- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bez priqtelq mi
utre zaminavam na more s na6te i 6te sum bez priqtelq mi super gadno mi e samo pla4a nz kak 6te izdurja
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ще се чувате по телефона,смси... след тва липсване ще ви е още по-сладко заеднода знаеш
![]()
'
![]()
ne moga da si spra sulzite te sami si tekat
Еми какво да направим ние милаНе може ли да дойде с вас.Аз примерно бях с моя и тяхните.
e uspokoi se de 6te se 4uvate (spored men de)6te si pi6ete vse pak 6te se varne6 i pak 6te ste zaedno naliae usmihni se malko ...
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
ne zaminava s tehniteПървоначално написано от thirteen
blagodarq 6te se opitamПървоначално написано от Spider_Web
![]()
Бахти не бъди бебе.Тук ще прочетеш неща които сама си знаеш.Чре ще се чуете че... нз си кво.Малко тъпо да ни разправяш,че ревеш и то за това.Хората си имат наистина сериозни проблеми а ти отиваш на почивка?!
вместо да се радваш, че нямате други по-сериозни проблеми, ти си тръгнала да ревеш?! да не говорим, че заминаваш на почивка, за бога! море, плаж, дискотеки, готини момчета, живот... все пак не се разделяте завинаги
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Да,тва е малко по-ясно от моето.Точно на място...Първоначално написано от valantain_love
А той къде заминава ?
mi na nqkvo selo deto i obhvat nqma
znam znam
Тогава не виждам смисъла на тази тема.
Айде.. приятен ден.
Не е 4ак толкова фатално.Моя приятел е на море от 1 седмица и ще се върне най-малко след още 3 седмици...ако не и пове4е...Предполагам,4е ти ще си най-много 10 дне на море,така 4е както виждаш има и по-тежки слу4аиЗабавлявай се и не го мисли...той те оби4а,ти го оби4аш какво по-хубаво от това...когато се върнеш дори ще се оби4ате пове4е \
/ Айде приятно прекарване на морето
![]()
И това трябва ли да ме засяга по накакъв начин ?Първоначално написано от kudravoto
Като текат - забърши ги.
Аман от лигави историй...
ee kakvo tolkos pak she doide
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Първоначално написано от CutiE
mersi mila
eh ama ti zaradi toq priqtel vse se natujavash. nedei taka ako se obichate tova she e hubav nachin da se ocenite 1 drug.Първоначално написано от kudravoto
и мойта е в провинцията в момента. Споко,преживява се![]()
Trqbva da se prejivqvat i takiva momenti-tova pravi lubovta vi po-silna i kato se varne6 6te useti6 4e vsi4ko 6te e mnogo po qko ot predi..
Да не си бебе? Можеше да кажеш, че искаш да останеш.
Първоначално написано от CutiE
eto ima i po gadni slu4ai ot tvoite tai 4e stisni zabi malko i posle vs 6te e OK ( obe6tavam ti )![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !