.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз май съм най-изостанала с материала.Беше преди 3 години и половина,то ест бях на 17 почти 18 с 1 момче,което харесвах от 2 години.с което излизахме още няколко пъти,но не стана нищо.Малко съжелявам сега,че беше с него,ама така се получи.Тогава бях щастлива.А да тя беше на 1 април и трая час и нещо.Направо бях зашеметена!

Мега фен Аватара на iiirish
    бях на 17, но сега като се замисля едва ли съм изпитвала нещо истинско към това момче просто така се получи

Моята беше преди 3 години с паржата ми любов!не ми хареса особено много....!Ама какжо да се прави!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    първата целувка ми беше на 12тия ми рожден ден и беше .. с момиче исках да се науча да се целувам
    а първата целувка с момче.. мисля, че на 13 бях ... беше кофти щото момчето напрао до сливиците ми си пускаше езика абе сладко беше все пак
    алелуя.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Първата целувка!

Цитирай Първоначално написано от kristini4ka
    Разкажете за първата си целувка...кога как с кой?Обичахте ли този с който се целунахте...?Аве всичко
    Сега като си спомня и.... Помня само че беше едно лято преди сигурно 2-3 години,но беше с едно страшно момче...всички в квартала го харесваха(дори и аз) и предния ден( преди целувката) разбрах че и той ме е харесал и така започна...и вечерта той дойде да ме изпрати и пред входа се целунахме(имах чувсвото че сме се целували...20 мин)но той трябваше да замине в германия при сестра си и така и нищо не стана нататък

Повече от фен
    Първата ми целувка беше с момичето,с което съм сега-любовта на живота ми,единственото момиче,което съм целувал,целувам и ще целувам!Стана на моста на влюбените когато станахме гаджета и просто...Нещо в онзи момент ми подсказа,че това е нещо много повече от първата целувка,както се и оказа

Повече от фен
    И моята беше с първата ми любов. Бях на 11.
    Беше ми много хубаво (то като че ли може да е лошо...). Бяхме в детската градина и беше току-що валяло..ех...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си