- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Izleite si lo6oto nastroenie TYK!
Първоначално написано от midian
![]()
/rossa./
ооо аз ако трябва да изреждам всичко заради което ми е тъжно...ама ето само...4 от причите:
1.изключително тъжно ми е заради момчето което в момента страшно мн харесвам,а имам чувството че на него не му пука за мен(а аз не мога да спра да си мисля за него и за нещо мн важно което разбрах днес)
2.двете ми най-добри приятелки са скарани и аз сега все трябва да съм с една от двете и се получава мн кофти щото не може да излизаме заедно,все се делим на някакви групички...
3.един приятел нещо ми е сърдит, а аз дори незнам що![]()
4.нещо съм болничка и постоянно само кашлям и на вс отгоре ме болят всички мускули и направо едвам се движа...
а в момента някой дори една думичка да ми каже и имам чувството че направо ще ревна(а и напоследък си рева е така за щяла и не щяло)![]()
![]()
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
гадно ми е щото живота е гаден.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
gadnu mi e 6tot moq fr e na mainata si izvan bulgariq i skoro nema se vidim
gadnu mi e 6tot v4era imah strahoten den,a samo za 30 min skap za mene 4ovek uspq da go razvali i o6te mi e zle
gadnu mi e 6tot tozi "skap za mene 4ovek" sqka6 ne osaznava 4e iskam da mu HELP! i ne osaznava kak taka me naranqva i mene,4e ne razbira kolko mnogo darja na nego i 4e ne iskam prosto taka da go ostavq
gadnu mi e 6tot tui o6te me darji....
gadnu mi e po o6te 1000 pri4ini no nqma za koga da gi izrejdam prosto za seki drug t ebiha bili nezna4itelni...
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
В момента съм ядосана, защото "умната" ми сестра не ме събуди да си гледам филма...и аз го проспах...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Мъчно ми е много ми се плаче(и плача де)защото вчера разбрах че до септември няма да видя приятеля си,а трябваше да се видим поне края на тази седмица и да му кажа чао,Но сега не мога,а много искам да го гушна и нацелувам
![]()
![]()
![]()
![]()
И старшно много ми липсва
![]()
![]()
![]()
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace