- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Рисунка!
Надявам се да се хареса малко или много.
http://img278.imageshack.us/img278/4...ture002bu8.jpg
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Лицето е зле.
/rossa./
на мен пък страшно много ми харесва
красота няма само в добре изглеждащото
като коне с капаци сте!
мн е добра но трябва малко брадичката да оправиш
иначе е супер
........
Браво много е здрава!!!Супер е кефи ме многоооооооо.
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Мерси много за анализаПървоначално написано от Swann
![]()
съвършенна е =D> =D> =D>Първоначално написано от forrzi
Imash talant to se vijda,no trqbva malko da se usavarshenstvash otnosno licata
Хуя до края и душата в рая!
i na men mi haresa risunkata e prosto... WoW =D>Първоначално написано от pa4o_89
Значи, първото, което забелязах бяха големи рамене.Имай го в предвид.Имам забележка и за лявото око...Някакси е прекалено...малко? И друго.Ходи се виж на огледалото в това положние.Врата въоще не е така.Сухожилията,даже и не се пресичат, камо ли да изпъкват толкова много.Иначе идеята е яка ^^ Кефи ме татуировката![]()
тва е майкъл джексън уееееееееееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
малко в лицето е крива...ама иначе рисунката е добра![]()
Да ева... Верно има някаква приликаПървоначално написано от `Silvester`
![]()
emi 4estno da kaja,mnogo e gotina samo v liceto e malko taka da se kaje groznni4kas ne se obijdai ina4e e mnogo qka. =D>
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък имам чувството, че е вдигнала нещо тежко и затова раменете й изглеждат широки,а сухожилията-изпъкнали. Иначе не са й широки раменете-вижте, ръцете и са събрани надолу и затова така ви се струва. Същото важи и за сухожилията. Това е мое мнение де!
Ужас!
не искам да съм много критична,защото и аз сега се уча да рисувам,но в тая глава няма нищо правилно. то си има и обяснение - много е трудно да се нарисува лице. и аз там зациклям най-много. иначе с повече търпение ще изгладиш несъвършенствата - успех.
Rock'n'roll saved my soul!
Който пие бира не умира!
![]()
![]()
Страшно добра и светлосенките са убийствени-поздравявам те за това :P
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!