.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: bez priqtelq mi

Guest

Re: bez priqtelq mi

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    utre zaminavam na more s na6te i 6te sum bez priqtelq mi super gadno mi e samo pla4a nz kak 6te izdurja

Ti li se chuvstvash zle che nqma da go vijdash samo edna sedmica mi kvo da kaja az kato moq pr raboti na moreto za dva meseca i hodih da go vidq samo za 10 dni i sega do 10 septemvri sum bez nego....

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi az izkarah 10 dni na moreto bez priqtelqt mi ,be6e adski gadno,no nqkak si se prejivqva s mng 4uvane i sms-i!i posle prosto ne iskate da se razdelqte nito za secunda!no si e kofti!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    Много ми е чудно как тай го преживявате ... тея 10 дни или 15 ... само с чуване не става .. неможе да няма някой флирт,зарибявка яка ... тай 10-15 дена не минават само да го чуеш смс-и ... хм... интересно!Айде някой да обясни как тай изкарвате добре без гаджетата си ... ??че и аз искам искарам добре без гаджето ми ?!?

Не че се заяждам ..ама някоя да ми обясни .!??МОля ви

Guest
    абе голям проблем 1 или 2 седмици без гаджето си... света няма да се срине ако не го видиш няколко дена.. има толкова по сериозно случаи.. на някои ако гаджето учи в чужбина не се вждат с месеци,а ти за няколко дена се оплакваш... това няма да е последната ти временна раздяла така че свиквай вече.. а относно свалките...той ак държи на теб няма да направи нищо с което да те нарни,а као ти изневери знчи не си заслужава да си с него! good luck

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    [quote="BaHk0`CeKcA"]Много ми е чудно как тай го преживявате ... тея 10 дни или 15 ... само с чуване не става .. неможе да няма някой флирт,зарибявка яка ... тай 10-15 дена не минават само да го чуеш смс-и ... хм... интересно!Айде някой да обясни как тай изкарвате добре без гаджетата си ... ??че и аз искам искарам добре без гаджето ми ?!?

Тъй като тук съм обявена за най-тежкия слу4ай да кажа аз за себе си
    Защо мислиш,4е не става само с 4уване и смс-и?На мен ми стига да знам,4е е добре и се забавлява...веднъж в годината е...Относно флиртовете...знам,4е около него е пълно с моми4ета,още пове4е,4е приятелка на сестра му е влюбена в него и още с пристигането му е писала "Незнаех,4е си пристигнал ина4е щях да ти обърна нужното внимание",но мисля,4е е достатъ4но голям и знае какво прави.Самия факт,4е ми каза за смс-а,който му е написала за мен е достатъ4но красноре4ив.Много хора говорят къде пред мен,къде зад гърба ми,4е съм била много наивна щом вярвам,4е заобиколен от толкова "яки мацки" още ме ебава за нещо "Само и хвърля пепел в о4ите"...Добре бе хора...ако иска да е не с една с 2-3-5...колкото му сака душа той за това е отишъл...да се забавлява...ама като се върне пак ще е със мен нали...има една поговорка "Ходи,ходи пак при мен ще дойди" Аз му вярвам пък хората да си мислят каквото искат...
    На моменти ми липсва и то много,но гледам да се разсейвам...няма смисъл да рева и да се затварям вкъщи...аз го оби4ам,знам 4е и той ме оби4а нищо пове4е не ми трябва

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    вместо да се радваш, че нямате други по-сериозни проблеми, ти си тръгнала да ревеш?! да не говорим, че заминаваш на почивка, за бога! море, плаж, дискотеки, готини момчета, живот... все пак не се разделяте завинаги
    съгласна

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    [quote="CutiE"]
    Цитирай Първоначално написано от BaHk0`CeKcA
    Много ми е чудно как тай го преживявате ... тея 10 дни или 15 ... само с чуване не става .. неможе да няма някой флирт,зарибявка яка ... тай 10-15 дена не минават само да го чуеш смс-и ... хм... интересно!Айде някой да обясни как тай изкарвате добре без гаджетата си ... ??че и аз искам искарам добре без гаджето ми ?!?

Тъй като тук съм обявена за най-тежкия слу4ай да кажа аз за себе си
    Защо мислиш,4е не става само с 4уване и смс-и?На мен ми стига да знам,4е е добре и се забавлява...веднъж в годината е...Относно флиртовете...знам,4е около него е пълно с моми4ета,още пове4е,4е приятелка на сестра му е влюбена в него и още с пристигането му е писала "Незнаех,4е си пристигнал ина4е щях да ти обърна нужното внимание",но мисля,4е е достатъ4но голям и знае какво прави.Самия факт,4е ми каза за смс-а,който му е написала за мен е достатъ4но красноре4ив.Много хора говорят къде пред мен,къде зад гърба ми,4е съм била много наивна щом вярвам,4е заобиколен от толкова "яки мацки" още ме ебава за нещо "Само и хвърля пепел в о4ите"...Добре бе хора...ако иска да е не с една с 2-3-5...колкото му сака душа той за това е отишъл...да се забавлява...ама като се върне пак ще е със мен нали...има една поговорка "Ходи,ходи пак при мен ще дойди" Аз му вярвам пък хората да си мислят каквото искат...
    На моменти ми липсва и то много,но гледам да се разсейвам...няма смисъл да рева и да се затварям вкъщи...аз го оби4ам,знам 4е и той ме оби4а нищо пове4е не ми трябва
    Мерси

