.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Ne ne e skeitar i ne se obli4a kato skeitar. No v kraina smetka ne e vazjno kak se obli4a edin 4ovek i kakvo kara vajnoto e kakvo nosi v du6ata i v sarceto si. Az mn si obi4kam moito mom4e(ne e skeitar) za6toto toi e edinstven za men!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от honey-7o
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Аз не мога да разбера какво значение има дали някой е скейтър или не? Без да се обиждате някои,но за мен скейтърите са пълни прошляци...Не всички,винаги има изключения,но голяма част са ми меко казано СМЕШНИ. И само някакви грозни мацки - скейтърки или метълки им се кефят. Готина мацка да се кефи на скейтър не съм видял досега.

Били обяснил защо мислиш че скейтърките и метълките са грозни,защото това ти твърдение ми стана интересно
    Имах предвид повечето. Винаги има изключения. Виждал съм и много готини скейтърки. Основното беше,че няма никаква логика да си изибирате гадже според това дали е скейтър или не. И какво като те (или като не е)?

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от honey-7o
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Аз не мога да разбера какво значение има дали някой е скейтър или не? Без да се обиждате някои,но за мен скейтърите са пълни прошляци...Не всички,винаги има изключения,но голяма част са ми меко казано СМЕШНИ. И само някакви грозни мацки - скейтърки или метълки им се кефят. Готина мацка да се кефи на скейтър не съм видял досега.

Били обяснил защо мислиш че скейтърките и метълките са грозни,защото това ти твърдение ми стана интересно
    Имах предвид повечето. Винаги има изключения. Виждал съм и много готини скейтърки. Основното беше,че няма никаква логика да си изибирате гадже според това дали е скейтър или не. И какво като е (или като не е)?

Фен
    Град
    In your mind~
    Нем...ама теа момчета са сладки :P

Повече от фен
    Не, не е скейтър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си