.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: OrGaZaM ???

Мега фен Аватара на iiirish

Re: OrGaZaM ???

Цитирай Първоначално написано от obarkane f4e
    kvo mislite vaob6te za izkazvaneto mu ?
    че не е било казано на място - човека при цялото си желание не е учучил нито времето, нито начина

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Цитирай Първоначално написано от michele_belle
    Momi4eto ne e zamislilo varhu orgazym s edin pogled,a spored men pita dali e normalno na 6tiq den toi da podhva6ta temata za sex.
    Normalno ili ne - toi e podhvanal temata... ! Tezi nameci ne trqbva da se priemat mn naseriozno! Ako sam priemala vsichki podobni izkazvaniq naseriozno... momchetata mislq poveche s dolnata si glava i ne biva da im se obrashta mn vnimanie. Toi se probva... ako sklonish - dobre , ako ne- shte opita pak!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    хахаххаахахахаха

с един поглед-оргазъм
    с два погледа-бременна
    с три-тризнаци

Момчето се бъзика,ама като има кой да му се хваща

Не е вярно и по-абсурдно нещо не бях чувала

Normalno ili ne - toi e podhvanal temata... ! Tezi nameci ne trqbva da se priemat mn naseriozno! Ako sam priemala vsichki podobni izkazvaniq naseriozno... momchetata mislq poveche s dolnata si glava i ne biva da im se obrashta mn vnimanie. Toi se probva... ako sklonish - dobre , ako ne- shte opita pak!

Da tova e qsno,4e mislqt samo s dolnata si glava =D> ,no vse pak tq e na 14,kolkoto do orgazma,ako ne e prawila sex,o6te si misli 4e vsi4ko,koeto leti se qde.A onq piklio sigurno ne prawi razlika,kogato mu se pika ili mu se ebe,taka 4e 4akame da pi6e nova tema,kak e svar6ila ot pogleda mu

Цитирай Първоначално написано от Tesinka
    хахаххаахахахаха

с един поглед-оргазъм
    с два погледа-бременна
    с три-тризнаци

Момчето се бъзика,ама като има кой да му се хваща

Не е вярно и по-абсурдно нещо не бях чувала

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    haha
    Kazal go e ot prostotiqta si

SPORED MEN TVA MOM4E IMA STRA6NO SAMO4UVSTVIE I NE MISLQ 4E IMA POKRITIE TAV BI GO KAZAL SAMO EDIN KOMPLEKSAR KOITO NQMA S KAKVO DA TE VPE4ATLI
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    axxaxaxa leko ramboo

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Град
    nqkude tam kudeto nikoi ne moje da me otkrie.....
    axaxxaax!!! :smt005 abe kude e trugnal toq da ti razpravq takiva gluposti!! :-k verno e nqkuv super kompleksar koito ne znae s kvo da se poxvali!! sus sigornost ne e ucelil vremeto i mqstoto da go kaje.
    gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Прави ти се на отворко .Теб тва впечатли ли те?Ако да-значи лафа му е проработил.
    щом пуска цяла тема, очевидно я е впечатлило
    XA-XA-XA e nema na4in da ne q int.
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си