zdrvaite .. nz dali temata e za tuk no ... ako ne e za tui moderatorite 6te q premestqt .. moje bi 6e kajete taq kfo ni zanimava s neinite glupoosti sqka6 nie si nqmame problemi no iskah da napi6a moqta istoriq ...i taka
az sam po4ti na 14 i sam ot edno sredno po golemina grad4e .. kato bqh malka predi 5 ili 6 godini bqh 6tastiliva i do predi 2 ili 3 godini sashto zashtoto misleneto mi be6e drugo ... no sega ne e taka.. ve4e porasnah i imam vsi4ko ot koeto se nujdaq ,,roditelite mi sa strahotni... ne sme prekaleno bogati no i ne sme bedni .. iimam vsi4ko koeto iskam .. no imam 1 problem koito se okazva mn golqm ... debela sam! tova lqto obsolutno sam na stroga dieta ve4e sam otslabnala 8kg i trqbva da otslabna o6te okolo 10 ..tezi dni hodih na lekar i ytre 6e hodq pak da si vidq isledvaniqta zashtoto lekarkata mi ima6e samneniq i 6e mi napravi specialna dieta i mi kaza 4e 6e moga da otslabna do u4ebnata godini. tazi godina sam v novo daskaly i prosto ve4e neiskam da sam debela da me podigravat ..nikoi da ne me haresva .. prosty neznam no iskam nqkoi da me obi4a ... no ne priqtelska lubov a ne6to pove4e.sashto imam 4uvstvoto 4e priqtelite mi ne me razbirat .. te mislqt 4e jivota mi e prekrasen i pove4eto mi priqtelk sa slabi i kato ka4at 1 kg kazvat "az sam debela" a ne sa... neznam no ot tezi dumi mi stava o6te po zle ....
tova be6e moqta istoriq.. prosty iskah da q napi6a siogurno mn ot vas 6e kajat .. kfo me int istoriqta na taq.. no dano ima i takiva koito 6e me podkrepqt...