- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gadjeto vi sk8-ar li e?
Не, никога не съм ходила със скейтър. Изглеждат ми готини хорица, даже някои от тях доста ме дивеят, но това не е определящ фактор за една връзка...
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Аз не мога да разбера какво значение има дали някой е скейтър или не? Без да се обиждате някои,но за мен скейтърите са пълни прошляци...Не всички,винаги има изключения,но голяма част са ми меко казано СМЕШНИ.И само някакви грозни мацки - скейтърки или метълки им се кефят. Готина мацка да се кефи на скейтър не съм видял досега.
Еми не е, но аз супер много се кефя на скейтърите и повечето ми приятели карат...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Първоначално написано от ATAKABG
Били обяснил защо мислиш че скейтърките и метълките са грозни,защото това ти твърдение ми стана интересно![]()
![]()
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
mi ne ne e
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Parkour & Freerun FUCKING ROCKS !!Първоначално написано от onzi__
![]()
![]()
Абе то и фрийрънърите вече на 1 милиард...а миналото лято бяхме 20тина едва ли не...Харесвам го при прилагане все още.
Тъй ми гаджето ми не е скейтър-бивш блейдър е.Ходи с широки дрехи и кецове.Аз не се кефя на скатерската раса по принцип макар че съм хойла с 2-3:/
Ae stavat,ama za men po princip basketballerz are the best!ne 4e edno mom4e zaduljitelno trqbva da e basketbolist za da me kefi ama nai-4esto kat si haresam nqkoe mom4 ei se okazva 4e e basketbolist :P
tfa za gotinite macki che ne se kefqt na sk8-ari ne mojesh da go tvurdish shtoto ne e vqrnoПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Не е скейтър, но съм имала гадже-скейтър!
Не, и Слава Богу .. като цяло не ги понасям тези позьори...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Еееее,гризе ме любопитството....дай някое линкче...на лично примерноПървоначално написано от onzi__
Ами не съм имала гадже скейтър.На външен вид ми харесват,но съм чувала,че като хара не струват нищо.Все пак не съм сигурна,,че е така,защото не познавам такива хора.За това пък имам съученик брейкър.Мисля,че е доста надут.
скейтър-да,гадже-немного ме кефят блейдърите,скейтърите,граф ити райтърите,хекърите и секви подобни ъндърграунд натури
ама не си давам свободата заради някав,само защото е скейтар или нещо такова.кво изобщо му харесвате на тва да имате гадже бе хора?ебати тъпото дето е,само грижи и нищо друго
Подкрепям.Първоначално написано от CRaZy_IKT
AAAA DA MOITO SI E SK8AR4EI SE OBLI4A TAKA MN SI GO OBI4KAM![]()
pffffffffffff.. temata trqbva6e da se kazva "gadjeto vi "sk8ar" li e?" Sega az 6e vi kaja ne6to - BG skaterite sa tupi poziori!!! Na prusti se broqt horata koito se zanimavat seriozno ! A tiq kifli deto visqt po NDK i parka za da se kefqt na skateri sa o6te po-tupi 6undri !!!! Mrazq vsi4kite tupi poziori , koito si mislqt 4e s duska element ili insomnia sa veliki! Da , ama ne!!! Umeniqta pokazvat dali si skater , a ne skapanite drehi NABIITE SI GO V GLAVATA!!!!
Dano umre si4kata taq sgan i da si ostanat samo serioznite skateri!
ae peace out \/
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
a ti kvo da ne bi da si freerunner?Първоначално написано от Jamalska
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Pi4 ti sigurno ne si mojell da kara6 we!!! na men v na4aloto mi be6e typo 6toto ne mojeh daje i Ollie i samo obikalqh ama are po4ni da prai6 nqkfi trik4eta i 6te vidi6 4e e super qko!!!!!!!!!Първоначално написано от onzi__
qko e samoto u4ene. Men puk mi haresva da se mu4a da napravq ne6to, za6toto kefa sled kato go napravq e neopisuem. Bi mi bilo mnogo tupo ako moga da pravq vsi4ko.. po-gotino e da se u4i6...Първоначално написано от Stoned_In_Love
emi problema si e v teb 4e ne haresva6 sk8ari we az sym sk8ar i gadjeto mi me haresfa!!!Първоначално написано от ATAKABG
da tfa e vqrno qko e samoto izjivqvane sled kato si nau4il trikaПървоначално написано от skate_warrior
ami moito se obli4a kato sk8tur ama ne ema mnoo cuka hek
![]()
![]()
![]()