- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Trqbva mi speshna pomosht , mnenie , syvet ;(
Znachi snoshti zabelqzah stranno obrazovanie tochno na vyrha na veneriniq mi hylm , ili moje bi malko nalqvo , tova nqma znachenieUjasno mnogo se pretesnqvam , prelicha na topka , sutrinta ne me boleshe , no sega me boli , i nz kakfo da pravq , naistina
Dali da kaja na maika mi i da hodim na genekolog ili da izchakam , moje bi shte mine samao ? Tochnoto obqsnenie e "topka" malka topchica
(( Mamka mu molq vi nqkoi da mi kaje dali znae neshtu po vaprosa ili mu se e sluchvalo
![]()
![]()
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
ami kakvo ima da my se 4udi6?govori s maika ti i otidi na lekar...
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
Не се притеснявай за сега... може би е пъпка и аз съм имала.. изчакай няколко дни и пробвай да я изтискаш .. ако греша е нужно да деш на лекар...
emi nali imashe tam nqkvi bradavici li kak se kazvaha nzama po-dobre otidi na lekar da te vidi iii kakvo e na cvqt .. bqlo
![]()
Edna priqtelka imashe neshto podobno i beshe mnogo pritesnena, no i minalo samo. Vse pak nai-dobre shte e da otidesh na lekar, toi shte ti kaje nai-tochno. Samo ne se pritesnqvai, predpolagam, che ne e nishto seriozno; moje bi nqkakva infenkciq ili neshto takova.
HeaL ThE WorLd...
MakE it a BettEr PlacE..
НЕДЕЙ е изтискваи ако е това, за да не се разпостраниПървоначално написано от Анонимко
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
I az sum imala takova ne6to.Predi okolo polovin godina.Kupah se i go napipah,be6e top4e i me bole6e,a posle sprq.Be6e gnoina pupka,no ot tezi po-dulbokite,koito trudno se premahvat.Ne kazah na nikogo,a vzeh edno ozledalo(ne se smei)i q razgledah obstoino,sled okolo 2 dni q izstiskah,mn me bole6e,no izleze mn gnoi.SPOKO.Ne se pritesnqvai,nai-veroqtno,e ot jegite,zapotila si se i se e poqvilo.Uspokoi se i vij,4e ne e samo tvoi problem
)
govori s maika si i idi na lekar nema kfo da 4aka6
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
dai go vida i shti kaja..ama izchakai 2-3 dni i ako ne se mahne otivai
ako se brasne6 moje ne6to da e zabralo da se e vazpalilo kanal4e,po dobre idi na lekat da ti kaje kakvo e v deistvitelnost
Nie moje6tite,vodeni ot neznae6tite,var6im nevazmojnoto za kefa na neblagodarnite.I sme napravili tolkoa mn.,s tolkova malko,za tolkova dalgo vreme,4e ve4e sme se kvalificirali da pravim vsi4ko ot ni6to.
spoks ne se shashkai shti mine...i spored men moje da e pypchica ili kosymche.izchakai mynichko ako ne se razkara kaji na mama.
A toq No0k1e samo snimki sybira.Vyzbujdat li te?