- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Simpsons
Така,тази тема е за един култов анимационен сериал - THE SIMPSONS(или на български "Семейство Симпсън). Кажете сега,гледате ли го,зървате ли го,следите ли го. Тва е сериал за възрастни и е издигнат в култ от много хора,включително и от мен.За заключение на поста ми - Caramba !
Много ми харесва,защото филмчето е супер яко.Да,следя го и го гледам много често.
Да, наистина е много яко сериалче, следя го когато мога...
Гледала съм го..само няколко епизода и то озвучено на испански (беше много смешно).Харесват ми, но не ме грабнаха така както Family Guy!!
Велик сериал =D> Барт рулираРедовно го следя имам ли време го гледам няма мърдане
![]()
Наистина е супер готино сериалче, ако съм си вкъщи не пропускам да гледам. Всички ме кефят от семейството![]()
Става за гледане, обаче определено не ми е култ.
Карамба! Днес за пореден път гледах серията,в която клоуна Кръсти беше уволнен от телевизията,а Red Hot Chili Peppers се появиха във филма и изнесоха концерт по бельо(пяха Give It Away).Мисля да си пусна и серията,в която Кръсти имитираше Джим Морисън,или тази в която Хоумър излетя в космоса и имаше проблеми с една въглеродна пръчка...
А можеш ли да кажеш тези серии от кой сезон са, защото ми е интересно да знам по Фокс Лайф до къде са стигнализащото това за Хоумър в космоса го даваха скоро
![]()
НЕ...смотам ми е.Гледам го само като някакво друго,но преди ми харесваша![]()
Смотан ти е щото си 94 набор.
tedy_girl,сериите с РХЧП и Кръсти като Джим Морисън са доста по-стари.Аз на компа имам двайсетина серии,но не са подредени по сезони.Иначе по Фокс Лайф отдавна не съм пропускал серия...
О да, кефи ме..когато имам време го гледам, забавно е![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Серии с РХЧП? Кажи откъде да си ги дръпна, че ми е любопитно.Първоначално написано от RedChil
Иначе филмчето е сладурско, гледам го от време на време, но не съм чак запалена фенка![]()
Аз съм 86-ти набор и пак са ми скучнички. Не могат всички да харесват това, което и ти!
Не,не съм казал да харесват.Но мисля,че всеки трезвомислещ човек би намерил смисъл в тоя сериал и би се изхилил поне един път на някоя от простотийте в него.Първоначално написано от `Death`Whore`
just_a_kid,сериите съм ги теглил от DC++ на дата.бг. На английски са,бях се запалил да им правя субтитри,но мързела надделя.
я не се изсилвай!!!!92 съм хахахахПървоначално написано от RedChil
и не сме длължни да харесваме всичко![]()
![]()
![]()
mi na mene mn mi e tupo tva film4e edin put go zagledah 6toto mn mi go hvaleha"gledai go mn e hubavo"nz si kvo nz si 6to i samo kato 4uh 4e se razpravq6e za nekvi spermi (sujalavqm 4e go kazvam) i sekvi gluposti i se otvratih ama ta tva go gledat i malki deca we![]()
![]()
мерси все пак за обърнатото внимание, не ми беше чак много няобходимо, просто ми беше интересноПървоначално написано от RedChil
![]()
gledala sum 2 3 epizoda i ne mi haresva... ima dosta po qki film4eta (animacionni) ot tova pone spored men![]()
и аз така мисляПървоначално написано от [B
п.п супер профилче nightwish респект
az sushto sum go gledala..i poprincip da haresva mi...obache po-malkite deca deto g gledat edva li shte se nauchat na neshto ot nego...no inache na men mi dopada filmcheto