- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- sani6ta
понякога сънува някакви нереални и прекалено ъъъ ненормални неща, но друг път имам дежа ву и много от нещата са се сбъдвали - за сега само хубави![]()
"Целувка за лека нощ"
Доста често ми се случва сънищата ми да се сбъдват. Кофти е, че не само хубавите, а понякога и лошите. Понякога ми се случва, когато виждам нещо или някаква случка за първи път да осъзная, че това нещо ми е познато. И изниква пред мен като ясна картина на случилото се. Абе с една дума шашава работа.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Офф ами някои сънища ми се сбъдват.
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Ами жъобще даже не се сбъдват ама е много странно , че всеки път санувам едни и същи хора![]()
Моите сънища са мъртвешки, муден, подтискащ, унищожителен хаос...
Кръвта ми е черна, като моята душа,
смърта е красива като тъмнината на ноща,
очите ми мъртви, като гарванова песен,
с окървавени студени ръце, посрещам тази мрачна есен...
Преди време сънувах Орландо Блумдано да не ми се сбъдне сънят
![]()
![]()
![]()
[img][img]За мене сънищата са чисто изразяване на емоции .Аз специално също сам имала санища който са се случвали от части,но съм имала и други който са направо сапунени сериали.Най интересното което ми се е случвало е да санува повече от един сън на вечер(4-5),но половината от тях съм забравила.Сънищата са поредното тайнство което човек все още не е открил... [/img][/img][/b]
Sluchvali sa mi se dosta interesni neshta ma dobre che ne se sbadvat vsichkite che az normalen san nemoga da sanuvam i koshmar sashto nemoga da sanuvam...Minalata sedmica si sanuvam az che sum na grobishte nekfo s priqteli i nosime edna nasha fr nakalcana v plikche ... ama inache pieme bira i peeme![]()
![]()
![]()
A nai interesnata mi sluchka se svarzana s bovsheto mi gadje ma mn obarkano...
Ima edno momiche koeto e ludo po gadjeto na moq priqtelka ama moq bivsh kogato hodehme q haresa taq (az q mrazeh no ne q poznavah lichno znaeh ia po fizionomiq prosto,omrazata mi beshe nasadena ot moqta priqtelka).I toi skasa s men edna vecher i az na sashtata vecher sanuvam slednoto: toi kasa s men i izchezva nanekade taq idva da me uspokoqva shoto az se razplakvam i me pregrshta. Tq me pragrshta i uspokoqva da ne placha i se smee mn napravo se kikoti qko. A togava nito q poznavah nito nishto i posle mi kazaha che bivshiq mi q haresva..![]()
![]()
![]()