.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: TI I GADJETO TI!!!

TI I GADJETO TI!!!

Slu4valo li ti se e da izleze6 s gadjeto i da nqma kvo da si kajete???Mnogo e kofti!!!I kvo prai6 v takav moment?

Фен
    Град
    Pazardjik
    Emi do sq ne mi se e slu4valo no kato izlenem dvata i ve4erta obiknovenno mn mn ne si govorim a se gu6kame i t.n...izmisli ne6to 6tom ste gadjeta vse trqbva da ima ne6to za koeto da si govorite ako nqma ..govorete si za vas ama ponqkoga ne e nalojitelno da se govori(v nqkoi momenti de)ae derzai...
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Guest
    случва се разбира се. може нищо интересно да не се е случило на никой от вас, или да прекарвате прекалено много време заедно и да говорите по телефона често и да си изчрпвате темите. или пък просто да не ви се говори. просто се прегръщате и си мълчите, дори и в това има нещо красиво.

ако вече стане редовно да си мълчите, значи имате проблем с комуникацията във връзката

успех )

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    ne mi se e slu4valo do sega dano i da ne se slu4va
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Не не ми се е слу4вало...по-скоро понякога се 4удя как да му затворя устата...ужасен бърборко е

Град
    In The Middle Of Nowhere

Re: TI I GADJETO TI!!!

Цитирай Първоначално написано от {LP}FENKA
    Slu4valo li ti se e da izleze6 s gadjeto i da nqma kvo da si kajete???Mnogo e kofti!!!I kvo prai6 v takav moment?
    Ne,ne mi se e slu4valo..kvo praq v takuv moment... Mi predpolagam 4e ako nqq za kvo da si govorim...prosto kvo praim zaedno?!?
    Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Почвам да се лигава и да повдегам някакви теми на разговор...

Guest
    Случвало ни се е по телефона,но тогава все гледам да изръся някоя простотия и така малко неловко ама деиства \/

Не ни се е случвало.Винаги намираме какво да си кажем във всяка ситуация!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не ми се е случвало ..Случвало ми се е да си мълчим, но не защото нямаме какво да си кажем, а просто, защото има моменти,в които безмълвно си се радваме един на друг...
    Какво бих направила..? Все ще си напъна мозъка да измисля нещо, с което да тръгне лафчето...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ami za sega ne mi se e slu4valo i dano da ne mi se slu4i 6toto 6te e mnogo kofti

Повече от фен
    Хм... Мисля, че не ми се е случвало, защото като се знам каква съм бъбривка Но е имало случай, в които и двамата искаме просто да помълчим и да се нарадваме на момента
    Хакерка с пистолет !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не,не ни се е случвало.Винаги имаме какво да си кажем,въпреки че ходим от 8 месеца.

Град
    nqkyde dale4e
    s biwshiq razgoworite mnogo chesto ni kucaha...w takyw moment prosto se gushwahme.no po nqkoi pyt naistina se chuwstwah mnogo nelowko
    Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...

не,не ни се е случвало винаги има за какво да си говорим а сме от година и половина заедно.е само по някой пат по тела зацепваме и за да не малчим почвам да го питам не6то и подтрагва лафа.

.

Мега фен
    Случвало ми се е, обаче той е бил подложен на стрес. Не забравяйте, че "истинско приятелство има тогава, когато мълчанието между двама души не е сконфузно". А гаджето е приятел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си