nz kakvo da pravq super mnogo sam obarkana. tuk pisah za biv6iq mi koito sprq da me obi4a kakto predi i mi kaza 4e me obi4a kato frd i 4e kolkoto i kakto i da me obi4a vinagi mn 6te darji na men a az iskah samo da si go varna i da me obi4a kakto predi i da sme si zaedno. slu4aino vidql kvo sam pisala tuka i se vbesil. ot togava se darji mn gadno se edno sam napraila koi znai kvo sqka6 mi e zabraneno da se nadqvam da si go varna nikoi nemoje da mi zabrani da se nadqvam! no ve4e i ne se nadqvam za6toto toi ne iska da ima ni6to ob6to s men. opitah se da govorq s nego da mi obesni zaradi tva det go pisah li se darji taka a toi ni6to ne kazva samo povtarq6e 'ostavi me namira' ne govori i ne mi obesnqva kva e pri4inata da se darji taka bezrazli4no. na edna frd kazal 4e ne go ebe az ko iskam. osven 4e jivota mi po princip si e ad toi go napravi o6te po golqm. vseki den pla4a za nego za6toto prodaljavam da go obi4am a nego ne go ebe za men izob6to. postoqnno se 4udq i ne razbiram za6to stana taka. misleh 4e ako ne ne6to pove4e kakto predi 6te si ostanem priqteli s nego. i ei taka bez nikva pri4ina me razkara ot jivota si. be6e mi kazal 4e se nadqva da ne me narani oba4e sq go pravi savsem saznatelno i prosto ne razbiram kak taka ve4e ni6to ne zna4a za nego i vremeto koeto prekarahme zaedno. za6toto za men toi be6e vsi4ko nikoga ne sam bila 6tastliva imam suma ti i problemi i teq 4 meseca prez koito bqh s nego bqh istisnki 6tastliva i se 4ustvah obi4ana i mi be6e super. no tva ruhna za nqkolko dena i otnovo stradanie, bolka nz prosto kakvo da pravq. ako znaeh pri4inata za tva 4e izvednaj stana tolkova bezrazli4en no ni6to nz!!!!!! i sam stra6no obarkana nz dali iskam da sam s nego ili prosto tarsq otgovori za moeto ne6tastie. toi mi dade nai hubavite momenti v jivota mi i ne iskah tova da svar6a a svar6i i to po edin absurden na4in. mn se izma4vam za vsi4ko tova, strah me e da sam otnovo sama a ne iskam drug a samo nego! molq vi pomognete mi!