- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moqt San...
Zdr...az po princip sam regnata no ne iskam nikoi da uznawa za sanq mi.Ne kazah daze na nai dobrata mi fr ...Znachi az hareswam(mn mn mn meko kazano) edno momche ot strashno mn wreme.S nego sme blizki priqteli i chesto mi se struwa che i az ne sam mu sawsem bezrazlichna.Samo che s moeto gadno powedenie go otblasnah i se skarahmeSamo che zabelqzwam che mn chesto me gleda daze kato sme skarani.Ta otnosno sanq:az dosta chesto go sanuwam..po nai razlichni poodi...i edna nosht sanuwah che toi mi predlaga.Towa beshe oshte predi da se skarame de.Kak mislite?Dali ima pone kapchica istina w towa ili ako nqma zashto sam go sanuwala?
Еми и аз съм сънувала 1 момче страшно много пъти(5-6) и имах много силни чувства към него, но нищо не стана освен че станахме много добри приятели...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
По принцип на теб сбъдват ли ти се сънищата??Ако е така значи има голяма вероятност..
Но понякога сънищата ни са отражение на това което сме преживяли преедният ден,не това което ни предстои да преживеем.
Въпроса е спорен!
Az sam 4uvala 4e sani6tata otrazqvat na6ite me4ti!I pri tebe taka!a ako ima6 nqkvi takiva vra4eski i proro4eski sposobnostii kakto kaza addictedtou-ako sa se zbadvali predi i sega ima veroqtnost!Ama 4esno da ti kaja ako stane ne6to s teb i mom4eto nadali sanq 6te ima ob6to!!!I vse pak-pojelavam ti da se sbadnea ako ne se sbadne-toq da ne e posledniq
![]()
![]()
![]()
сънувала си това, което искаш да стане, а не което ще стане
всъщност дали ще стане вече си зависи изцяло от теб![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Еми то си е нормално да сънуваш това което искаш да ти се случи.![]()
А иначе защо не пробваош да се получи нещо с момчето,ако само стоиш и чакаш нещата да се случат от само себе си,нищо няма да се получи.![]()
Според мен този твой сън се дължи на това ,че прекалено мн искаш да се случи всичко което си сънувала.![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
mda i az mislq taka poneje mn mn se si mislila za tova i taka e stanaloПървоначално написано от honey-7o
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
awe spored men vseki 4ovek sanuva tva koeto iska da napravi ili da mu se sbadne ne vqrvam v sani6tata ama deaznam moje i da se sbadne
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
Сънуваш го-ОК,но това не значи че със 100% ще се случи.
Сънищата в повечето случаи са на подсъзнателно ниво.В подсъзнателното си ниво ти искаш да ти предложи и затова го сънуваш.
Ако сънят ти се сбъдне-за теб ще е добре,но не си давай напразни надежди заради един сън.
Ако иска да ти предложи-ще го направи-така е било писано-няма нужда да си го сънувала за да стане.
ami ima sanovnici kato iskash da si tulkuvash sunq.puk i ne razchitai na sunishtata zashtoto te sa tochno tov koeto se krie v podsuznanieto ti i ako mislish chesto za tozi za mechataesh da stane neshto to tova ti blokira daaje sunq.
Лично на мен ми се е случвало нещо подобно и да-сбъдна се.
Но това не зависи от един сън-зависи от теб самата, ти трябва да се бориш за любовта, не да чакаш да сънуваш нещо, че да се молиш после да се сбъдне.Не сънищата определят живота ни, а самите ние.
Ако вярваш силно, може и да се случи.![]()