- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- TI I GADJETO TI!!!
Slu4valo li ti se e da izleze6 s gadjeto i da nqma kvo da si kajete???Mnogo e kofti!!!I kvo prai6 v takav moment?
Emi do sq ne mi se e slu4valo no kato izlenem dvata i ve4erta obiknovenno mn mn ne si govorim a se gu6kame i t.n...izmisli ne6to 6tom ste gadjeta vse trqbva da ima ne6to za koeto da si govorite ako nqma ..govorete si za vas ama ponqkoga ne e nalojitelno da se govori(v nqkoi momenti de)ae derzai...![]()
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
случва се разбира се. може нищо интересно да не се е случило на никой от вас, или да прекарвате прекалено много време заедно и да говорите по телефона често и да си изчрпвате темите. или пък просто да не ви се говори. просто се прегръщате и си мълчите, дори и в това има нещо красиво.
ако вече стане редовно да си мълчите, значи имате проблем с комуникацията във връзката
успех)
ne mi se e slu4valo do sega dano i da ne se slu4va
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Не не ми се е слу4вало...по-скоро понякога се 4удя как да му затворя устата...ужасен бърборко е![]()
Ne,ne mi se e slu4valo..kvo praq v takuv moment...Първоначално написано от {LP}FENKA
Mi predpolagam 4e ako nqq za kvo da si govorim...prosto kvo praim zaedno?!?
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
Случвало ни се е по телефона,но тогава все гледам да изръся някоя простотия и такамалко неловко ама деиства
\
/
Не ни се е случвало.Винаги намираме какво да си кажем във всяка ситуация!
Не, не ми се е случвало ..Случвало ми се е да си мълчим, но не защото нямаме какво да си кажем, а просто, защото има моменти,в които безмълвно си се радваме един на друг...
Какво бих направила..? Все ще си напъна мозъка да измисля нещо, с което да тръгне лафчето...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ami za sega ne mi se e slu4valo i dano da ne mi se slu4i 6toto 6te e mnogo kofti![]()
Хм...Мисля, че не ми се е случвало, защото като се знам каква съм бъбривка
Но е имало случай, в които и двамата искаме просто да помълчим и да се нарадваме на момента
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Не,не ни се е случвало.Винаги имаме какво да си кажем,въпреки че ходим от 8 месеца.
s biwshiq razgoworite mnogo chesto ni kucaha...w takyw moment prosto se gushwahme.no po nqkoi pyt naistina se chuwstwah mnogo nelowko![]()
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
не,не ни се е случваловинаги има за какво да си говорим а сме от година и половина заедно.е само по някой пат по тела зацепваме и за да не малчим почвам да го питам не6то и подтрагва лафа.
.
Случвало ми се е, обаче той е бил подложен на стрес. Не забравяйте, че "истинско приятелство има тогава, когато мълчанието между двама души не е сконфузно". А гаджето е приятел.