.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: boli me :(

Guest

boli me :(

hora pomognete mi... zna4i parviq pat kogato pravih sex ne me bole6e no sled tova smenih partniora i me boli super mnogo v na4aloto... ima li i drugi s moq problem i pls kajete kakvo da pravq...

zaicheee
    Guest
    ami sigurno na novq ti priqtel mu e po-golqm i po-debel (ili ednoto ot dvete) ili moje bi ne go pravi tolkova nejno. Trqbva da pogovorish s nego i da mu obqsnish che te boli. spored men ako se starae da e po-nejen nqma da im takava bolka. uspeh

Re: boli me :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora pomognete mi... zna4i parviq pat kogato pravih sex ne me bole6e no sled tova smenih partniora i me boli super mnogo v na4aloto... ima li i drugi s moq problem i pls kajete kakvo da pravq...

hahahahahha tva prozvy4a vse edno 4e si re6ila 4e partniora ti e vinoven za bolkata i za tva si go smenila!ahahahha glyposti!
    prosto nqkoi momi4eta taka gi boli mn puti sled 1vi put..osobenno ako si tqsna!

Guest

Re: boli me :(

Цитирай Първоначално написано от Vampire_girl
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

hahahahahha tva prozvy4a vse edno 4e si re6ila 4e partniora ti e vinoven za bolkata i za tva si go smenila!ahahahha glyposti!
    prosto nqkoi momi4eta taka gi boli mn puti sled 1vi put..osobenno ako si tqsna!
    haahhahha kazah 4e parviq pat NE ME BOLQ...i nikoi ne obvinqvam...

Guest
    на тоя новия ти му е калпава чушката, звънни на първия, той явно си разбира от работата

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Може да не те е възбудил, може да си тясна, да не си била готова психически макар да звучи и странно след като си го правила, не е бил нежен когато е влизал или неопитен
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    mi normalno e ako izvestno vreme(dori nqkolko dena) ne si pravila sex da te boli v nachaloto ama posle minava...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И мен ме боли всеки пътрно партньорът ми е нежан-обръща ми много внимание и не спира да ме пита как съм,така че просто си поговори с него да е по-внимателен и нежен!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от zaicheee
    ami sigurno na novq ti priqtel mu e po-golqm i po-debel (ili ednoto ot dvete) ili moje bi ne go pravi tolkova nejno. Trqbva da pogovorish s nego i da mu obqsnish che te boli. spored men ako se starae da e po-nejen nqma da im takava bolka. uspeh
    i az sum na tova mnenie

Фен
    Град
    Майна town
    Има едно решение на твоя проблем- Пълното въздържание.Никъф секс н няма да те боли 'сичко ше е 6 и няя да тряя да четем тъпи теми

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Мега фен
    Може на този да му е по-голям пениса.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    може да е и от твоя нов прятел - да му е мн голям пак ти да си по - тясна... или пак да е некадарник и да не те обработва добре а може и да си е от теб...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ако след време не се оправи тва смини партниора или просто му кажи преди тва да те лиже ...или да те възбужда по дуре !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

christina aguilera
    Guest
    ami to ima nqkolko pri4ini za bolkata:ili mu e mnogo golqm,ili ne si bila dostaty4no vyzbudena.drugiq pyt mu kaji pyrvo da te lije

Guest
    izvudi i shibanite uchi s shibana vilica

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    ami moje vtoriq ti da e po grub...nz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си