- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата целувка!
Аз май съм най-изостанала с материала.Беше преди 3 години и половина,то ест бях на 17 почти 18 с 1 момче,което харесвах от 2 години.с което излизахме още няколко пъти,но не стана нищо.Малко съжелявам сега,че беше с него,ама така се получи.Тогава бях щастлива.А да тя беше на 1 април и трая час и нещо.Направо бях зашеметена!
бях на 17, но сега като се замисля едва ли съм изпитвала нещо истинско към това момчепросто така се получи
Моята беше преди 3 години с паржата ми любов!не ми хареса особено много....!Ама какжо да се прави!
първата целувка ми беше на 12тия ми рожден ден и беше .. с момичеисках да се науча да се целувам
![]()
![]()
а първата целувка с момче.. мисля, че на 13 бях ... беше кофти щото момчето напрао до сливиците ми си пускаше езикаабе сладко беше все пак
![]()
алелуя.
Сега като си спомня и....Първоначално написано от kristini4ka
Помня само че беше едно лято преди сигурно 2-3 години,но беше с едно страшно момче...всички в квартала го харесваха(дори и аз) и предния ден( преди целувката) разбрах че и той ме е харесал и така започна...и вечерта той дойде да ме изпрати и пред входа се целунахме(имах чувсвото че сме се целували...20 мин)но той трябваше да замине в германия при сестра си и така и нищо не стана нататък
![]()
Първата ми целувка беше с момичето,с което съм сега-любовта на живота ми,единственото момиче,което съм целувал,целувам и ще целувам!Стана на моста на влюбените когато станахме гаджета и просто...Нещо в онзи момент ми подсказа,че това е нещо много повече от първата целувка,както се и оказа![]()
![]()
И моята беше с първата ми любов. Бях на 11.
Беше ми много хубаво (то като че ли може да е лошо...). Бяхме в детската градина и беше току-що валяло..ех...![]()