- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към мъжете: обичате ли анално стимулиране???
tvoite , priatelio , sa dosta po-neadekvatni , povurhnostni i neargumentirani.Prosto si prikazvash naizust i izpolzvash universalni lafove , koito qvno upotrebqvash vuv vsqka situaciq : ti si s kamion ot kompleksi , ti si ot tiq deto kato jenite im kazvat boli me se mislish za golqm muj , ti si ot oniq anabolite
pogledni se kolko si smeshen i jaluk .. govorish si naizust
a sega mlukni zashtoto ne moga veche da ti cheta glupostite
spri sus stihotvoreniqta za dorboto na vsichki vuv foruma![]()
Yupeeee !
Хм... Ами да ви кажа честно е доста приятно. Първия път когато ми се случи беше наскоро, прителката ми стимулираше точно онова местенце м/у тестисите и ануса... И с пръст и с език и... дам... как да се точно да се изразя... такова нещо не се забравя...
Просто не можех да се осъзная 10 минути след като свърших... Та такова удоволствие можеш да получиш от подобна манипулация
Пост Скриптум - и аз съм против да бърка вътре... Това вече не.
Мммда, нежното стимулиране там определено адски много харесва на мъжете, лично съм го забелязала при тези, с които съм го пробвала. Естествено - преди това предупреждаваш мъжа, за да не се стресне от ровичкащите ти пръстчета в тази област, и вече престъпяш към действието. Важното е да си много нежна, внимателна и постоянно да усещаш дали на другия му харесва или не. Пъшканията, погледите, отворените или затворени устни подсказват Smile
П.С. Fallen_One, благодаря за комплимента, надявах се, че съм се справила добре Wink
П.С. BorderManager, мани-бегай, стана обърквация с юзеритеИнак тва мнение си е чисто мое
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Тука стана пълна мешавица. С падуан се разбрахме. Мравката се опита да ми каже нещо БЕЗ да е прочел/а поста ми внимателно (онова за гей/лесбо го прочети пак май не го разбра). Нервните окончания и при мъжа и при жената са един и същ брой. Простатната жлеза е по пътя към ануса, не на самия анус, и за да се стимулира не трябва нито да се ровичка нито да се бърка. Освен това в момента говорим за анално, не простатно стимулиране. Това че оргазма е по силен като се стимулира простата не го отричаме, освен това и не отричаме че при аналното стимулиране поради близостта се докопват жените и до простатата. Мравката за какво да те псувам? Затова че като видя че имам 60 мнения а не 30000 реши че падуан е по-опитен и знаещ? Или заради това че ме наричаш невеж само защото те марзи или не можеш да разбереш поста ми? Бих те напсувал затва че гледаш как бъркат на горкия бик в гъза но ще си го спестя :Р
гей е да имаш сексуално влечение към мъжете .. некакво такова.. ебем ли му майката .. некакво такова си го преставям..
а колкото до аналсното стимулиране не мисля че има нещо гейско...
Обожавам! Защо,след като имаме горе-долу еднакви еро-зони,да не ме стимулира и тя както и аз нея????
Няма нищо гнусно! Сега няма да го правим,след като не сме се измили все пак! Ако е кърска любов - обикновено само вагинално....
ох значи темата е за момчета ама и аз имам кво да кажа. не съм ви чела мненията ама :ТВА Е ЕБАТИ ПЕДЕРАСТКОТО.
сори за грубия език ама баси то тва не е нормално
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
na teq s po mekite kitki moje i da im haresva![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
mislia che po temata she se syglasia s tva pichishte koeto beshe napisal che ako si myj she hvanesh typata sliva koiato se osmeli da me dokosne v oblasta ot topkite nadolu (po skoro nazad) i she ia ritam v rebrata! sexa taka si mi haresva dostatychno che da ne opitvam takiva experimenti s podsyznanieto mi.. mislia che tochno tezi neshta karat myj da se dupi na hui! az ne sym i ne iskam da byda ot duplivite!![]()
Ne moje hui do kraia i dushata v Raia!!!
awe lydi li ste mn qsno ce e pedalsko.. da ti go lizhe kakto i da e ama da mi buta nqkwi prysti .. cesto nqma da i gi chupq posle
belia paket za mene ti otwarqi..
bre .. otde q izvadihte taq tema - ot "arhivi" li ?![]()
az sum si kazal mnenieto - protiv![]()
Абселютно не смятам, че това е педалско! Разбира се всеки има право да харесва или да не харесва дадено нещо.Но такива крайни изказвания, че това било "педалско"...немога да се съглася.Има доста мъже на които им ахаресва и им доставя удоволствие стимулирането на ануса с език или с пръст.Както при жените, така и при мъжете ануса е силна ерогенна зона.Защо да не се стимулира? Не мисля, че е извратено...гейско...и всичко споменато до тук в тази тема. Както казах...въпрос на мнение е.Но няма смисъл да се критикува инакомислещия...
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
всичко което доставя удоволствие по какъвто и да е начин е позволено...Но тая тема може да се разгледа от още 1 поглед: този на жените... дали на тях им доставя удоволствие... дали когато пъхат пръстче не се чувстват по-силни от нас?
дали това тяхно желание не е породено от заложените във всяка една лесбийски наклоности?
![]()
Общо взето ако и двамата са за - ВСИЧКО е НОРМАЛНО![]()
Не виждам как може да си педал след като до себе си имаш момиче което те обича толкова много за да направи гореспоменатото нещо![]()
A na tebe haresva li ti da si igraqt s ezicheto i da ti puhat prusti tam...
Vuprosa e iskren, ne ironichen...
A otnosno temata - i az sum za![]()
никога не бих си дал халката няма значение дали ми я пипа мъж или жена задника си е мои.![]()
По-добре да паднеш духом, отколкото да духаш паднал
Дай, да отворим Скоба по-добре, че тази точка ме притеснява и то много...Първоначално написано от Night_Knight
![]()
Ако некоя мома бръкне у гъзо ще и счупя всичките пръстчета!
Моя гъ3 е моята крепост!![]()
Врага не може да влиза вътре!
На съюзниците също не се позволява!
![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
![]()
![]()
![]()
![]()
СВЕТЪТ СЕ ОБРЪЩА С ГЛАВАТА НАДОЛУ