- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da opravq ne6tata!?
Zdr na vsi4ki.iskam i az da vi razkaja moqta istoriq i ako moje nqkoi da mi dade savet 6te mu bada mn blagodarna,ako li ne pak![]()
Ta taka zna4i ot mn vreme(okolo 6 meseca)haresvam edno mom4e sas koeto mn pati sam se celuvala i mi e bilo mn gotino.mn se privarzah kam nego,no toi neiska seriozna vrazka a az napalno obratnoto,no pak ni6tu ne mi pre4i vapreki tova da se opitame de da go nare4eme X!no si haresah o6te edno mom4e(K) i dvete me haresvat.i sas ediniqt sam izlizala i sas drugiqt.no predi nqkolko dena izleznah sas K prosto ei taka kato priqteli i X razbra za tova.a pak sas X mom4eto bqha potragnali mn dobre ne6tata,no kato razbra 4e sam izleznala sas K i mi kaza 4e ne go interesuvam da ne go tarsq pove4e.a az sam ludo vliubena v nego.poznavame se o6te ot mn malki i mi e mn ama super qko kogato sam si s nego.nz golqma gre6ka napravih.Pls kajete mi nqkakav na4in po koito da opravq taq ka6a deto zabarkah.napravo mi se pla4e.mn se privarzah kam nego i ne iskam prosto ei taka da go zagybq.![]()
![]()
![]()