- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обици ?!?
Значи мисля сабота да отида да си пробия ушите...
харесал съм си и обеци,
но искам да ви попитам едно нещо,тай като мисля да си сложа само на едното ухо![]()
на кое да е?!?! лявото или дясното ?!?! доколкото знам сички педали си слагат обецата на едното,ама на кое ??!?! питам да не стане гаф и да пробия геийското ухо,та ще ми кажете ли кое да пробия
пък мисля и 2те да пробия но ще видим... та кажете вие парво
![]()
mi geiovete na dqsnoto uho si slagali obici...az taka znam![]()
zna4i na lqvoto trqbva da si slojish
ИгРай Си С жИвОтА, За Да Не МоЖе ТоЙ Да Си ИгРаЕ с ТеБ!!!
На което и да е ухо да сложиш обЕца, това не променя сексуалната ти ориентация.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гейското ухо е лявото май...щот гейовете са у лево
![]()
Според мен зависи повече от вида на самата обица...а и наистина ако станеш гей, надали ще е заради ухото, което си пробил![]()
Na4i nqma zna4enie koe shte e no ina4e geiovete si slagat obicite na dqsnoto uho na4i ti si sloi na lqvoto
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Мдам и аз знам че "левите" слагат на дясното![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Вярно е,че гейовете УЖ си слагали на дясното,слагай на лявото значи![]()
П.П.Сложи най-добре и на дветеаз се радвам и на момчета с две обеци
(момиче съм
)
Слагай за по-сигурно и на двете.![]()
![]()
![]()
Моите познати, които имат обеци, имат на лявото, ама не знам заради гейското ли е, що е... Според мен няма значение на кое ухо ще е. Както каза някой нагоре, ако станеш гей няма да е заради ухото![]()
Off:
`Death`Whore` относно коментара ти за правописа. По принцип където правиш забележки за това съм съгласна с теб, но в този случай не. ОбЕца и обИца в българския книжовен език са дублетни форми и са правилни и двете...
Ммм и аз гласувам за двете щото по принцип не ми харесва само на едното
Добре, ще се съглася. То и "в къщи" е една дума, а "у дома" не е по книжовната норма....
Хах за по-сигурно сложи и на двете![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
i az taka sum 4uvala ... a za po sig. nali ne iskash da si probiesh geiskoto uho .. ne gi probivaiПървоначално написано от ludo_mace
![]()
![]()
![]()
Мдам за "у дома" съм съгласна. А "вкъщи" е една дума отскоро, навремето наште като са го учили са били 2...Първоначално написано от `Death`Whore`
Ама викам да се спираме с офтопика, а?![]()
аве за по сигурно си сложи и на двете-най-добре!!!а и поне според мен стой по яко!!!
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Всъщност обичам оф-топика. И без това темата е доста тъпа. Майка ми казва, че "в къщи" /не мога да се изчепатя и да го напиша слято.../ било просто грешка в правописния речник. Знам, че наскоро е променено.