че като хара не струват нищо.Все пак не съм сигурна,,че е така,защото не познавам такива хора.За това пък имам съученик брейкър.Мисля,че е доста надут.

Guest
    скейтър-да,гадже-не много ме кефят блейдърите,скейтърите,граф ити райтърите,хекърите и секви подобни ъндърграунд натури ама не си давам свободата заради някав,само защото е скейтар или нещо такова.кво изобщо му харесвате на тва да имате гадже бе хора?ебати тъпото дето е,само грижи и нищо друго

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Ох много модерни почнаха да стават тия скейтъри ейййй.Помня времето когато малка група хора караха скейт и нямаше такъв шум.Сега всеки втори носи кецове ЩОТО ВИДИШ ЛИ Е МНОГО МОДЕРНО.А ако гаджето ти е "скейтър" е нема начин бате уловил си Господ за шлифера.
    Подкрепям.

Guest
    AAAA DA MOITO SI E SK8AR4EI SE OBLI4A TAKA MN SI GO OBI4KAM

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    pffffffffffff.. temata trqbva6e da se kazva "gadjeto vi "sk8ar" li e?" Sega az 6e vi kaja ne6to - BG skaterite sa tupi poziori!!! Na prusti se broqt horata koito se zanimavat seriozno ! A tiq kifli deto visqt po NDK i parka za da se kefqt na skateri sa o6te po-tupi 6undri !!!! Mrazq vsi4kite tupi poziori , koito si mislqt 4e s duska element ili insomnia sa veliki! Da , ama ne!!! Umeniqta pokazvat dali si skater , a ne skapanite drehi NABIITE SI GO V GLAVATA!!!!
    Dano umre si4kata taq sgan i da si ostanat samo serioznite skateri!

ae peace out \/

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Абе то и фрийрънърите вече на 1 милиард...а миналото лято бяхме 20тина едва ли не...Харесвам го при прилагане все още.
    Тъй ми гаджето ми не е скейтър-бивш блейдър е.Ходи с широки дрехи и кецове.Аз не се кефя на скатерската раса по принцип макар че съм хойла с 2-3:/
    a ti kvo da ne bi da si freerunner?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Бях скейтър..Бахти тъпата работа заклевам се! Плюйте ме,мразете ме, ма скейтърите са надути позьори..В БГ скейта няма съдба няма смисъл от него..Истината е в Фрийръна.
    Pi4 ti sigurno ne si mojell da kara6 we!!! na men v na4aloto mi be6e typo 6toto ne mojeh daje i Ollie i samo obikalqh ama are po4ni da prai6 nqkfi trik4eta i 6te vidi6 4e e super qko!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Stoned_In_Love
    Pi4 ti sigurno ne si mojell da kara6 we!!! na men v na4aloto mi be6e typo 6toto ne mojeh daje i Ollie i samo obikalqh ama are po4ni da prai6 nqkfi trik4eta i 6te vidi6 4e e super qko!!!!!!!!!
    qko e samoto u4ene. Men puk mi haresva da se mu4a da napravq ne6to, za6toto kefa sled kato go napravq e neopisuem. Bi mi bilo mnogo tupo ako moga da pravq vsi4ko.. po-gotino e da se u4i6...

Без да се обиждате някои,но за мен скейтърите са пълни прошляци...Не всички,винаги има изключения,но голяма част са ми меко казано СМЕШНИ. И само някакви грозни мацки - скейтърки или метълки им се кефят. Готина мацка да се кефи на скейтър не съм видял досега.
    emi problema si e v teb 4e ne haresva6 sk8ari we az sym sk8ar i gadjeto mi me haresfa!!!

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Цитирай Първоначално написано от Stoned_In_Love
    qko e samoto u4ene. Men puk mi haresva da se mu4a da napravq ne6to, za6toto kefa sled kato go napravq e neopisuem. Bi mi bilo mnogo tupo ako moga da pravq vsi4ko.. po-gotino e da se u4i6...
    da tfa e vqrno qko e samoto izjivqvane sled kato si nau4il trika

Guest
    ami moito se obli4a kato sk8tur ama ne e ma mnoo cuka hek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си