.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

как да засиля чувствата и

Ами от скоро време ходя с едно момиче и тя ми каза че все още ме приема повече като приятел отколкото като гадже и че и трябва време. Разбираме се много добре. Моля ви дайте ми съвет как да я накарам да ме приема като нещо повече от приятел [-o< Опитвам се да и показвам любовта си непрекъснато, но явно не е достатъчно ... Не искам да я загубя, и да си останем "просто приятели"

Мега фен
    А има ли страст във връзката ви?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Тя ти го е казала-трябва й време!Това че й показваш постоянно любовта си е добре!Бъди до нея,отдавай й цялото си внимание,бъди мил с нея,разнообразявайте връзката си,посещавайте различни места,прави й символистични подаръчета със и без причина,провокирай я постоянно и бъди търпелив!Мисля че това ще е достатъчно.Но знай че чувства на сила не могат да се залилят или предизвикат!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Щом е поискала време...значи трябва да и го дадеш..не я насилвай да показва чувства, които няма...Изчакай я, всичко ще стане както искаш, но трябва ТЪРПЕНИЕ
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Фен
    Град
    ahtopol
    Тя ти го е казала Трябва и време за да те приеме като гадже,а не като приятел.трябва и време за да покаже и тя свойте чувства.А това че ти и ги показваш непрекаснато е мн хубаво наистина трябва да имаш търпение за всичко.
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

nasila hubost ne stava. moje6 da i pokaje6 4e q obi4a6 , no da q nakara6 da te obi4a -ne. to prosto ili 6te stane ili ne

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami nqma nishto losho v tova...napratovi sled kato te vuzpriema kato priqetl oznachava che shte imate edna zdrava i solidna vruzka prosto i trqbva malko vreme da te obikne po istinskiq nachin..momicheto ti e mnogo umno pazi si go!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DuraceLL
    nasila hubost ne stava. moje6 da i pokaje6 4e q obi4a6 , no da q nakara6 da te obi4a -ne. to prosto ili 6te stane ili ne
    Точно така е...аз така бях година и половина с човек,който така и не приех като нещо повече от приятел....само се залъгвах,че ще мога да го гледам пак с ония очи на "леле гледай къв батко" ,както го гледах, когато се запознахме...ма не стана...колкото и да ме обичаше той

Едни чувства не могат да се засилят току-така...под чужд натиск
    Но има нещо, което може да ти подскаже, че все пак има някакви чувства.Това е ревността.Дай й някакви минимални поводи за ревност, но не прекалявай.
    Въпреки това се питам защо е тръгнала с теб, щом не те е възприела все още като гадже.Просто иска някой до себе си?!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Iz4akai malko 6tom ti e kazala 4e i trqbva vreme
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

moje bi ima neshto drugo koeto i prechi da ima po silni chustva kam teb.ti pital li si q zashto e steb sled kato te priema poveche kato priqtel?

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш просто ей така да "засилиш4 чувствата и.Дай и малко време да видиш какво ще стане,но ме съмнява,че ще се получи нещо,акооще в началото нещо не е наред.А и ти е казала,че те приема повече като приятел.Дано да стане нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си