.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

kak da go nakaram da se smee?

zna4i hodq s edno mom4e, toi e pi4, vijdam, 4e me obi4a i mu e gotino s men, no toi ima gore-dolu dobro 4uvstvo za humur pak az nqmam nikvo (( vaprosa mi e kak da go nakaram da se smee i zabavlqva s men, za6toto obi4am i toi i az da se 4uvstvame dobre i da se usmihvame 4esto????

mi budi si estesvena,nqma smisal da pravish nqkvi zaucheni neshta shtot taka stava tupo ne smeshno.smehut e neshto koeto stava purvichno toi ne stava nasila.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami ne znam tochno kakvo da ti kaja...az chesto misleh po tozi vupros s bivshiq mi...smisul ne sum go obsujdala s nego...ama az si padam mnogo veselichka i postoqnno se podhilkvam..no ne shtoto se ligavq mi prosto zashtoto sum si takuv tip....mislq che sled kato se pootpusne malko i na nego shte mu e zabavno...prosto ne vsichki momcheta pokazvat chuvstvata si...smei se radvai se...i toi shte ne shte seld sedmica -dve prekarani non stop v tvoite shegi zakachki i smqh shte se otpusne

Град
    In Your Dreams...
    Не искам да налагам мнение исках просто да помогна... ОК явно не е бил тва начина съжалявам.. Прави квото ти идва отвътре пък да става квото ще! Ако трябва да сте заедно всичко ще се оправи с времето..

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от DuDuHka
    BeBencEto наистина си много права! Браво! =D>
    И ние сме така с приятеля ми, само че е обратното! Той е по-забавния, веселяка, който постоянно се бъзика и пуска майтапи! Ама наистина non-stop не знам как не се уморява..Винаги намира начин да ме разсмее ..е вярно, че в началото му се връзвах на глупостите и се сърдех, но вече свикнах и даже се забавлявам, когато ме трови нещо или ме дразни..готино е! А аз никога не съм се опитвала нарочно да го развеселя..той повече се кефи на начина, по който реагирам аз като си направи майтап с мен..така че аз не правя нищо нарочно или замислено..то просто се получава
    mnogo frukna na strani ot temata kakvo q interesuva priqtelia ti
    pak po temata sled vreme nqma da e taka vi ot skoro xodite za tova taka shte se otpusnete sled vreme i vsi4ko shte e 6
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Цитирай Първоначално написано от freaky_FK
    mi budi si estesvena,nqma smisal da pravish nqkvi zaucheni neshta shtot taka stava tupo ne smeshno.smehut e neshto koeto stava purvichno toi ne stava nasila.
    =D> =D> Ми няма кфо пове4е да кажа-това е точно това,което исках да дам като мение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си