Фен
    Град
    In your mind~
    Ае мацко стегни се бе нЕ е края на света ти така или иначе ще се върнеш...напълну те разбирам...гадно си е...ама като се сетиш кфо ще ти е яко на тая почивка..е да ще ти липсва..но той не е целия ти живот :P

SPORED MENE TVA 4E 6ET SE RAZDELENI ZA IZVESTNO VREME NQMA DA POVLIQE V NIKAKAV SLU4AI NA VRAZKATA VI A TO4NO OBRATNOTO-OSAZNAVAIKI KOLKO SI LIPSVATE 6TE PROUMEETE KOLKO SE OBI4ATE NE SE TREVOJI I NE PLA4I VSI4KO 6ET BADE NARED SAMO TEZI DNI PREDI ZAMINAVANETO TI MU NAPOMNQI KOLKO MNOGO GO OBI4A6
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Мерси [/quote]
    А моля,моля...пак заповядай

Повече от фен
    she izdarjish spoko posle kato se varnesh shte ste si lipsvali mn i she vi e qko nqa da moi da si se nasitite napraOOO she se izqdete
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Град
    НяКъдЕ По ПъТя Към МеЧтиТе
    Maiko mila... !!!!
    Abe momiche, tva sa 10 dena, a ne cqla vechnost!
    Moq nai-dobar priqtel (s koito predi se vijdahme seki boji den!) raboti po moreto i poveche ot mesec veche ne sam go vijdala, kato mi predstoi i oshte tolkova! I ne misli che kato ne e gadje, a samo pr e po-malko gadno! Naprotiv! Ujasno e! Tva sa si 2 meseca bez nego, ot kadeto i da go pogledna...
    A pak ti se vaikash tuka za nqkvi si 10 dena.. Q se stegni!

vivi_aN..LII
    Guest

Re: bez priqtelq mi

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    utre zaminavam na more s na6te i 6te sum bez priqtelq mi super gadno mi e samo pla4a nz kak 6te izdurja
    spokoino ne se pritesnqvai... az ve4e 1 mesec sum bez nego toi e na komandirovka po BG mnogo mi lipsva taka e,no sum sigorna 4e kato se pribere 6te mi ee po lubim ot vsqkoga..dnite minavat bavno kogato nqma kakvo da pravq a 90% ot slu4aite bez nego nqma kakvo da se pravi :P :P ...ta ti razpravqm 4e 6te izdurji6 i ti kato men ostavat mi samo 7 dni do zavru6taneto mu...raznoazqvam se sus pazar(drehi,obuvki,djundjurii i taka) abe ne e koi znae kakvo no kato znam 4e 6te se vurne sled sedmica samo za nego jiveq :P :P...vsqka ve4er si pi6em po ICQ koeto mi e dostatu4on da razbera 4e e dobre mnogo mi lipsva no nemoje da prenebregvame rabotata mu zaradi vruzkata ni...a i vsekq vruzka ponqkoga se usvejava kogato se razdelqt za opredelen period ot vreme...slua6azai mene macka ti taka i taka 6te si na morence 6te si pe4e6 dupeto a toi 6te e tuk sam nali toi 6te te 4aka ... i ako naistina te obi4a 6te te do4aka ... sujelqvam 4e nqma6 vuzmojnost da otidete zaedno na morence 6toto ako bqhte zaedno 6te6e da e milioon puti po dobre no .... aide i priqtno prekarvane na moreto

Повече от фен
    kat se varne razkaji ko e stnalo
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

uspokoi se shte go vidish pak nali-misli za tova i shte ti e po leko i nedei da plachesh-ne ste se razedelili nali-prosto nqma da se vijdate nqkolko dena ili mesec tam... kolkoto vreme si na more :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Абе няма страшно,ако държите един на друг,няма от какво да се притесняваш.
    Аз какво да кажа като моя работи в друг град и няма да го виждам в най-добрият случай месец...а в най-лошия....ще остане да живее там,далеко от мен.Но все още тая надежда.Няма какво да плачеш за дребни неща.Има къде-къде по-гадни неща,които могат да се случат....
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    И да не искаш,ще трябва да издържиш...Не е края на света все пак.Стегни се малко!

Mmmmm... gadno. Ami ostava samo GSM vryzkata... Sorka mace

spoko kakto kazah pak shte go vidish
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

blagodarq vi sladuri vurnah se i sega sme zaedno i e mnogo po hubavo lipsvahme si ujasno

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Фен
    Град
    sofia
    ooo q stiga na men mi predstoi da ne se vijdame 3 sedmici ti mi govori6 za 10 dena...
    6te se 4uvate pi6ete i tn 6te minat dokato ti migne okoto

Guest
    exooo tq se e varnala be hora

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    exooo tq se e varnala be hora
    hahahaahah qko qko

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Аве да ти имам проблемите. Аз с моя приятел се виждам 1 път на седмица дал бог 2-пъти. Ем говоря с преспиване най-често. Искам да кажа, че е имало и период в който да не се виждаме и 2 седмици. Т.е. ще устискаш. Знам, че твоето е различно понеже сте се виждали предполагам всеки ден, а ще си кажеш, че аз съм свикнала на тая рядкост в срещите. Ама и ти ще устискаш бе. Радвай се, че ти се случва за първи път.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Радвам се за вас. Точно това мислех да ти напиша. С моя приятел миналия месец не се бяхме виждали 5 дни и след това като се видяхме щяхме да полудеем от радост. Не можехме да се нарадваме един на друг. Надявам се, че си прекарала добре на морето.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си