- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос?
Жените които имат сексуални проблеми,ходят на гинеколог.Искам да попитам ние мъжете ако имаме някакъв сексуален проблем на какъв лекар трябва да ходим ?Не че имам някакъв проблем,но е хубаво да знам ако ми се наложи,пък и другите момчета които не са усведомени и те да научат
![]()
BasiC ThuGoNoMicS
Уролог
UROLOG!!!Първоначално написано от BixBite
Всъщност - андролог.
Или най-баш-по-точно: уролог-андролог.![]()
(K)urolog![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
именно тичайПървоначално написано от skate_warrior
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
уролог.
ami po samiq vapros sudq 4e ili imash slaba ob6ta kultura ili si tvurede malak...no nie za tfa sme tuk..koito moje i znae da otgovarq, koiot ne da se u4i......inache te horata kazaha-urolog......
Na urolog
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
o6te nqkoi nqma li da kaje urolog?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Аз... няма да кажаПървоначално написано от skate_warrior
![]()
mi i azПървоначално написано от minor
![]()
![]()
С отговорите до тук(до един едни и същи)считам темата за приключена
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love