- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ok li sum
ami na 14 godini sum,teja 43kg i sum visoka 165sm.spored vas slaba li sum za6toto za men sum ujasna i dori v momenta piq hap4eta za napulnqbvane![]()
Доста си слаба, обаче най-добре не се тъпчи с хапчета.
Недей с химия,просто похапвай повечко..ама де да знам и аз..някой хора страдат че са дебели,а вижте други..милите се чудят как да напълнеят..абе ни 1 си е работа ни другото!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Да слаба си,но не повече от мен.Аз съм на 16 и тежа 42кг,е по-ниска съм,ама какво от това.Не се впрягай,след време ще се оправиш.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
emi az sam na 15 visoka sam 162-3 i teja 42 kg ama to s hapvane ne stavat mnogo ne6tata 6toto ima hora na koito hranata izob6to ne im se lepi a ina4e ne zimai hap4eta v nikakav slu4ai 6toto samo si vredi6!
Az sam 163sm i teja 45kg, no chestno kazano se chuvstvam dobre v tqloto si. Iskam da kacha samo 2-3 kg.
A za hapcheta na men edna lekarka mi beshe kazala za birena maq na hapcheta. Ne znam dali pomaga za napylnqvane, no pone e napylno bezvredna i dori q davat za izchistvane na akne, a napylnqvaneto bilo stranichen efekt. Taka che ako si reshila da vzimash hapcheta tezi izobshto nqma da ti navredqt, a nai-malkoto shte podsilqt organizma.
No vse pak e nai-dobre da si napylneesh po-estestven nachin. Hapvai poveche i ne se kachvai vseki den na kantara ( lesno e da go kaja, no znam kolko e trudno, zashtoto i az kolkoto i da qm ne pylneq).
Dano syveta mi ti e bil polezen, a nai-malkoto mojesh da se uspokoish, che ne si edinstvenata s podoben problem. A i ne ti se nalaga postoqnno da si na dieti i da se ogranichavash, kakto momichetata, koito iskat da otslabnat.![]()
HeaL ThE WorLd...
MakE it a BettEr PlacE..
Между другото едно много слабо момиче много по-трудно би надебеляло,отколкото едно по-едро би отслабнало.И бирената мая не помага,много пъти съм я пила,дори и за акнето
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Слабичка си, но определено не се трови с някакви хапчетаПохапвай си винаги когато и каквото ти се яде, но не се тъпчи
И си знай, че ако генетично ти е заложено да си слабичка, ако се насилиш да напълнееш, това само ще ти навреди
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
е не си много слаба но по-хубаво от колкото дебела по добре не пий хапчета а просто яж повечко то и аз забелязвам че отслабвам ама кво да се прави![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
от тия хапчета мила може изведнъж много да напълнееш или след време да ти се отрази !!! Недей да ги пиеш. Хапвай повече пилешко месо и тренирай нещоПървоначално написано от slabi4ka
![]()
а защо да яде пилешко месо точно от пишешкото и пуещото месо се дебелее най-малкоПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
другите вредят повече и не са много полезни. Немога да ти го обесня с научни термини, но от по-мазните меса се натрупват едни като капчици по кръвоностните съдове и след време ще си има много ядове. За това по-добре да се спре на бяло пилешко месце, хляб. Като цяло по-добре да хапва повече манджи отколкото тия дюнери и полуготови спагетиПървоначално написано от DevilMayСry
а и 20 минутки преди ядене някакъв плод като ябълка, портокал мандаринка.
И аз имам една приятелка, която е висока колкото мен около 170см, но е само 42-43кг и е супер слаба.. Милата чуди се как да напълнее.. с шоколади ли не се тъпче, с някакви закуски калорични, абе голямо ядене по цял ден, ама досега няма ефект все си е такава... ама пък е супер готин човек, така че не се притеснява чак толкова от фигурата си.. пък да не говорим за хапчета! Изобщо не и е минало през акъла и слава богу..по-добре недей! Само ще си навредиш..с времето ще се оправиш и напълнееш.. не е болка за умиране споко![]()
mi az sum na 19 1.60 teja 48 kg. i ne pii teq hap4eta
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Не се безпокой от сега нататък ще качиш поне малко . Недей пий излишно хапчета . Едва ли си чак пък ужасно слаба , защото аз съм нз 16 , 164 - 42 кг и не мисля че съм ужасно слаба , може би само малко ..ама не се притеснявам от това . Една усмивка и ставаш страхотна .
![]()
Аз съм почти на 17, тежа толкова, но сам 163 см! Слаба съм! И к`во да направя?! Почни да спортуваш, иди на фитнес! Ама ще напълнееш и от самосебеси, особено като се има предвид, че едва сега започваш да ставаш жена.
Браво! Така си е!Не се безпокой от сега нататък ще качиш поне малко . Недей пий излишно хапчета . Едва ли си чак пък ужасно слаба , защото аз съм нз 16 , 164 - 42 кг и не мисля че съм ужасно слаба , може би само малко .. ама не се притеснявам от това . Една усмивка и ставаш страхотна . Exclamation![]()
Споко имаш да се развиваш още и ще напълнееш и аз съм слаба като тебе ама такъж ми е гена-14 години 169см. 45кг
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
moje bi shte e po-dobre da potrenirash neshto,4e da natrupash muskulna masa,i az nz
XM...az sum na po4ti 16 visoka sum okolo 1.63 i teja 42kg i ne mislq 4e izglejdam zle.Pohapvai pove4ko i ne se kosi.Po dobre li e da si naprimer 1.65 i 55 kila ? napimer de..
Ei ot tova izre4enie mi stana vsi4ko qsno 4esno !!!Първоначално написано от slabi4ka
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
mi n e se tup4i s xap4eta,vqrno 4e si slaba,ama si xapvai pove4ko...i takam...