- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- universiteta v svi6tov
zdrkakvo vi e mnenieto za tozi universitet?zaslujava li si da vleze6 tam,polu4ava6 li dobro obrazovanie?a tam moje6 li da izkara6 edna godina i posle da se premesti6v drug universitet!iskam da probvam da vlqza i tam no mi trqbva mnenie i na drugi hora!imam poznati,koito sa tam i te kazvat 4e ne e zle,no pove4eto mi priqteli ne go haresvat mnogo....
според повечето кандидатстващи с икономика, този университет дава най-доброто икономическо образование в страната. основния проблем е че града бил смотан. не съм ходил, но така казват.
ami i az taka znam,4e grada e smotan!4etoh sq nqkvi klasacii i toi se narejda na edno ort parvite mesta sled unss!ama me drazni tva 4e kat kajat 4e grada e smotan zna4i i universiteta ne struva!pak na men mi e mnogo blizo svi6tov,za6toto sam ot pln !nz!na6ta kat sa se zainatili.....ama vse pak na men mi izglejda svesten...nz
според мен, ако не ти пречи града, отивай, защото УНСС е доста изпаднал университет. там ако не си знаеш професора ще ти се ядоса и... ще ти пише 6![]()
от друга страна София си е много хубав град, особено за млад човек. но... ако търсиш качествено образование - УНСС не е опция![]()
ОО...УНСС е смях. Изпитът тази година е бил толкова смешен, че няма накъде повече. Не отивай там!
Вярно града е доста малък и не до там интересен,но на униерситета нищо му няма.Ако ти е най-удобно защо не.Пък и се свиква с града,повярвай ми![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ami za sf.....az toq grad mn mn mn ne go obi4am...nz 6to taka!ne mislq 4e 6te moga da jiveq tam!pak i 6tom v svi6tov e gotin universiteta.....i taka nqma da mi se nalaga da kasam s gadjetoama kakto i da e!ami az sam 4uvala mn gadni ne6ta za unss ama do kolko sa istina....nz...pak i 4estno kazano ne me interesuva mn!ama tq baba mi se e zainatila 4e ne mojelo da hoda az tam 6oto grada bil tap(koeto si e taka de) ,universiteta sa6to.....ama ne e tq tazi koqto 6a mi kazva kade da u4a!az li4no iskam da mi e blizo do pln!az sv opredeleno e blizo....6a vidim!ama te i tam 6teli da promenqt izpitite maka mu!
![]()
Kak taka da promenqt izpitite???Първоначално написано от goofy^f
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Университетът наистина си заслужава!Тази година кандидатствах там,приета съм,и ако евентуално не ме приемат няква мнооого хубава специалност в УНСС(което е малко вероятно),ще отида да уча там.Задочно де
А градът...ми дам,малко е тъпичко,особено ако идваш от София там,ама центъра( който се намира горе-долу около университета) е як...Изглежда някак все едно си на моретоАве,града не трябва да те притеснява.Университетът е важен
За изпитите...още го обмислят...за УНСС било сигурно,а в Свищов още се колебаели...Но не се притеснявай...УНСС щели да пуснат и предварителен догодина,така че ако и Свищов се навият да променят формата на изпита,и те ще направят...и ще имаш двоен шанс догодина![]()
Не изтривай сълзите ми,
горещи и леки,
нека чертаят мокри пътеки,
нека се стичат блестящи и тихи,
нека рисуват в сърцето ми щрихи...
Аз съм картина-ти ме създаде.
Виж творбата си...защо я предаде?